|
|
|
|
de obicei, reporterii nostri trebuie sa faca din tantar armasar. Eu nu vad nimic relevant in acel film, nimic care ar putea sa dovedeasca ca gemenii au ca
|
M-a rugat cineva sa-i fac rost de melodia aceea care se aude la baseball sau, pentru cei care au jucat Worms, melodia care se aude cand dai cu bata de baseball in cineva ;)
Am doua probleme:
1. Nu stiu cum se numeste
2. Imi trebuie in format MIDI pentru
|
Hdd 80 gb WD Ata 133 -70 ron
512 ddr 533 Kingston -70 se negociaza
|
|
Salutari.
O intrebare scurta:
Cred ca vi s-a intamplat sa fi vazut vreun produs interesant, vreo componenta de care ati fi avut nevoie insa ati constatat cu stupoare ca nu se gaseste in da exemple de asemenea produse sau firme care au in
|
Am fost nevoit sa imi schimb placa de baza, dupa ce cea veche a crapat din senin.
Desi sunt constient ca asa ceva e cu totul am preferat sa nu reinstalez Windows-ul (XP Professional), dat fiind ca mi-ar fi luat probabil o saptamana sa pun
|
Titlul e destul de defect inteleg orice de natura electronica, ma intereseaza in primul rand blocul optic, care vreau sa fie intact
|
|
|
|
DFI LP Ultra-D...nu mai are nevoie de nicio descriere placa...e ca noua luata in martie.Are garantie pana in 2009 cu acte tot.Cutie din spate.3 mil
AMD Athlon 64 3700+ nucleu San Diego revizia E4 KAB1E 2,2Ghz extrem de overclockabil: 3
|
memoriile au garantie nu cred ca au nevoe de prezentare sunt old micron d9
sunt primtre celle mai potente ddr 2
schimb cu ceva mai slab
y/m petricam3
|
cpu are garantie acte merge si arata impecabil
ma intereseaza ceva mai slab tot pe am2
y/m petricam3
|
|
DDR1 - 256MB Kingmax DDR400 * 35 RON *bucata - 1 bucata
DDR2 - 1 GB TwinMos PC5300 CL5 *90 RON * bucata - 7 bucati
Fara garantie . Se testeaza la mine DDR2-ul . Stau in zona metrou Republica .
Salutari ,
|
o mica problema ..la click pe buton ..am urmatoaru cod in Then
'
|
De curand am luat jocul acesta si am niste probleme cu el.Se misca foarte greu si are sunetul de asemenea este neclar si se aude tot cu intrerupere.Am incercat si pe rezolutia cea mai mica cu setarile de grafica la minim dar tot aceeasi pr
|
|
|
|
Salutari.
Am nevoie de o unitate de stocare portabila.
Astfel, am doua hdd-extern: Western Digital MyBook Essentials (320 sau 500 GB)
2) hdd intern + rack extern: Sa cumpar un rack (habar nu am de care) in care sa pun un hdd Seagate d
|
Thermalright SI97A sau alt cooler pt. soket A care sa raceasca un Barton 3000 - eventual verificat. Nu ma intereseaza gama Gigabyte.
|
am o mica problema...la lucrul cu baza de date pe pda in visual basic..
am mai multe date in ele e ok....
pe urma m-am gandit sa fac o stergere (la un click pe un buton),...a tuturor datelor din
|