-->
Joi, 08 Ianuarie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
Vai de gazul nostru! - Cronica unei crize anuntate

Dupa instalarea la Cotroceni, presedintele Traian Ba­sescu promitea relatii excelente cu Putin, liantul fiind Ma­rea Neagra. Apoi, s-a razgandit. Marea Neagra a de­venit brusc lac rusesc, iar Rusia un stat care impiedica refor­mele din regiune prin monopolul energetic. 

Elena Udrea, spaima teroristilor

„Unsa“ ministru al turismului, Elena Udrea a fost asezata, prin semnatura premierului Emil Boc, la butoanele unui minicomandament de informatii clasificate. La infiintare, noul Minister al Turismului a primit, prin hotarare de guvern, trei atributii de prim rang.

Casa comunista, dulce » citeste toata revista presei pentru 08-01-2009
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 14-08-2007

» intrebare pt clujeni

sa incerc si la cafenea, ca la sectiunea internet bate vantu... m-am mutat de curand in manastur( strada parang) si noul apartament are deja internet de la putea gasi ceva mai avantajos in zona aceea? sau macar poate da careva referint

» Torent gresit?sau e vina mea?

salut. e al 2 torent care odata descarcat imi raman multe fisiere rar si a cate 47mb.daca accesez fiecare arhiva . fiecare fisier are marimea unui dvd.este de fapt o imagine iso(in fiecare arhiva rar-sunt 31 de pachete rar).n

» Aruncat electronice

Exista la noi in tara unde sa pot duce electronicele vechi? Am un CRT antic pe care nu as vrea sa-l arunc impreuna cu restul gunoiului.

» Parola mess pierduta

Pot recupera cumva parola de messenge?.Am uitat-o din greseala.Nu mai stiu nici datele de atunci.

» Loteria Romana

Extragerea 4/69: numere castigatoare: 42, 43, 44, 46, 47, nu e in regula

» Tare confuz

Am rezolvat acum cateva zile problema de aici pus un hdd IDE pt ca aveam nevoie sa salvez ceva dupa el. Am observat ca la incarcarea XP-ului a facut doar 6 linii. Wow, ceva nou. Pun din nou mufa IDE in DVD

» Fotoworld

a murit sau numai mie nu-mi

» Vand Hyundai Accent

An de fabricatie: 1341 Putere: 63 kW Km la bord: 4 usi Culoare: Pe toata durata folosirii, masina a fost parcata in garaj pana recent cand primaria a ridicat 4600 euro usor negociabil

» Batic

Nu suport sa port sapca , basca , palarie sau mai stiu eu ce si as dori sa stiu unde pot gasi un batic ceva . Stiu , veti spune ca se gasesc o gramada , dar eu nu vreau d-ala mic cat o batista . Ce va mai lung imi trebuie cam cum au niggaraii aia prin cli

» Vînd set complet mobilă birou

Vînd set mobilă birou format din birou, corp cu sertare pentru depozitare şi 3x corpuri de tip dulap. Vedeţi pozele din PAL melaminat, culoare gri, stare foarte bună, solide. Birourile şi corpul cu

» Vand sistem Intel Pentum D 805 , 1GB Ram, 120GB Hdd, GeForce 7900 GT ,etc

CPU DualCore Intel Pentium D 805 2,66GHz 1MB cache L2 per core MB ECS RC410L mATX ,allon board ATI X 200) RAM 1024 MB (2x512MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) Video Gainward Bliss nVIDIA GeForce 7900 GT 256Mb/256biti ,

» Creative SB 7.1 SE Vista problem

Am o problema cu placa mea de sunet (Creative SB 7.1 SE) in Windows Vista...pur si simplu nu pot face sa mi se auda bassu am incercat si cu driverele pt vista si nimik..... restu boxelor se aud super... mentionez ca am un sistem Point HT-100.In alte vers

» de ce mai stau oamenii in unitatile de stat de toata jena? (Bolintin Vale)

Bai, frate, eu nu inteleg cum dracu' stau asistentele alea in unitatile superjegoase din Bolintin din Vale (sau cum s-o numi), pentru bolnavi cu deficiente etc - ma refer la discutiile recente de pe Realitatea TV, unde s-au gasit nereguli etc Se spunea ca

» Vînd carcasă aluminiu și sursă 350W

Vînd carcasă aluminiu și sursă 350W, ambele no-name. Aveți în atașament poze cu carcasa inclusiv din interior, cu specificațiile sursei, lungimea firelor și conectorii are 4x sloturi de 5" și 2x sloturi de 3". Se pot monta

