-->
Joi, 08 Ianuarie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
Vai de gazul nostru! - Cronica unei crize anuntate

Dupa instalarea la Cotroceni, presedintele Traian Ba­sescu promitea relatii excelente cu Putin, liantul fiind Ma­rea Neagra. Apoi, s-a razgandit. Marea Neagra a de­venit brusc lac rusesc, iar Rusia un stat care impiedica refor­mele din regiune prin monopolul energetic. 

Elena Udrea, spaima teroristilor

„Unsa“ ministru al turismului, Elena Udrea a fost asezata, prin semnatura premierului Emil Boc, la butoanele unui minicomandament de informatii clasificate. La infiintare, noul Minister al Turismului a primit, prin hotarare de guvern, trei atributii de prim rang.

Casa comunista, dulce » citeste toata revista presei pentru 08-01-2009
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 12-06-2007

» Vent Chipset?

Stie cineva daca pot pune asa ceva pe radiatorul unui chipset. Placa de baza este cea din semnatura. Mi se pare cam mic CMF-ul ala, nu? Dar este super silentios ca l-am D40SM-12A-25 40x40x10mm DC fan sleeve beari

» PHP pe windows.....

Am instalat si eu apache 2.2.4. Bun.... Cand sa instalez PHP-ul.. se instaleaza fara nici o eroare, dar in apache nu functioneaza php. Altceva, am incercat sa deschid php-win.exe ca sa vad ce e , cand colo, imi arata ca lipsesc o groazaaaa de dll-uri. St

» cumpar hdd 40-60-80 giga

cum spune in titlu. cumpar un hdd de maxim 80 de giga, ata sau sata, nu conteaza. ofer maxim 100 ron. eu sunt din severin, transoprtul il suport tot eu, prin aici, PM, mail sau 0767. 252.381 (Alex)

» Vand Router Wireless

Router Wireless: IEEE 802.11b/g IEEE 802.3, IEEE Rage 2.4GHz – 2.497GHz ISM Band, DSSS

» Vând 2 bilete la Noaptea Devoratorilor de Publicitate (vineri)

Vând 2 bilete la Noaptea Devoratorilor de Publicitate (AdEaters) ce va avea loc vineri în București. Preț: 50 lei pentru ambele bilete, cu atât le-am luat. Sunt fan AdEaters și am participat la câteva ediții, așa că am comandat biletele cu mare

» Sugestii configuratie ieftina

Ce placa de video mi-ati recomanda in suma de 800 lei? Eu m-am gandit cam la asa ceva:Amd Athlon x2 3600+,1gb ddr2 7300gt 128mb ddr3,iar placa de baza gigabyte m61vme-s2.Daca aveti alte sugestii va rog sa-mi sp

» TV Ro-Spania

Am inteles ca ar fii un sistem prin care poti receptiona canalele de televiziune din Romania in asa ceva? Daca da, as dori sa aflu de unde pot achizitiona asa ceva, ceva preturi si pareri :) *(nu am gasit nimic pe google!) Multume

» Unde oare ?

Salut, M-am uitat in ultimul numar al revistei CHIP, versiunea cu CD, la topul procesoarelor desktop... Si vad acolo AMD 64 X2 3600+ pe sk939, la pretul de 120 Euro ... si AMD 64 4000+ la 65 euro ... parca . Dau sa-l caut pe net ... sa vad daca pot sa-

» ce este IEEE1394 Port

IEEE1394 Port... ce se conecteaza prin acel port la o placa de baza

» Emailuri de pe server

Buna ziua! M-am lovit de o problema la care nu am gasit raspunsul si caut aici acest mea se rezuma astfel: -am cateva adrese de email personale de pe care imi citesc emailurile cu clientul de email Mozilla Thunderbir

» Import agenda si mesaje din Yahoo in email personal

Buna mea se rezuma in modul urmator. Am mai multe adrese de email (gmail si yahoo) dintre care nu mai folosesc frecvent decat cateva (una pe yahoo si una pe gmail). Totusi in multe dintre ele am emailuri importante sortate in foldere si c

» Probleme cu forumul ?

Screen shot pe la ora 15:15, in Cafenea. Hack sau cineva s-a jucat cu notepad-ul (ce e cu aaaaaaa din stanga sus) ?

» Cumpar MB skt A

Cumpar placa de baza skt A cu S-ATA si AGP (MSI, Abit, etc), pentru contact lasati mesaj aici sau mesaj privat. Liviu

» Certificare MCSE

Salut vreau sa incverc sa imi obtin singur mcse, am inceput sa strang informatii si aveam nevoie de sfaturi.

» Schimb Am2 X2 5200 + Mb Dfi Lp Nf 590 Sli-m2r/g Cu Ceva Mai Slab Dual Core

MB AM2, nF590, DFI-LP UT nF590 SLI-M2R/G, DDR2-800, 2*PCIex16, 2*GbLAN, 4*SATA II, 4*SATA I, RAID5, 2*1394, 8CH Karajan placa de baze e schimbata la garantie pe data de 28 mai 2007 arata si merge impacabil acte garantie accesori cpu are garantie verbala m

» Vent Chipset?

Stie cineva daca pot pune asa ceva pe radiatorul unui chipset. Placa de baza este cea din semnatura. Mi se pare cam mic CMF-ul ala, nu? Dar este super silentios ca l-am D40SM-12A-25 40x40x10mm DC fan sleeve beari

» PHP pe windows.....

Am instalat si eu apache 2.2.4. Bun.... Cand sa instalez PHP-ul.. se instaleaza fara nici o eroare, dar in apache nu functioneaza php. Altceva, am incercat sa deschid php-win.exe ca sa vad ce e , cand colo, imi arata ca lipsesc o groazaaaa de dll-uri. St

» cumpar hdd 40-60-80 giga

cum spune in titlu. cumpar un hdd de maxim 80 de giga, ata sau sata, nu conteaza. ofer maxim 100 ron. eu sunt din severin, transoprtul il suport tot eu, prin aici, PM, mail sau 0767. 252.381 (Alex)

» Vand Router Wireless

Router Wireless: IEEE 802.11b/g IEEE 802.3, IEEE Rage 2.4GHz – 2.497GHz ISM Band, DSSS

» Vând 2 bilete la Noaptea Devoratorilor de Publicitate (vineri)

Vând 2 bilete la Noaptea Devoratorilor de Publicitate (AdEaters) ce va avea loc vineri în București. Preț: 50 lei pentru ambele bilete, cu atât le-am luat. Sunt fan AdEaters și am participat la câteva ediții, așa că am comandat biletele cu mare

» Sugestii configuratie ieftina

Ce placa de video mi-ati recomanda in suma de 800 lei? Eu m-am gandit cam la asa ceva:Amd Athlon x2 3600+,1gb ddr2 7300gt 128mb ddr3,iar placa de baza gigabyte m61vme-s2.Daca aveti alte sugestii va rog sa-mi sp

» TV Ro-Spania

Am inteles ca ar fii un sistem prin care poti receptiona canalele de televiziune din Romania in asa ceva? Daca da, as dori sa aflu de unde pot achizitiona asa ceva, ceva preturi si pareri :) *(nu am gasit nimic pe google!) Multume

» Unde oare ?

Salut, M-am uitat in ultimul numar al revistei CHIP, versiunea cu CD, la topul procesoarelor desktop... Si vad acolo AMD 64 X2 3600+ pe sk939, la pretul de 120 Euro ... si AMD 64 4000+ la 65 euro ... parca . Dau sa-l caut pe net ... sa vad daca pot sa-

» ce este IEEE1394 Port

IEEE1394 Port... ce se conecteaza prin acel port la o placa de baza

» Emailuri de pe server

Buna ziua! M-am lovit de o problema la care nu am gasit raspunsul si caut aici acest mea se rezuma astfel: -am cateva adrese de email personale de pe care imi citesc emailurile cu clientul de email Mozilla Thunderbir

» Import agenda si mesaje din Yahoo in email personal

Buna mea se rezuma in modul urmator. Am mai multe adrese de email (gmail si yahoo) dintre care nu mai folosesc frecvent decat cateva (una pe yahoo si una pe gmail). Totusi in multe dintre ele am emailuri importante sortate in foldere si c

» Probleme cu forumul ?

Screen shot pe la ora 15:15, in Cafenea. Hack sau cineva s-a jucat cu notepad-ul (ce e cu aaaaaaa din stanga sus) ?

» Cumpar MB skt A

Cumpar placa de baza skt A cu S-ATA si AGP (MSI, Abit, etc), pentru contact lasati mesaj aici sau mesaj privat. Liviu

» Certificare MCSE

Salut vreau sa incverc sa imi obtin singur mcse, am inceput sa strang informatii si aveam nevoie de sfaturi.

» Schimb Am2 X2 5200 + Mb Dfi Lp Nf 590 Sli-m2r/g Cu Ceva Mai Slab Dual Core

MB AM2, nF590, DFI-LP UT nF590 SLI-M2R/G, DDR2-800, 2*PCIex16, 2*GbLAN, 4*SATA II, 4*SATA I, RAID5, 2*1394, 8CH Karajan placa de baze e schimbata la garantie pe data de 28 mai 2007 arata si merge impacabil acte garantie accesori cpu are garantie verbala m

» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebook CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -