-->
Joi, 08 Ianuarie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
Vai de gazul nostru! - Cronica unei crize anuntate

Dupa instalarea la Cotroceni, presedintele Traian Ba­sescu promitea relatii excelente cu Putin, liantul fiind Ma­rea Neagra. Apoi, s-a razgandit. Marea Neagra a de­venit brusc lac rusesc, iar Rusia un stat care impiedica refor­mele din regiune prin monopolul energetic. 

Elena Udrea, spaima teroristilor

„Unsa“ ministru al turismului, Elena Udrea a fost asezata, prin semnatura premierului Emil Boc, la butoanele unui minicomandament de informatii clasificate. La infiintare, noul Minister al Turismului a primit, prin hotarare de guvern, trei atributii de prim rang.

Casa comunista, dulce » citeste toata revista presei pentru 08-01-2009
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 11-07-2007

» Overclock Sempron 2800+ BOX :D pe Epox 8RDA

in primul rand nu am experienta in oc mai ales de procesoare asa ca nu dati cu pietre daca spun prostii. :D placa mea de baza e Epox 8RDA. am incercat sa cresc din FSB de la 166 la 175 dar a iesit din Windows cu ecranul albastru. chiar acum cand postez am

» Vand Logitech diNovo

Cum spune si in titlul topicului, vand logitech diNovo Cordless Desktop, kit-ul este nou, cutia a fost desfacuta doar pt a verifica daca este completa. 330r

» Ocazie Logitech MX5000 Cordless Keyboard and Laser Mouse Bluetooth Desktop

*Nu vand pe moment! * Este doar un studiu de piata. As dori sa stiu cine este interesat de kitul acesta. este de 70 de euro, si va fi disponibil la sfarsitu

» Vand placa video ATI Radeon X1950 XTX

Vand placa video ATi Radeon X1950 XTX cumparata in luna august 2006 de la Intend cu garantie de 2 ani (garantie ramasa, inca 1 an). Link producator : din RO :...

» Kit Athlon 64 3200+,Asus Nforce4 Ultra Sli,2X512MB Geil,His X1600Pro Platinum

Vand urmatorul kit: MB Asus Athlon 64 Geil 2x512MB

» Achizitie laptop

O cunostinta doreste achizitionarea unui laptop a carui pret sa se invarte in jurul sumei de 18 milioane. Am gasit si as vrea sa stiu ce parere aveti despre el

» Gastronomie

Nu sunt un gurmand ( adica nu mananc mult ) , dar imi place sa mananc si cum tocmai mi-a trezit instinctul animalic mirosul unui ostropel ( nu , nu e facut de mine ) ma gandeam sa ne exprimam aici afinitatile culinare . Eu nu ma pot abtine de la o salata

» Vand 2 din 3 sisteme Intel ( de la 200 la 500 lei)+ SS2

Am de dat 2 sisteme , din cele 3 pe care le voi descrie mai jos . Preferabil sa raman cu cel mai slab , dar nu si obligatoriu . Sistem 1 carcasa + sursa ATX Dolphin / garantie pana la 11.2007 placa baza sok LGA MSI PM8M2-V / gar 11. 2008 CPU Intel Celero

» Probleme Retea Domeniu

Am un laptop care intra la firma intr-o retea cu domeniu. Cand sunt acasa (sau nu sunt conectat la acea retea cu domeniu) imi apare tot la log on aceiasi obtiune de a ma loga in domeniu, iar dupa ce pun acelasi user si parola ma loghez - dar nu sunt in do

» Cum instalez drivere in Slackware ?!

Curand am instalat Slackware12 , versiunea full pentru ca sunt incepator, am pus 2 placi de retea pe server (1 Realtek si 1 3com) si nu cred ca sunt instalate driverele pt ele. Cum fac sa vad daca sunt ok si cum instalez un driver pt o componenta oarecare

» Sfaturi cooler procesor

Salutari la toata lumea! Revin pe forum pt a cere niste sfaturi, deoarece doresc sa imi schimb coolerul de la procesor. Procesorul este un Core 2 Duo E6600 si este racit de coolerul standard , 32 grade C Idle . Deoarece doresc un mic OC acum vreau

» Vand aparat foto digital 3.3MP senzor CCD

Vand aparat foto digital MERCURY Cyberpix senzorului: 3.3MP, CCD Rezolutia: 2560 x 1920; 2048 x 1536 (rez nativa), 1600 x 1200, 1280 x 960 Formatul fisierelor: JPEG, AVI Video Clip: 320 x 240 / up to 20 fps cu sunet, lungime nelimitata i

» vand cooler box socket 939

vand coolerul box de pe un amd x2 3800 sochet 939 pret 15 roni

» Intrebari despre monitoare wide

1.Am o placa de baza geforce4 mx440 64Mb. Rezolutia maxima pe care o poate afisa la monitoare normale este 1280x1024. Acum ma intreb daca poate suporta rezolutia 1680 x 1050 pentru un monitor wide de 22''. Nu vreau sa-mi schimb placa video deoarece nu joc

» Cartuse Epson

Cartuse Epson -T0454 magenta -T0453 Cyan -T0452 Toate le dau cu 50 ron....

» Overclock Sempron 2800+ BOX :D pe Epox 8RDA

in primul rand nu am experienta in oc mai ales de procesoare asa ca nu dati cu pietre daca spun prostii. :D placa mea de baza e Epox 8RDA. am incercat sa cresc din FSB de la 166 la 175 dar a iesit din Windows cu ecranul albastru. chiar acum cand postez am

» Vand Logitech diNovo

Cum spune si in titlul topicului, vand logitech diNovo Cordless Desktop, kit-ul este nou, cutia a fost desfacuta doar pt a verifica daca este completa. 330r

» Ocazie Logitech MX5000 Cordless Keyboard and Laser Mouse Bluetooth Desktop

*Nu vand pe moment! * Este doar un studiu de piata. As dori sa stiu cine este interesat de kitul acesta. este de 70 de euro, si va fi disponibil la sfarsitu

» Vand placa video ATI Radeon X1950 XTX

Vand placa video ATi Radeon X1950 XTX cumparata in luna august 2006 de la Intend cu garantie de 2 ani (garantie ramasa, inca 1 an). Link producator : din RO :...

» Kit Athlon 64 3200+,Asus Nforce4 Ultra Sli,2X512MB Geil,His X1600Pro Platinum

Vand urmatorul kit: MB Asus Athlon 64 Geil 2x512MB

» Achizitie laptop

O cunostinta doreste achizitionarea unui laptop a carui pret sa se invarte in jurul sumei de 18 milioane. Am gasit si as vrea sa stiu ce parere aveti despre el

» Gastronomie

Nu sunt un gurmand ( adica nu mananc mult ) , dar imi place sa mananc si cum tocmai mi-a trezit instinctul animalic mirosul unui ostropel ( nu , nu e facut de mine ) ma gandeam sa ne exprimam aici afinitatile culinare . Eu nu ma pot abtine de la o salata

» Vand 2 din 3 sisteme Intel ( de la 200 la 500 lei)+ SS2

Am de dat 2 sisteme , din cele 3 pe care le voi descrie mai jos . Preferabil sa raman cu cel mai slab , dar nu si obligatoriu . Sistem 1 carcasa + sursa ATX Dolphin / garantie pana la 11.2007 placa baza sok LGA MSI PM8M2-V / gar 11. 2008 CPU Intel Celero

» Probleme Retea Domeniu

Am un laptop care intra la firma intr-o retea cu domeniu. Cand sunt acasa (sau nu sunt conectat la acea retea cu domeniu) imi apare tot la log on aceiasi obtiune de a ma loga in domeniu, iar dupa ce pun acelasi user si parola ma loghez - dar nu sunt in do

» Cum instalez drivere in Slackware ?!

Curand am instalat Slackware12 , versiunea full pentru ca sunt incepator, am pus 2 placi de retea pe server (1 Realtek si 1 3com) si nu cred ca sunt instalate driverele pt ele. Cum fac sa vad daca sunt ok si cum instalez un driver pt o componenta oarecare

» Sfaturi cooler procesor

Salutari la toata lumea! Revin pe forum pt a cere niste sfaturi, deoarece doresc sa imi schimb coolerul de la procesor. Procesorul este un Core 2 Duo E6600 si este racit de coolerul standard , 32 grade C Idle . Deoarece doresc un mic OC acum vreau

» Vand aparat foto digital 3.3MP senzor CCD

Vand aparat foto digital MERCURY Cyberpix senzorului: 3.3MP, CCD Rezolutia: 2560 x 1920; 2048 x 1536 (rez nativa), 1600 x 1200, 1280 x 960 Formatul fisierelor: JPEG, AVI Video Clip: 320 x 240 / up to 20 fps cu sunet, lungime nelimitata i

» vand cooler box socket 939

vand coolerul box de pe un amd x2 3800 sochet 939 pret 15 roni

» Intrebari despre monitoare wide

1.Am o placa de baza geforce4 mx440 64Mb. Rezolutia maxima pe care o poate afisa la monitoare normale este 1280x1024. Acum ma intreb daca poate suporta rezolutia 1680 x 1050 pentru un monitor wide de 22''. Nu vreau sa-mi schimb placa video deoarece nu joc

» Cartuse Epson

Cartuse Epson -T0454 magenta -T0453 Cyan -T0452 Toate le dau cu 50 ron....

ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebook CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -