-->
Joi, 08 Ianuarie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
Vai de gazul nostru! - Cronica unei crize anuntate

Dupa instalarea la Cotroceni, presedintele Traian Ba­sescu promitea relatii excelente cu Putin, liantul fiind Ma­rea Neagra. Apoi, s-a razgandit. Marea Neagra a de­venit brusc lac rusesc, iar Rusia un stat care impiedica refor­mele din regiune prin monopolul energetic. 

Elena Udrea, spaima teroristilor

„Unsa“ ministru al turismului, Elena Udrea a fost asezata, prin semnatura premierului Emil Boc, la butoanele unui minicomandament de informatii clasificate. La infiintare, noul Minister al Turismului a primit, prin hotarare de guvern, trei atributii de prim rang.

Casa comunista, dulce » citeste toata revista presei pentru 08-01-2009
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 15-07-2007

» Permis port arma

Ma gandesc tot mai serios sa imi iau un permis port arma. Are cineva de aici permis de port arma/vanator si pistol/arma de tir?

» Vand Kit Tastatura&Mouse Wireless Genius TwinTouch Luxemate PRO-70RON

Se vinde un Kit Wireless Genius TwinTouch Luxemate PRO, f.f. putin folosit, ca nou, cutie, factura, garantie. Pretul este

» comentariu in excel

Ma intereseaza daca exista posibilitatea de a seta de undeva ca fereastra de vizualizare a unui comentariu in excel sa apara in stanga celulei, nu in dreapta. Multumesc.

» Melodie compusa de mine

pareri.

» SPL tester

Stie careva unde pot gasi in Romania un astfel de si eu sa-mi testez

» BIOS screen logo

Oglinda, e cel mai frumos logo din tara ? :) Image:

» Vand placa video

Vand placa video Abit Siluro 5200 agp 4x/8x 128MB/ 64 biti Vga, Dvi, tv out Placa are racire pasiva si e in stare 60 ron Contact aici sau pe pm.

» Monitor LG 17" sau ce alt monitor pt dual?

Salut Am un samsung 770p si urmeaza sa-mi mai iau un monitor de 17" pentru a-l pune spre LG uri pt contrastul mare si rama destul de mica. Problema e ca nu am vazut nici un model mai nou in lucru si nu cred ca ma lamuresc cele expuse in m

» Licenta cumparata separat

Am o intrebare simpla: cum pot cumpara o licenta de Windows XP Professional, separat de pachestul de instalare am disc Windows XP cu "licenta" pirat si ma hotarasc sa cumpar licenta originala. Vreau separat deoarece e mai ieftin, sa

» vand detectoare de radar detector beltronics, cobra, antiradare si statii radio tti

Detector de radar Cobra, Detector Bletronics, Whistler, Statii Radio tti, President Midland, Antene statii 27 mhz - Sirio Detectoare radar, clicckkk aici pentru cele mai mici pretyri, cea mai buna oferta!!!! Cobr

» O problema windows xp

Cand joc un cs , sau doar ascult muzica si trag ceva cu bitcomet-u sau sunt in photoshop , la un mom dat mi se opreste calc de tot , nu imi afiseaza nici un mesaj de eroare nici la intrare nici cand se inchide , am reinstlat win degeaba si se intampla la

» joaca cineva OGame ? (pe www.ogame.ro)

e un *joc(de strategie)* care aduce un pic cu *starcraft*... dar totul e *static*... se joaca in *browser*... trebuie sa-ti faci cont (care e gratis) ps: intrati la *www.ogame.ro* :p

» Gigabyte GA-MF3 probleme

Salut. Am un sistem format din: placa de baza Gigabyte GA-MF3, cpu AMD Windsor x2 4200+, 1gb ddr 2 800mhz syncron, nvidia gf2 mx,2xsata 350gb seagate,placa de retea intel pe PCI si un ventilator de 80mm.Problema este ca pc-ul se opreste instantaneu ca si

» Caut un driver

Am un TvTunner MiroVideo PCTV Pro (stiu ca e f vechi) si caut un driver pt el dar nu gasesc nicaieri disponibil gratuit pt download. Are careva din intamplare asa ceva?

» Driver virtual audio, cum se poate programa asa ceva?

*Ce am facut:* O aplicatie Pocket PC care face "streaming" prin TCP/IP (UDP este neeficient intrucat nu pot deschide porturi pe Pocket PC cat timp e conectat prin ActiveSync - poate voi folosi RTCP) catre PC la pachete audio in format PCM 8bit 11KHz *Ce

» Permis port arma

Ma gandesc tot mai serios sa imi iau un permis port arma. Are cineva de aici permis de port arma/vanator si pistol/arma de tir?

» Vand Kit Tastatura&Mouse Wireless Genius TwinTouch Luxemate PRO-70RON

Se vinde un Kit Wireless Genius TwinTouch Luxemate PRO, f.f. putin folosit, ca nou, cutie, factura, garantie. Pretul este

» comentariu in excel

Ma intereseaza daca exista posibilitatea de a seta de undeva ca fereastra de vizualizare a unui comentariu in excel sa apara in stanga celulei, nu in dreapta. Multumesc.

» Melodie compusa de mine

pareri.

» SPL tester

Stie careva unde pot gasi in Romania un astfel de si eu sa-mi testez

» BIOS screen logo

Oglinda, e cel mai frumos logo din tara ? :) Image:

» Vand placa video

Vand placa video Abit Siluro 5200 agp 4x/8x 128MB/ 64 biti Vga, Dvi, tv out Placa are racire pasiva si e in stare 60 ron Contact aici sau pe pm.

» Monitor LG 17" sau ce alt monitor pt dual?

Salut Am un samsung 770p si urmeaza sa-mi mai iau un monitor de 17" pentru a-l pune spre LG uri pt contrastul mare si rama destul de mica. Problema e ca nu am vazut nici un model mai nou in lucru si nu cred ca ma lamuresc cele expuse in m

» Licenta cumparata separat

Am o intrebare simpla: cum pot cumpara o licenta de Windows XP Professional, separat de pachestul de instalare am disc Windows XP cu "licenta" pirat si ma hotarasc sa cumpar licenta originala. Vreau separat deoarece e mai ieftin, sa

» vand detectoare de radar detector beltronics, cobra, antiradare si statii radio tti

Detector de radar Cobra, Detector Bletronics, Whistler, Statii Radio tti, President Midland, Antene statii 27 mhz - Sirio Detectoare radar, clicckkk aici pentru cele mai mici pretyri, cea mai buna oferta!!!! Cobr

» O problema windows xp

Cand joc un cs , sau doar ascult muzica si trag ceva cu bitcomet-u sau sunt in photoshop , la un mom dat mi se opreste calc de tot , nu imi afiseaza nici un mesaj de eroare nici la intrare nici cand se inchide , am reinstlat win degeaba si se intampla la

» joaca cineva OGame ? (pe www.ogame.ro)

e un *joc(de strategie)* care aduce un pic cu *starcraft*... dar totul e *static*... se joaca in *browser*... trebuie sa-ti faci cont (care e gratis) ps: intrati la *www.ogame.ro* :p

» Gigabyte GA-MF3 probleme

Salut. Am un sistem format din: placa de baza Gigabyte GA-MF3, cpu AMD Windsor x2 4200+, 1gb ddr 2 800mhz syncron, nvidia gf2 mx,2xsata 350gb seagate,placa de retea intel pe PCI si un ventilator de 80mm.Problema este ca pc-ul se opreste instantaneu ca si

» Caut un driver

Am un TvTunner MiroVideo PCTV Pro (stiu ca e f vechi) si caut un driver pt el dar nu gasesc nicaieri disponibil gratuit pt download. Are careva din intamplare asa ceva?

» Driver virtual audio, cum se poate programa asa ceva?

*Ce am facut:* O aplicatie Pocket PC care face "streaming" prin TCP/IP (UDP este neeficient intrucat nu pot deschide porturi pe Pocket PC cat timp e conectat prin ActiveSync - poate voi folosi RTCP) catre PC la pachete audio in format PCM 8bit 11KHz *Ce

ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebook CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -