-->
Vineri, 09 Ianuarie

Forum Chip  RoPortal  SoftPedia  Despre Copii  Cafeneaua.com
 Agora Forum
Florin Piersic: Care securitate? E o porcarie, ii dau in judecata pe cei care ma denigreaza

« (...) Sa spui despre mine ca am colaborat cu securitatea, e ca si cum mi-ai spune ca sunt homosexual, iar eu m-am iubit numai cu femei. N-am vazut funduri de barbati decat la strand si pot sa spun ca nu mi-au placut deloc (...) »

Presedintele Basescu il salveaza pe Boc cu mana Curtii Constitutionale

Presedintele prezice anularea actului normativ care a pus in dificultate guvernul. El paseaza responsabilitatea judecatorilor direct interesati. Ordonanta „pensia sau salariul“, care i-a » citeste toata revista presei pentru 09-01-2009
Vrei sa primesti zilnic Revista Presei pe adresa ta de email? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Stirile din data de 28-06-2007

» Modificari radicale la RNC

1. se fac modificari la RNC, pentru o mai buna a domeniilor .ro. Prima dintre ele, o mai usoara modificare a DNSurilor 2. se va introduce plata anuala din toamna.

» Vand Motorola E398

Telefonul arata acceptabil si functioneaza perfect. Momentan are softul lui original de E398, dar il pot schimba cu unul de ROKR E1 daca este cazul. Am la telefon handsfree stereo, cablu USB, incarcator, cutie, manual si doua carduri microSD (unul de 64mb

» Sempron 2800+ (skt 754), 512MB SDRAM PC133

De vanzare Sempron 2800+ (1,6GHz, 256K L2, core Palermo), varianta retail, toate accesoriile incluse, garantie inca 2 ani+ - 60 lei .::. 512MB SDRAM PC133 Viking InterWorks PC13364X64-CL3 (A-Data rebranded), cipuri Micron de 256Mbit -

» Alegere

Se dau urmatoarele doua configuratii (acestea sunt statice, nici o componenta NU se poate X2 3800+ ASRock (AMD 480X) 4x 1GB Elixir DDR2 800MHz total: 903 2 Duo E2140

» Cumpar cooler Thermalright Ultra-120 Extreme

Cumpar urgent cooler Thermalright Ultra-120 Extreme. ofer pret foarte bun (chiar cel de magazin daca are

» Probleme de incalzire...8600 GTS

Am observat o schimbare radicala, inlocuind vechea Ati Radeon X 700 cu 8600 GTS-ul de la nVidia, totul e ok, jocurile se misca mai mult decat bine. Si acum vine problema: in Test Drive Unlimited cu setarile la high scoate un sunet placa grafica si se inca

» Joost

Daca poate sa ma ajute cineva cu o invitatie pentru Joost.

» Eroare la incarcare Java

Buna, Incerc sa postez un new topic pe un alt forum si primesc urmatorul mesaj de la Could not initialize class

» Protection error 103

Ce stiti despre asta? O cutie de dialog cu iconul "stop" si textul Protection error: 103 . Singura optiune este ok. A aparut dupa ce am instalat warcraft 3. Prima data am observat eroarea la Daemon tools, si din cauza ei de atunci nu am mai putut folosi

» vand Sistem Complet Intel Pentium III + Monitor + Imprimanta

vand Sistem Complet Intel Pentium III + Monitor + Imprimanta Intel Pentium III 500 MHZ carcasa ATX Fujitsu Siemens T-Bird , sursa 250W Placa de baza Via Tech 8598 AGP ... cu sunet incorporat 2 USB 2 Ps2 Placa Video Ati Rage 128XPert99 - 32 Mega externa

» se poate face ceva ca forumul să nu se mai uite la IP-ul de unde mă aflu ?

De la o vreme și forumul CHIP a devenit extrem de enervant, că tot timpul trebuie să mă loghez. Eu sunt tot timpul în mișcare și când mi-e lumea mai dragă iar apar delogat. Până ceva vreme în urmă prostia asta era doar pe Softped

» Sony Vaio TZ11XN

Vreau sa achizitionez un notebook Sony Vaio TZ11XN merita banii ?imi puteti recomanda altceva ceva echivalent?:)

» Master mort

Pe caldurile astea am dat de un necaz: centrala de birou KX-TD 1232CE (PANASONIC) nu mai comunica cu telefonul 'master'; de fapt cu nici un DTP ... Imediat dupa power-on are 3-4 tentative de initializare a extensiei, apoi gata, renunta. Exista semnal digi

» VTP 7 released!

A iesit Vista Transformation Pack 7 ! Ce parere aveti despre el ? download aici !

» XComposite extension

Beryl system compatibility check xserver :

» Modificari radicale la RNC

1. se fac modificari la RNC, pentru o mai buna a domeniilor .ro. Prima dintre ele, o mai usoara modificare a DNSurilor 2. se va introduce plata anuala din toamna.

» Vand Motorola E398

Telefonul arata acceptabil si functioneaza perfect. Momentan are softul lui original de E398, dar il pot schimba cu unul de ROKR E1 daca este cazul. Am la telefon handsfree stereo, cablu USB, incarcator, cutie, manual si doua carduri microSD (unul de 64mb

» Sempron 2800+ (skt 754), 512MB SDRAM PC133

De vanzare Sempron 2800+ (1,6GHz, 256K L2, core Palermo), varianta retail, toate accesoriile incluse, garantie inca 2 ani+ - 60 lei .::. 512MB SDRAM PC133 Viking InterWorks PC13364X64-CL3 (A-Data rebranded), cipuri Micron de 256Mbit -

» Alegere

Se dau urmatoarele doua configuratii (acestea sunt statice, nici o componenta NU se poate X2 3800+ ASRock (AMD 480X) 4x 1GB Elixir DDR2 800MHz total: 903 2 Duo E2140

» Cumpar cooler Thermalright Ultra-120 Extreme

Cumpar urgent cooler Thermalright Ultra-120 Extreme. ofer pret foarte bun (chiar cel de magazin daca are

» Probleme de incalzire...8600 GTS

Am observat o schimbare radicala, inlocuind vechea Ati Radeon X 700 cu 8600 GTS-ul de la nVidia, totul e ok, jocurile se misca mai mult decat bine. Si acum vine problema: in Test Drive Unlimited cu setarile la high scoate un sunet placa grafica si se inca

» Joost

Daca poate sa ma ajute cineva cu o invitatie pentru Joost.

» Eroare la incarcare Java

Buna, Incerc sa postez un new topic pe un alt forum si primesc urmatorul mesaj de la Could not initialize class

» Protection error 103

Ce stiti despre asta? O cutie de dialog cu iconul "stop" si textul Protection error: 103 . Singura optiune este ok. A aparut dupa ce am instalat warcraft 3. Prima data am observat eroarea la Daemon tools, si din cauza ei de atunci nu am mai putut folosi

» vand Sistem Complet Intel Pentium III + Monitor + Imprimanta

vand Sistem Complet Intel Pentium III + Monitor + Imprimanta Intel Pentium III 500 MHZ carcasa ATX Fujitsu Siemens T-Bird , sursa 250W Placa de baza Via Tech 8598 AGP ... cu sunet incorporat 2 USB 2 Ps2 Placa Video Ati Rage 128XPert99 - 32 Mega externa

» se poate face ceva ca forumul să nu se mai uite la IP-ul de unde mă aflu ?

De la o vreme și forumul CHIP a devenit extrem de enervant, că tot timpul trebuie să mă loghez. Eu sunt tot timpul în mișcare și când mi-e lumea mai dragă iar apar delogat. Până ceva vreme în urmă prostia asta era doar pe Softped

» Sony Vaio TZ11XN

Vreau sa achizitionez un notebook Sony Vaio TZ11XN merita banii ?imi puteti recomanda altceva ceva echivalent?:)

» Master mort

Pe caldurile astea am dat de un necaz: centrala de birou KX-TD 1232CE (PANASONIC) nu mai comunica cu telefonul 'master'; de fapt cu nici un DTP ... Imediat dupa power-on are 3-4 tentative de initializare a extensiei, apoi gata, renunta. Exista semnal digi

» VTP 7 released!

A iesit Vista Transformation Pack 7 ! Ce parere aveti despre el ? download aici !

» XComposite extension

Beryl system compatibility check xserver :

» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart
Noi oferim servicii complete, va inregistram domeniul web, va oferim webhosting profesional la un pret redus, va oferim casute de e-mail profesionale si bineinteles va realizam website-ul la un pret de exceptie, nu in ultimul rand tot noi va inscriem website-ul in cele mai importante motoare de cautare: Google, Yahoo, MSN.
proiecte case
Hosting si Inregistrarii Domenii

Web Hosting | Inregistrari domenii | credit, banca, curs valutar, leasing, asigurari | Website ieftin | Service calculatoare Timisoara | Calculatoare Timisoara | statii radio auto | detector radar, detectoare radar | Monitoare Timisoara | Anunturi auto | Laptop, notebook CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
din reteaua DOW MEDIA
realizat de DOW MEDIA - gazduit de SpeedHost -