-->
Vineri, 09 Ianuarie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
Florin Piersic: Care securitate? E o porcarie, ii dau in judecata pe cei care ma denigreaza

« (...) Sa spui despre mine ca am colaborat cu securitatea, e ca si cum mi-ai spune ca sunt homosexual, iar eu m-am iubit numai cu femei. N-am vazut funduri de barbati decat la strand si pot sa spun ca nu mi-au placut deloc (...) »

Presedintele Basescu il salveaza pe Boc cu mana Curtii Constitutionale

Presedintele prezice anularea actului normativ care a pus in dificultate guvernul. El paseaza responsabilitatea judecatorilor direct interesati. Ordonanta „pensia sau salariul“, care i-a » citeste toata revista presei pentru 09-01-2009
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 20-08-2007

» radiator nou GeIL

ce ziceti de asta? Image:

» Cumpar Canon XM2 sau din aceeasi clasa

Cumpar Canon XM2 sau din aceeasi clasa. Banul jos, cu testarea de rigoare.

» problema configurare corecta.. sugestii?

salutari! mi s-a intamplat de curand sa am probleme in timp ce rulez nero sau copiez de pe un dvd .. dar mai ales cand bootez sau dau shutdown. se aude un piuit scurt de la hdd (da, am verificat, gen cel care se aude cand se inchide pc-ul ) si dupa 10 sec

» Vand telefon Nokia 1600 ca nou, doar 6 ore

Vand Nokia 1600 ca nou, doar 6 ore folosit Pret :115 RON Poza

» Vand camera foto Canon Powershot A530

Vand Canon A530 automate si manuale. Arata si functioneaza impecabil Ofer cutia,cd soft, 2x16 SD card, cablu conectare pc, manual,husa, snur Poza este reala Linkuri pt pret magazin si review de la...

» Cumpar incarcator pentru motorola E365

Contactati-ma aici, sau pe pm, sau pe adresa de e-mail ;)

» Manual AutoCAD R14

Am mare nevoie de un *MANUAL AutoCAD R14 preferabil in romaneste* Ma poate ajuta cineva ?

» Vand Server Dell Dual PIII incomplet-350RON

Vand un server Dell Dual PIII incomplet(nu are memorii, hard, si pl.video). Serverul este in stare exceptionala, nu are semne de uzura, zgarieturi, etc. Procesor: Intel Pentium III 2 X 800Mhz./Slot 1 • Placa de

» multi harddisks

Am si eu o mica dilema... cum sa pun mai mult hdd'uri pe un calc... Am un p2 - 450 mhz 320sdram ... nu stiu cat de mult conteaza oricum asta, dar am 3 hdd'uri (4,5gb pe care e windows'ul, 6.5 folosit numai pt linux, si 30g download, games, documente...

» Către MacOS users

De unde pot descărca un MacOS clasic. De unde pot procura (cumpăra)?

» Vand Placa Grafica Profesionala NVIDIA QUADRO4 980XGL DUAL DVI

Vand o placa grafica profesionala NVIDIA QUADRO4 980XGL 128Mb./256Bits DUAL DVI. Este ireprosabila d.p.d.v. functional si estetic. PRET: NVIDIA Quadro®4 980 XGL graphics core AGP 8X and AGP Texturing Support 128-

» [Cumpar] Ipod 1Gb

Cumpar ipod 1 gb astept oferte (numai prv me sau aici !

» Problema initializare

Am o nedumerire cu un sistem si apelez la cei cu mai multa experienta pentru un mea este urmatoarea : de curind am inlocuit vechiul HDD cu unul nou mai mare pe care l-am partitionat in 2 parti egale. Problema este ca dupa ce am partitionat

» Conectare la internet (modem D-Link)

Am instalat Linux Mandriva 2007, insa fiind incepator va rog sa ma ajutati: Am modem D-Link DFM-562IS HSF (intern) si nu stiu: 1. daca merge acest modem in Linux Mandriva, am si CD-ul de la modem dar nu este driver pt linux, ci doar pt windows. Stie cine

» Ipod charger/player BOXE ACTIVE telecomanda ceas 2 alarme radio dig. FM/AM.. 170 RON

Intrare/iesire suplimentara, Dynamic Bass System, radio digiral, 20 memorii, 2 alarme, IDEAL iPOD mini, nano, shuffle, Video (incl 80 GB), telecomanda iPod+radio, functie sleep Compatibil urmatoarele modele iPOD: video (inclusive 80 GB), nano, shuffle, mi

» radiator nou GeIL

ce ziceti de asta? Image:

» Cumpar Canon XM2 sau din aceeasi clasa

Cumpar Canon XM2 sau din aceeasi clasa. Banul jos, cu testarea de rigoare.