» Vand intel core 2 duo E6400 !!!

cumparat tot de pe forum de la userul vion acum 6 luni de pe CG, box , inca 2 ani si 6 luni garantie ..... momentan e pe default cu cooleru stock dar dar pe placa mea a tinut 3200 si 3400 pret 4 mil id mess: ma intereseaza schimburi

» intrebare pt clujeni

sa incerc si la cafenea, ca la sectiunea internet bate vantu... m-am mutat de curand in manastur( strada parang) si noul apartament are deja internet de la putea gasi ceva mai avantajos in zona aceea? sau macar poate da careva referint

» Torent gresit?sau e vina mea?

salut. e al 2 torent care odata descarcat imi raman multe fisiere rar si a cate 47mb.daca accesez fiecare arhiva . fiecare fisier are marimea unui dvd.este de fapt o imagine iso(in fiecare arhiva rar-sunt 31 de pachete rar).n

» Aruncat electronice

Exista la noi in tara unde sa pot duce electronicele vechi? Am un CRT antic pe care nu as vrea sa-l arunc impreuna cu restul gunoiului.

» Parola mess pierduta

Pot recupera cumva parola de messenge?.Am uitat-o din greseala.Nu mai stiu nici datele de atunci.

» Loteria Romana

Extragerea 4/69: numere castigatoare: 42, 43, 44, 46, 47, nu e in regula

» Tare confuz

Am rezolvat acum cateva zile problema de aici pus un hdd IDE pt ca aveam nevoie sa salvez ceva dupa el. Am observat ca la incarcarea XP-ului a facut doar 6 linii. Wow, ceva nou. Pun din nou mufa IDE in DVD

» Fotoworld

a murit sau numai mie nu-mi

» Vand Hyundai Accent

An de fabricatie: 1341 Putere: 63 kW Km la bord: 4 usi Culoare: Pe toata durata folosirii, masina a fost parcata in garaj pana recent cand primaria a ridicat 4600 euro usor negociabil

» Batic

Nu suport sa port sapca , basca , palarie sau mai stiu eu ce si as dori sa stiu unde pot gasi un batic ceva . Stiu , veti spune ca se gasesc o gramada , dar eu nu vreau d-ala mic cat o batista . Ce va mai lung imi trebuie cam cum au niggaraii aia prin cli

» Vînd set complet mobilă birou

Vînd set mobilă birou format din birou, corp cu sertare pentru depozitare şi 3x corpuri de tip dulap. Vedeţi pozele din PAL melaminat, culoare gri, stare foarte bună, solide. Birourile şi corpul cu

» Vand sistem Intel Pentum D 805 , 1GB Ram, 120GB Hdd, GeForce 7900 GT ,etc

CPU DualCore Intel Pentium D 805 2,66GHz 1MB cache L2 per core MB ECS RC410L mATX ,allon board ATI X 200) RAM 1024 MB (2x512MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) Video Gainward Bliss nVIDIA GeForce 7900 GT 256Mb/256biti ,

» Creative SB 7.1 SE Vista problem

Am o problema cu placa mea de sunet (Creative SB 7.1 SE) in Windows Vista...pur si simplu nu pot face sa mi se auda bassu am incercat si cu driverele pt vista si nimik..... restu boxelor se aud super... mentionez ca am un sistem Point HT-100.In alte vers

» de ce mai stau oamenii in unitatile de stat de toata jena? (Bolintin Vale)

Bai, frate, eu nu inteleg cum dracu' stau asistentele alea in unitatile superjegoase din Bolintin din Vale (sau cum s-o numi), pentru bolnavi cu deficiente etc - ma refer la discutiile recente de pe Realitatea TV, unde s-au gasit nereguli etc Se spunea ca

» Vînd carcasă aluminiu și sursă 350W

Vînd carcasă aluminiu și sursă 350W, ambele no-name. Aveți în atașament poze cu carcasa inclusiv din interior, cu specificațiile sursei, lungimea firelor și conectorii are 4x sloturi de 5" și 2x sloturi de 3". Se pot monta

» Vand intel core 2 duo E6400 !!!

cumparat tot de pe forum de la userul vion acum 6 luni de pe CG, box , inca 2 ani si 6 luni garantie ..... momentan e pe default cu cooleru stock dar dar pe placa mea a tinut 3200 si 3400 pret 4 mil id mess: ma intereseaza schimburi

» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebook CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -