Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Vineri, 22 Septembrie
                   
 
 


» ADATA implementează standardele SD A1 și V10 V30 pe cardurile Premier și Premier Pro

ADATA® Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, confirmă faptul că noile carduri Premier microSDXC/microSDHC UHS-I Clasa 10 suportă acum noul standard A1 al Asociației SD.

» Google și HTC anunță un acord de cooperare în valoare de 1,1 miliarde USD

Google (NASDAQ: GOOG, GOOGL) și HTC Corporation (TWSE: 2489) au anunțat astăzi un acord definitiv în cadrul căruia anumiți angajați HTC – dintre care mulți lucrează deja împreună cu Google pentru a dezvolta smartphone-urile Pixel – se vor alătura companiei Google. Ca parte a tranzacției, HTC va primi 1,1 miliarde USD cash din partea Google.

» Mio Technology susține a doua ediție a evenimentului sportiv MudRun

Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp., susține și anul acesta evenimentul sportiv MudRun Romania. Ajuns la cea de-a doua ediție, acesta reprezintă o modalitate inedită de practicare a activităților sportive în aer liber.

» ADATA implementează standardele SD A1 și V10 V30 pe cardurile Premier și Premier Pro

ADATA® Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, confirmă faptul că noile carduri Premier microSDXC/microSDHC UHS-I Clasa 10 suportă acum noul standard A1 al Asociației SD.

» Kingston Digital lansează stick-ul USB 3.1 DataTraveler Elite G2, pentru transferul rapid al fișierelor de mari dimensiuni

Kingston Digital, Inc., divizia de memorii Flash a companiei Kingston Technology Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, lansează dispozitivul de stocare USB 3.1 DataTraveler® Elite G2, cu o capacitate mare de stocare și un transfer rapid al fișierelor.

» Axis extinde gama de soluţii audio de reţea

Axis anunţă lansarea de noi soluţii audio inteligente. Astfel, a fost lansat un nou bridge audio de reţea ce permite integrarea sistemelor audio IP cu cele analogice, oferindu-le clienţilor posibilitatea de a beneficia de avantajele unui sistem modern, simultan cu păstrarea echipamentelor analogice existente.

» EY lansează noi programe globale, adaptate la piața de muncă a viitorului

EY anunță lansarea unei noi serii de programe globale de resurse umane dedicate pregătirii propriei forţe de muncă şi a propriei afaceri pentru piața de muncă a viitorului. LEAD este unul dintre ele și reprezintă un nou model de dezvoltare profesională, care foloseşte tehnologia şi platforme digitale inovatoare.

» Târgul de Cariere, ediția de toamnă, dă start recrutărilor

Cea mai mare rețea de evenimente de carieră, Târgul de Cariere (TdC), dă start recrutărilor de toamnă. Mii de locuri de muncă, internshipuri, stagii de practică și oportunități de voluntariat sunt disponibile la evenimentul va avea loc în lunile octombrie și noiembrie în opt orașe din România și Republica Moldova

» UPS lansează UPS Returns Manager, un instrument online gratuit pentru gestionarea retururilor

UPS (NYSE:UPS) lansează UPS Returns® Manager, un instrument online gratuit, care le permite comercianților online să își personalizeze politicile de retur.

» În România sau în străinătate: unde aleg să meargă la studii tinerii români

Peste 11.000 români optează pentru studiile în străinătate în fiecare an, fiind atrași de mediul academic internațional, de modalitățile de predare diferite, dar și de latura practică a cursurilor.

» Problemele de securitate cibernetică provocate de terți au cel mai mare cost pentru companii

Chiar dacă mai multe companii (63%, în 2017, comparativ cu 56%, în 2016) investesc în securitate cibernetică, indiferent de rata de recuperare a investiției, un nou studiu Kaspersky Lab și B2B International arată că media costului unui incident de securitate cibernetică este în creștere.

» NVIDIA prezintă un nou video 4K 60 FPS pentru Need for Speed Payback și specificațiile recomandate pentru PC

NVIDIA a lansat astăzi un nou video la rezoluție 4K, cu 60 FPS care prezintă gameplay-ul jocului Need for Speed Playback, alături de un set de specificații recomandate pentru jocul care urmează să fie lansat pe 10 noiembrie. 

» ASUS Join the Republic ajunge în Constanța!

ASUS va organiza în perioada 21-24 septembrie 2017, în centrul comercial City Park Mall din Constanța, evenimentul de gaming Join the Republic, o ocazie perfectă pentru cei care doresc să testeze noile dispozitive ASUS de ultimă generație. 

» Educatia digitală poate creşte competitivitatea industriei auto româneşti la nivelul Europei

CENIT, lider pe piaţă în domeniul software şi consultanţă pentru procese de fabricaţie, anunţă lansarea în România a academiei online de training-uri dedicată  educaţiei digitale. Cursurile în limba română, predate de specialişti proprii, cu o vastă experienţă în fabricaţia digitală, vor fi disponibile începând din 21 septembrie 2017.

» Care este costul ascuns al bârfei în mediul organizațional?