» problema configurare corecta.. sugestii?

salutari! mi s-a intamplat de curand sa am probleme in timp ce rulez nero sau copiez de pe un dvd .. dar mai ales cand bootez sau dau shutdown. se aude un piuit scurt de la hdd (da, am verificat, gen cel care se aude cand se inchide pc-ul ) si dupa 10 sec

» Vand telefon Nokia 1600 ca nou, doar 6 ore

Vand Nokia 1600 ca nou, doar 6 ore folosit Pret :115 RON Poza

» Vand camera foto Canon Powershot A530

Vand Canon A530 automate si manuale. Arata si functioneaza impecabil Ofer cutia,cd soft, 2x16 SD card, cablu conectare pc, manual,husa, snur Poza este reala Linkuri pt pret magazin si review de la...

» Cumpar incarcator pentru motorola E365

Contactati-ma aici, sau pe pm, sau pe adresa de e-mail ;)

» Manual AutoCAD R14

Am mare nevoie de un *MANUAL AutoCAD R14 preferabil in romaneste* Ma poate ajuta cineva ?

» Vand Server Dell Dual PIII incomplet-350RON

Vand un server Dell Dual PIII incomplet(nu are memorii, hard, si pl.video). Serverul este in stare exceptionala, nu are semne de uzura, zgarieturi, etc. Procesor: Intel Pentium III 2 X 800Mhz./Slot 1 • Placa de

» multi harddisks

Am si eu o mica dilema... cum sa pun mai mult hdd'uri pe un calc... Am un p2 - 450 mhz 320sdram ... nu stiu cat de mult conteaza oricum asta, dar am 3 hdd'uri (4,5gb pe care e windows'ul, 6.5 folosit numai pt linux, si 30g download, games, documente...

» Către MacOS users

De unde pot descărca un MacOS clasic. De unde pot procura (cumpăra)?

» Vand Placa Grafica Profesionala NVIDIA QUADRO4 980XGL DUAL DVI

Vand o placa grafica profesionala NVIDIA QUADRO4 980XGL 128Mb./256Bits DUAL DVI. Este ireprosabila d.p.d.v. functional si estetic. PRET: NVIDIA Quadro®4 980 XGL graphics core AGP 8X and AGP Texturing Support 128-

» [Cumpar] Ipod 1Gb

Cumpar ipod 1 gb astept oferte (numai prv me sau aici !

» Problema initializare

Am o nedumerire cu un sistem si apelez la cei cu mai multa experienta pentru un mea este urmatoarea : de curind am inlocuit vechiul HDD cu unul nou mai mare pe care l-am partitionat in 2 parti egale. Problema este ca dupa ce am partitionat

» Conectare la internet (modem D-Link)

Am instalat Linux Mandriva 2007, insa fiind incepator va rog sa ma ajutati: Am modem D-Link DFM-562IS HSF (intern) si nu stiu: 1. daca merge acest modem in Linux Mandriva, am si CD-ul de la modem dar nu este driver pt linux, ci doar pt windows. Stie cine

» Ipod charger/player BOXE ACTIVE telecomanda ceas 2 alarme radio dig. FM/AM.. 170 RON

Intrare/iesire suplimentara, Dynamic Bass System, radio digiral, 20 memorii, 2 alarme, IDEAL iPOD mini, nano, shuffle, Video (incl 80 GB), telecomanda iPod+radio, functie sleep Compatibil urmatoarele modele iPOD: video (inclusive 80 GB), nano, shuffle, mi

» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebook CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -