|
|
|
|
Tocmai mi-a cumparat un amic din State laptopul asta: sa mi-l aduca pe la sfarsitul lunii.
Faptul e consumat, dar totusi, va intreb ce p
|
Am instalat UBUNTU 6.06.1 si daca nu ma pricep deloc - la instalare imi tot cerea o alta partitie CACHE. Ei bine am creat-o i-am dat o cale (pe care cred ca n-a luat-o) iar acum cand incerc sa instalez programe imi da o eroare legata de cache. Exista vre-
|
Olivetti AD200M Intel Q965 GB Lan+SATA2 Raid
Cpu DualCore Intel Pentium D 930 Presler, 3000 MHz , L2 cache 2mb , LGA 775
Mb Intel Guardfish DQ965GF (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, )
Ram 2GB DDR 2 533
|
|
Stiti vreun program care transforma formatul DVD in format AVI sau MPEG??
|
Am urmatoarea configuratie:
AMD Athlon XP 2500+
PB MSI KT4V, VIA KT400 Chipset
Windows XP, OS Version 5.1, OS Build 2600, Service pack 2
USB 2.0 instalat.
HDD 40 Gb [NTFS]
La introducerea HDD'ului in oricare din porturile USB se
|
Oare de ce se apuca unii redactori sa scrie despre un subiect despre care nu au habar deloc. Articolul mi se pare de-a dreptul hilar.
Voi ati auzit cumva de antivirusii Glob
|
|
|
|
Am dat un share la un folder pe o partitie ntfs (care nu este de sistem). Sistemul de operare este Vista Home Premium. Initial fisierele din acel folder sunt vazute si accesate de utilizatori in retea. Problema este ca daca adaug alte fisiere ele nu sunt
|
Vand laptop Acer sempron 3000+
Acer Aspire 3003 sempron 3000+ 60 gb hdd 512 ddr 128 video dvd combo stare perfecta
carti si cd uri originale + licenta xp
pret : 1300 ron ( 410 euro )
tel : 0749191291
|
In prezent operez niste modificari pe softul moodle v 1.8.2 si am ajuns la un impas.
Se da o baza de date A in care avem fieldurile a1 b1 c1 d1. In baza de date A se introduc date cand se creaza un cont nou.
Se da baza de date B in care avem fieldurile a2
|
|
Vand P4 Celeron 1.7 GHz, 512 DDR Kingmax 400, Fx5200 128 DDR, HDD 40 GB, Audio onboard, LAN onboard, CD-RW. Pret: 450lei.
|
Am un 6550 pe o placa Asus PB-V care stie doar 1064. Astfel procul ruleaza la 1.86 Ghz in loc 2.33 Ghz. Pot pune din BIOS FSB la 333 (in loc de 266 ) fara probleme ? Sau nu ?
|
Ce parere aveti de aceasta degradare a marii majoritati de filme si jocuri nou aparute, in care exista super efecte si grafica ultramoderna si cu bugete astronomice; dar produsul final este mult sub asteptari? De exemplu mie imi este dor de un film in car
|
|
|
|
Procesor PentiumD 820 Box dual core 2,8 ghz lga775 - 190 ron
Placa de baza Asus P4P800X + proc Celeron D335 2,8 Ghz - 180 ron.
|
Va salut ! Am o problema cu niste nemernici de virusi , cand incerc sa-i sterg imi apare un mesaj care imi spune ca stergand-ui este posibil ca anumite programe sa nu mai functioneze corect , ma intreba daca vreau sa-i sterg sau nu , iar eu as vrea sa-i
|
Vreau o placa de baza noua si un procesor nou pe core 2. Ma intereseaza o marca de placa de baza sa isi fara treaba bine si voi pune un procesor ca e4500 sau poate e6xxx. Momentan am ASUS cu un proceso
|