Bârfa e un fenomen menționat adesea atunci cănd se discută despre relațiile dintr-o echipă, dintr-un departament, dintr-o organizație. Deși, de multe ori, e un comportament justificat sau chiar organizat, costurile sale ascunse sunt importante și au un efect negativ pe termen lung, atât la nivel relațional, cât mai ales la nivel financiar.

» Neil Patel, Amy Harrison și Oli Gardner – primii speakeri excepționali anunțați la GPeC SUMMIT 14-15 Noiembrie

GPeC SUMMIT – cel mai important eveniment de E-Commerce și Marketing Online din Europa Centrală și de Est – se va desfășura la București, în zilele de 14-15 noiembrie.

» 50.000 de utilizatori GeForce Experience vor primi gratuit Middle-earth: Shadow of Mordor; Noul driver Game Ready pentru Project Cars 2; Noi titluri pentru Ansel & Highlights

NVIDIA a anunțat la Gamescom că lucrează împreună cu Warren Bros. Interactive Entertainment și Monolith Productions la versiunea de PC a Middle-earth: Shadow of War. Jocul va beneficia de tehnologia de captură NVIDIA Ansel, parte din GeForce Experience.

» Advertising-ul în lumea jocurilor mobile

Industria jocurilor pe mobil este în plină ascensiune. Potrivit Verto Analytics, pentru 57% dintre deţinătorii de dispozitive mobile, jocul pe mobil este a doua cea mai populară activitate după utilizarea social media. La nivel mondial aceasta este industria cu o creştere anuală de 19%, o cifră de afaceri de 42 miliarde euro şi 42% din piaţa globală de gaming.

» Z Spot Media se va prezenta in cadrul targului PRINT&SIGN 2017 cu doua standuri specializate

Au mai ramas doar cateva zile pana la inceperea celui mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est. Editia Print&Sign 2017 va debuta in data de 26 septembrie si va avea portile deschise pana pe 29 septembrie, reunind principalii distribuitori de echipamente, materiale si servicii din industria publicitara si nu numai.

» Canon participă la Print & Sign cu ultimele soluții din gama de imprimante profesionale

În perioada 26-29 septembrie 2017, Canon va participa la Print&Sign, cel mai important târg de tipar și semnalistică din Europa de Sud-Est. Alături de partenerii Eurocom, Sama Consul și Grup Transilvae, Canon invită publicul specializat la standul său amplasat în Pavilionul Central al Romexpo București.

» Rockwell Automation publică rezultatele pentru cel de-al treilea trimestru din 2017

Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK) a raportat, pentru al treilea trimestru fiscal al anului 2017, vânzări de 1 599,2 milioane de dolari, în creștere cu 8,5% de la 1 474,0 milioane de dolari în al treilea trimestru al anului fiscal 2016. Vânzările organice au crescut cu 8,2%.

» Xerox lansează proiectul Set the Page Free, în colaborare cu autori din întreaga lume

Xerox a lansat proiectul SET THE PAGE FREE, care constă într-o carte în format electronic (e-book), concepută alături de 14 autori din întreaga lume.

» Baro.io, un start-up de digital marketing, este prima investiție pentru Fribourg Digital

Fribourg Digital, noua divizie creată de fondul de investiții Fribourg Capital, anunță o primă finanțare: start-up-ul Baro.io, companie specializată în automatizarea campaniilor de marketing digital. Pentru dezvoltare tehnologică și comercială, Baro.io a primit din partea Fribourg Digital o investiție seed de 80.000 de euro.

» Samsung Electronics investește în tehnologia maşinilor autonome

Samsung Electronics Co. Ltd. a înfiinţat Fondul Samsung pentru Inovare în Automotive, un fond de 300 milioane dolari alocat exclusiv pieţei auto.

» Ericsson își extinde portofoliul de soluții 5G

Ericsson lansează AIR 3246, un nou produs radio pentru Massive MIMO care este complementar portofoliului global deja existent de radio 5G. AIR 3246 susține atât tehnologia 4G/LTE, cât și 5G NR (new radio) și este primul produs radio FDD din oferta companiei.

» DefCamp 2017 inaugurează scena de Business Security în colaborare cu Ambasada Austriei - Secția Comercială

Asociația „Centrul de Cercetare în Securitate Informatică” din România și Ambasada Austriei - Secția Comercială au semnat un parteneriat de colaborare pentru cea de a 8-a ediție a evenimentului DefCamp, care se va desfășura în perioada 9 - 10 noiembrie la București.

» SES Video prezintă Realitatea Virtuală (VR) alături de cele mai noi caracteristici UltraHD la IBC

SES Video a prezentat cele mai noi evoluții tehnologice la standul său 1.B51 din cadrul IBC 2017, Amsterdam, între 15 și 19 septembrie.

» În era 2.0, găsim 6,3 dispozitive conectate, 2,4 utilizatori și 0,3 animale de companie într-o locuință

Aspectul caselor moderne se schimbă, aducând o nouă eră a locuințelor 2.0 care, în medie, adăpostesc 2,4 persoane, 0,3 animale de companie și 6,3 dispozitive conectate.

