-->
Joi, 08 Ianuarie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
Vai de gazul nostru! - Cronica unei crize anuntate

Dupa instalarea la Cotroceni, presedintele Traian Ba­sescu promitea relatii excelente cu Putin, liantul fiind Ma­rea Neagra. Apoi, s-a razgandit. Marea Neagra a de­venit brusc lac rusesc, iar Rusia un stat care impiedica refor­mele din regiune prin monopolul energetic. 

Elena Udrea, spaima teroristilor

„Unsa“ ministru al turismului, Elena Udrea a fost asezata, prin semnatura premierului Emil Boc, la butoanele unui minicomandament de informatii clasificate. La infiintare, noul Minister al Turismului a primit, prin hotarare de guvern, trei atributii de prim rang.

Casa comunista, dulce » citeste toata revista presei pentru 08-01-2009
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 17-06-2007

» gigabye 965P-DQ6 & leadtek px7600 gt

Buna ziua! Am probleme cu astea 2 componente. In jocuri se restarteaza sistemul, cam cand incepe jocul. uneori merge si cateva minute sa ma joc. In prey de ex... mi se intampl aimediat dupa filmul cu preotii aia... adica in mom cand mi se da controlul

» Drepturi de root

Pe Vista cum pot sa accesez un folder cu drepturi de admin? Problema este urmatoarea.. Am un fisier de configurare (in format echivalent .txt) plasat in Program Files pe care vreau sa-l editez. Cum fac asta de vreme ce Vista nu-mi ofera nici o posibilitat

» WSUS v3.0

Am instalat wsus ultima versiune, pe un nr. de 3 servere.cu so windows 2003 sp1 standard edition Pe un server, aplicatia este stand alone,,,adica isi "trage" updateurile direct din situl microsoft. Mentionez, ca la downstream servers nu am inregistrat nic

» avioane

Imi puteti zice niste jocuri 3D cu avioane? Gen F22 si nu numai. Multumesc.

» Nokia PC Suite

Saptamana asta mi-am schimbat mobilul cu un Nokia 5200. Maine urmeaza sa plec din tara pana la sfarsitul anului si mi-am luat accesoriile pentru a putea conecta mobilul la PC sa transfer niste muzica ,sa instalez niste jocuri, etc. Toate bune si frumoase

» [Cumpar]512 DDR GEIL

Cumpar 512 DDR GEIL PC3200 bucuresti

» Procesor Pentium 4 3000GHz+Cooler INTEL+Motherboard+DDR Geil+Carcasa fara sursabonus

SE VAND URMATOARELE COMPONENTE, PENTRU CINE VREA UN SISTEM CU O VITEZA REALA DE 3000 GHz , STABIL SI IN MOMENTUL IN CARE FOLOSIM MAI MULTE DE BAZA MODEL Gigabyte GA-8IK1100 (Rev 2.x) - a fost una din placile de top pt. procesoarele pe s

» tus pentru hp c3180

va rog sa imi spuneti ce tush pot cumpara pt refill si de unde pot sa il cumpar...vreau sa stiu de la cineva care a mai facut refillu' dc este usor de facut, sau mai bine ma duc la cineva care se ocupa de asha ceva...mersi mult...

» What the world eats

What's on family dinner tables in fifteen different homes around the globe? Photographs by Peter Menzel from the book "Hungry Planet"

» Hdd Seagate 250Gb

Imi poate spune si mie cineva ce inseamna asta? Am acest hdd de 2 zile.

» S/pdif Out

salut... ma ajuta si pe mine cineva? am o placa de sunet 5.1 si recent am gasit pe placa de baza o iesire S/PDIF OUT... din ce am gasit in manulalu placii de baza ar fi de la sunet... ma poate lamuri si pe mine cineva ce este aceasta?? as putea sa conecte

» VAND KIT memorie 1GB DDR400 CORSAIR CL2.5

Scuze de dublu thread, stergeti va rog.

» Vand 4 boxe ~ 60W si statie 2*100W

Vand 2 boxe de ~ 60W cu *4 cai (woofer, 2*medii si tweeter)*, tip bass-reflex (cu cate 2 tuburi de bass) si o statie de amplificare 2*100W *home-made*, plus 2 boxe Unitra de cate 65 W fiecare. La cererea se pot aduce modificari in aspect

» DELL: Inspiron 500m, 510m, 600m / Latitude D500, D505, D510, D600, D610 / Precision M

* Descriere: Acumulator Laptop compatibil pt. Seriile DELL: Inspiron 500m, 510m, 600m / Latitude D500, D505, D510, D600, D610 / Precision M20, Mobile Workstation M20 Nr. compatibil: 0X217, 1X793, 310-4482, 310-5195, 312-0068, 312-0191, 312-0309, 315-0

» Acumulator Laptop HP&COMPAQ Business NX9100, NX9105, NX9110,

*Descriere: Acumulator Laptop compatibil pt. Seriile HP&COMPAQ: Business NX9100, NX9105, NX9110, NX9600 Nr. compatibil: 346970-001, DP390A, DP399A, HSTNN-DB02, HSTNN-UB02 Specificatii tehnice: Acumulator Laptop compatibil pt. Seriile HP&COMPAQ: Busi

» gigabye 965P-DQ6 & leadtek px7600 gt

Buna ziua! Am probleme cu astea 2 componente. In jocuri se restarteaza sistemul, cam cand incepe jocul. uneori merge si cateva minute sa ma joc. In prey de ex... mi se intampl aimediat dupa filmul cu preotii aia... adica in mom cand mi se da controlul

» Drepturi de root

Pe Vista cum pot sa accesez un folder cu drepturi de admin? Problema este urmatoarea.. Am un fisier de configurare (in format echivalent .txt) plasat in Program Files pe care vreau sa-l editez. Cum fac asta de vreme ce Vista nu-mi ofera nici o posibilitat

» WSUS v3.0

Am instalat wsus ultima versiune, pe un nr. de 3 servere.cu so windows 2003 sp1 standard edition Pe un server, aplicatia este stand alone,,,adica isi "trage" updateurile direct din situl microsoft. Mentionez, ca la downstream servers nu am inregistrat nic

» avioane

Imi puteti zice niste jocuri 3D cu avioane? Gen F22 si nu numai. Multumesc.

» Nokia PC Suite

Saptamana asta mi-am schimbat mobilul cu un Nokia 5200. Maine urmeaza sa plec din tara pana la sfarsitul anului si mi-am luat accesoriile pentru a putea conecta mobilul la PC sa transfer niste muzica ,sa instalez niste jocuri, etc. Toate bune si frumoase

» [Cumpar]512 DDR GEIL

Cumpar 512 DDR GEIL PC3200 bucuresti

» Procesor Pentium 4 3000GHz+Cooler INTEL+Motherboard+DDR Geil+Carcasa fara sursabonus

SE VAND URMATOARELE COMPONENTE, PENTRU CINE VREA UN SISTEM CU O VITEZA REALA DE 3000 GHz , STABIL SI IN MOMENTUL IN CARE FOLOSIM MAI MULTE DE BAZA MODEL Gigabyte GA-8IK1100 (Rev 2.x) - a fost una din placile de top pt. procesoarele pe s

» tus pentru hp c3180

va rog sa imi spuneti ce tush pot cumpara pt refill si de unde pot sa il cumpar...vreau sa stiu de la cineva care a mai facut refillu' dc este usor de facut, sau mai bine ma duc la cineva care se ocupa de asha ceva...mersi mult...

» What the world eats

What's on family dinner tables in fifteen different homes around the globe? Photographs by Peter Menzel from the book "Hungry Planet"

» Hdd Seagate 250Gb

Imi poate spune si mie cineva ce inseamna asta? Am acest hdd de 2 zile.

» S/pdif Out

salut... ma ajuta si pe mine cineva? am o placa de sunet 5.1 si recent am gasit pe placa de baza o iesire S/PDIF OUT... din ce am gasit in manulalu placii de baza ar fi de la sunet... ma poate lamuri si pe mine cineva ce este aceasta?? as putea sa conecte

» VAND KIT memorie 1GB DDR400 CORSAIR CL2.5

Scuze de dublu thread, stergeti va rog.

» Vand 4 boxe ~ 60W si statie 2*100W

Vand 2 boxe de ~ 60W cu *4 cai (woofer, 2*medii si tweeter)*, tip bass-reflex (cu cate 2 tuburi de bass) si o statie de amplificare 2*100W *home-made*, plus 2 boxe Unitra de cate 65 W fiecare. La cererea se pot aduce modificari in aspect

» DELL: Inspiron 500m, 510m, 600m / Latitude D500, D505, D510, D600, D610 / Precision M

* Descriere: Acumulator Laptop compatibil pt. Seriile DELL: Inspiron 500m, 510m, 600m / Latitude D500, D505, D510, D600, D610 / Precision M20, Mobile Workstation M20 Nr. compatibil: 0X217, 1X793, 310-4482, 310-5195, 312-0068, 312-0191, 312-0309, 315-0

» Acumulator Laptop HP&COMPAQ Business NX9100, NX9105, NX9110,

*Descriere: Acumulator Laptop compatibil pt. Seriile HP&COMPAQ: Business NX9100, NX9105, NX9110, NX9600 Nr. compatibil: 346970-001, DP390A, DP399A, HSTNN-DB02, HSTNN-UB02 Specificatii tehnice: Acumulator Laptop compatibil pt. Seriile HP&COMPAQ: Busi

ยป Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebook CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -