|
|
|
|
ce ziceti de asta?
Image:
|
Cumpar Canon XM2 sau din aceeasi clasa. Banul jos, cu testarea de rigoare.
|
salutari!
mi s-a intamplat de curand sa am probleme in timp ce rulez nero sau copiez de pe un dvd .. dar mai ales cand bootez sau dau shutdown. se aude un piuit scurt de la hdd (da, am verificat, gen cel care se aude cand se inchide pc-ul ) si dupa 10 sec
|
|
Vand Nokia 1600 ca nou, doar 6 ore folosit
Pret :115 RON
Poza
|
Vand Canon A530 automate si manuale.
Arata si functioneaza impecabil
Ofer cutia,cd soft, 2x16 SD card, cablu conectare pc, manual,husa, snur
Poza este reala
Linkuri pt pret magazin si review de la...
|
Contactati-ma aici, sau pe pm, sau pe adresa de e-mail ;)
|
|
|
|
Am mare nevoie de un *MANUAL AutoCAD R14 preferabil in romaneste*
Ma poate ajuta cineva ?
|
Vand un server Dell Dual PIII incomplet(nu are memorii, hard, si pl.video). Serverul este in stare exceptionala, nu are semne de uzura, zgarieturi, etc. Procesor: Intel Pentium III 2 X 800Mhz./Slot 1
• Placa de
|
Am si eu o mica dilema... cum sa pun mai mult hdd'uri pe un calc...
Am un p2 - 450 mhz 320sdram ... nu stiu cat de mult conteaza oricum asta, dar am 3 hdd'uri (4,5gb pe care e windows'ul, 6.5 folosit numai pt linux, si 30g download, games, documente...
|
|
De unde pot descărca un MacOS clasic. De unde pot procura (cumpăra)?
|
Vand o placa grafica profesionala NVIDIA QUADRO4 980XGL 128Mb./256Bits DUAL DVI. Este ireprosabila d.p.d.v. functional si estetic. PRET: NVIDIA Quadro®4 980 XGL graphics core
AGP 8X and AGP Texturing Support
128-
|
Cumpar ipod 1 gb astept oferte (numai prv me sau aici !
|
|
|
|
Am o nedumerire cu un sistem si apelez la cei cu mai multa experienta pentru un mea este urmatoarea : de curind am inlocuit vechiul HDD cu unul nou mai mare pe care l-am partitionat in 2 parti egale. Problema este ca dupa ce am partitionat
|
Am instalat Linux Mandriva 2007, insa fiind incepator va rog sa ma ajutati:
Am modem D-Link DFM-562IS HSF (intern) si nu stiu:
1. daca merge acest modem in Linux Mandriva, am si CD-ul de la modem dar nu este driver pt linux, ci doar pt windows. Stie cine
|
Intrare/iesire suplimentara, Dynamic Bass System, radio digiral, 20 memorii, 2 alarme, IDEAL iPOD mini, nano, shuffle, Video (incl 80 GB), telecomanda iPod+radio, functie sleep Compatibil urmatoarele modele iPOD: video (inclusive 80 GB), nano, shuffle, mi
|
|
ce ziceti de asta?
Image:
|
Cumpar Canon XM2 sau din aceeasi clasa. Banul jos, cu testarea de rigoare.
|
salutari!
mi s-a intamplat de curand sa am probleme in timp ce rulez nero sau copiez de pe un dvd .. dar mai ales cand bootez sau dau shutdown. se aude un piuit scurt de la hdd (da, am verificat, gen cel care se aude cand se inchide pc-ul ) si dupa 10 sec
|
|
Vand Nokia 1600 ca nou, doar 6 ore folosit
Pret :115 RON
Poza
|
Vand Canon A530 automate si manuale.
Arata si functioneaza impecabil
Ofer cutia,cd soft, 2x16 SD card, cablu conectare pc, manual,husa, snur
Poza este reala
Linkuri pt pret magazin si review de la...
|
Contactati-ma aici, sau pe pm, sau pe adresa de e-mail ;)
|
|
Am mare nevoie de un *MANUAL AutoCAD R14 preferabil in romaneste*
Ma poate ajuta cineva ?
|
Vand un server Dell Dual PIII incomplet(nu are memorii, hard, si pl.video). Serverul este in stare exceptionala, nu are semne de uzura, zgarieturi, etc. Procesor: Intel Pentium III 2 X 800Mhz./Slot 1
• Placa de
|
Am si eu o mica dilema... cum sa pun mai mult hdd'uri pe un calc...
Am un p2 - 450 mhz 320sdram ... nu stiu cat de mult conteaza oricum asta, dar am 3 hdd'uri (4,5gb pe care e windows'ul, 6.5 folosit numai pt linux, si 30g download, games, documente...
|
|
De unde pot descărca un MacOS clasic. De unde pot procura (cumpăra)?
|
Vand o placa grafica profesionala NVIDIA QUADRO4 980XGL 128Mb./256Bits DUAL DVI. Este ireprosabila d.p.d.v. functional si estetic. PRET: NVIDIA Quadro®4 980 XGL graphics core
AGP 8X and AGP Texturing Support
128-
|
Cumpar ipod 1 gb astept oferte (numai prv me sau aici !
|
|
Am o nedumerire cu un sistem si apelez la cei cu mai multa experienta pentru un mea este urmatoarea : de curind am inlocuit vechiul HDD cu unul nou mai mare pe care l-am partitionat in 2 parti egale. Problema este ca dupa ce am partitionat
|
Am instalat Linux Mandriva 2007, insa fiind incepator va rog sa ma ajutati:
Am modem D-Link DFM-562IS HSF (intern) si nu stiu:
1. daca merge acest modem in Linux Mandriva, am si CD-ul de la modem dar nu este driver pt linux, ci doar pt windows. Stie cine
|
Intrare/iesire suplimentara, Dynamic Bass System, radio digiral, 20 memorii, 2 alarme, IDEAL iPOD mini, nano, shuffle, Video (incl 80 GB), telecomanda iPod+radio, functie sleep Compatibil urmatoarele modele iPOD: video (inclusive 80 GB), nano, shuffle, mi
|