Salut,
Am cumparat acu 5 zile o placa video Gainward 8500GT GS de 256, si din cand in cand, atunci cand bootez windows-ul, imi apare pe ecran "Improper VGA clock setting.Click OK to set the clock" ... daca nu-i dau OK , mi se blocheaza.
De asemenea, pe
Sursele nu sunt noi dar din cate am inteles au garantie...nu stiu exact cum este treaba, dar azi-maine poate poimaine eu imi iau una ca dupa ploaia de ieri am nevoie! mai este cineva interesat? Daca da anuntati-ma ca sa stiu cate iau! ca dupa aia nu ma p
Am 22 de ani si o mica problema, spun mica fiindca pot numara firele albe pe care le am pe degete. Am observat ca acestea se inmultesc si nu cred ca doresc sa apelez de pe acum la vopseli, sau daca as vrea sa le folosesc vreodata. Partea proasta e ca anum
Vand placa video GeForce 7300GT, pci express 16x, 128MB DDR, 128 biti, dvi, hdtv, produsa de Palit. Placa are 6 luni vechime, utilizare normala, mai are garantie 1 an si jumatate. Se livreaza cu cutie, factura + garantie, cabluri, CD (pachet complet, asa
Salut tuturor.
Am deschis acest thread pentru ca tin sa va spun ca am ajuns la culmea disperarii cu aceasta "minunatie " de laptop ... Care ?! un Acer Aspire 5102 WLMi cu 100 GB HDD, 1,6 dual core amd turion, 128 shared video, 1 GB DDR2 ...
Mi-a mancat z
Deoarece mi s-a tot intimplat in ultimul timp sa aud ca Watcom e cel mai tare compilator de C++, ca Borland face si drege etc. am decis sa fac un pustiu de bine si sa rulez niste teste. In concluzie, am strins 18 bucatele de cod si le-am pus fata-n fata c
Am auzit si eu de la prieteni de un fel de joc, care pare a fi interesant. Are cineva dintre voi cont ? joaca cineva acel joc? Eu nu prea stiu inca despre ce e
nu demult mi-am reinstalat windowsul si am optat pt xp din martie , toate bune si frumoase , pana nu am terminat cu tot .
au aparut mai multe probleme
prima ar fi ca nu merg unele jocuri , aici ma refer la starcraft , si nu numai la jocuri , multe program
Aduc la atenţia voastră situaţie dubioasă.
Am un cont de student pe site-ul site aflat în proprietatea şi administrarea Asociatiei Studenti şi IT&C (ASPI). Este u
ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.