» 4 sfaturi pentru organizarea eficientă a timpului

Adeseori ne plângem că timpul nostru este limitat, că nu mai avem timp de familie, să ne bucurăm de viaţă, nu mai avem timp să facem sport, să mănâncăm şi chiar să dormim.

» Flanco acordă reduceri pentru electrocasnicele vechi date la schimb și premiază reciclarea bateriilor

Flanco Retail invită publicul să beneficieze de reducerile oferite la cumpărarea unui aparat electrocasnic nou atunci când aduc la schimb unul vechi și să aducă în magazine bateriile uzate pentru a fi reciclate.

» Ce este Stresul Parental şi cum se manifestă el?

Statutul de părinte e o împlinire nemărginită, care aduce schimbări neașteptate și pozitive în viață fiecărui adult, dar și reponsabilitate imensă pentru părinţi, care vor fi nevoiți să își reorganizeze programul în funcție de solicitările, nevoile și dorințele copilului.

» SAP va susține cursuri și evenimente gratuite de programare, pentru dezvoltarea abilităților digitale ale tinerilor

SAP lansează în toamna acestui an două cursuri online gratuite prin care copiii și tinerii pasionați de tehnologie pot învăța să dezvolte aplicații digitale și un curs dedicat părinților și profesorilor pentru a îi ajuta să-i încurajeze pe copii să învețe să codeze de la o vârstă fragedă.

» Parteneriat nou: Network One Distribution distribuie sistemele de securitate Honeywell în România

Network One Distribution (NOD), cel mai mare distribuitor de produse electro-IT din România, a semnat parteneriatul cu Honeywell, lider la nivel mondial în soluții integrate de securitate și siguranță, prin care va oferi la nivel local soluții specializate pentru sectoarele comercial, rezidențial și public.

» Impactul tehnologiei asupra mediului de afaceri și creșterea performanței de business, două dintre temele de discuție pe scena Microsoft Summit 2017

Microsoft România completează agenda ediției din acest an a Microsoft Summit, cu două dintre cele mai actuale teme de discuție ale mediului de afaceri: impactul tehnologiei asupra mediului de afaceri și creșterea performanței de business prin intermediul tehnologiei.  

» JETvarnish 3D Evolution - prima presă digitală de lăcuire UV cu dimensiune scalabilă, în portofoliul Konica Minolta

JETvarnish 3D Evolution, dezvoltat și fabricat de MGI - partenerul strategic al Konica Minolta, este primul echipament digital cu 3 opțiuni disponibile pentru dimensiunea substratului, de la 52x120cm (standard), până la 64x120cm și 75x120cm, pentru formatele B2 și B1.

» Orange aduce în exclusivitate în România Fitbit Ionic

Orange dă startul pe 19 septembrie la precomenzi pentru Fitbit Ionic https://oran.ge/FitbitIonic. Cel mai avansat ceas inteligent produs de Fitbit, potrivit atât sportivilor de performanță, cât și persoanelor care vor să își monitorizeze activitățile fizice zilnice este disponibil în exclusivitate pentru clienții Orange România.

» Infinite IT Solutions deschide o filială în România

Infinite IT Solutions, furnizorul platformei EDInet, își extinde prezența în România. După ani de prezența bazată pe parteneriat, compania a decis să deschidă o filială în București. Prin lansarea unei noi unități, Infinite trimite un mesaj clar - că România este o piață strategică în strategia sa globală.  

» IQOS deschide QREATOR, noul hot spot pe harta creativă a Bucureştiului

IQOS anunţă deschiderea oficială a spaţiului QREATOR, un hub al creativităţii unic în Bucureşti, dedicat comunităţilor de creatori din România. QREATOR by IQOS este o extensie a universului IQOS, un brand care s-a născut la intersecţia inovaţiei cu tehnologia şi care şi-a propus să devină un catalizator al creativităţii în societate.

» Allview lansează primul asistent vocal în limba română, creat de echipa de cercetare și dezvoltare a companiei brașovene

Allview, brandul autohton numărul unu de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România, anunță lansarea asistentului vocal în limba română. Zilele acestea Allview definitivează ultimele scenarii de răspuns și lucrează deja la stadiul doi de evoluție a asistentului vocal.

» iPhone 8, iPhone 8 Plus și Apple Watch Series 3 sosesc la Orange România vineri, 29 septembrie

Orange România va oferi noua generație iPhone 8, iPhone 8 Plus și Apple Watch Series 3, un remarcabil partener  pentru sănătate și fitness. Clienții vor putea precomanda iPhone 8 și iPhone 8 Plus începând cu data de 22 septembrie pe  www.orange.ro/magazin-online și în magazinele Orange.

» Abonații Vodafone România au acces la aplicațiile de social media, video și muzică fără a consuma traficul din abonament

Clienții Vodafone România persoane fizice pot folosi aplicațiile favorite de social media, chat, de streaming video și de muzică fără a consuma traficul de date inclus în abonament, prin opțiunea Vodafone Pass, valabilă pe toată perioada contractuală.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 389 | utilizatori online 18