Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Sambata, 24 Martie
                   
 
 


» Sony Xperia XZ2 este disponibil pentru precomandă la Vodafone România

  Sony Xperia XZ2, cel mai nou terminal al producătorului japonez, este disponibil pentru precomandă pentru clienții Vodafone România până pe 5 aprilie 2018. Primii clienți care vor înregistra o precomandă vor primi gratuit o pereche de căști wireless Sony cu funcție de anulare a zgomotului.

» Samsung lansează în premieră ecranul 3D LED pentru cinema la Zurich

  Prin introducerea pe piață a primului ecran 3D Cinema LED în cadrul cinematografului Arena Cinemas Sihlcity din Elveția, Samsung Electronics își dorește să revoluționeze tehnologia cinematografică tradițională, transformând tehnologia bazată pe proiecție într-una de domeniul trecutului.

» Monitoarele Philips: Productivitate crescută cu un impact redus asupra mediului

Pe măsură ce tehnologiile avansează, în fiecare zi oamenii cer mai multă calitate și mai multă performanță, dar acestea necesită, de multe ori, un consum excesiv de energie.

» Studiu iSense Solutions: Cât de atrași sunt românii de magazinele online străine

Peste jumătate (59%) dintre tinerii sub 35 de ani din mediul urban au făcut cumpărături, în ultimul an, pe cel puțin un magazin online din străinătate, cum ar fi Amazon, AliExpress, eBay sau Alibaba, arată un studiu realizat de compania iSense Solutions.

» Lenovo a castigat 14 premii de design la iF Design Awards 2018

  Lenovo a obținut mai multe premii de design în cadrul competiției iF DESIGN AWARDS, ce recunoaște excelența în design-ul de produse de 65 de ani. Anual iF International Forum Design organizează una dintre cele mai renumite competiții de design de produs din lume, în cadrul căreia sunt jurizate peste 5000 de aplicații din 70 de țări.

» Ateliere Fără Frontiere premiază cele mai responsabile 20 de companii în topul „Click-ul Verde” 2017

Asociația Ateliere Fără Frontiere (AFF) a dezvaluit pe 22 martie topul anual „Click-ul Verde 2017”.

» Vânzările grupului NetSafe au crescut cu 32% în 2017

Grupul NetSafe, unul dintre cei mai importanţi distribuitori de soluţii şi produse IT cu valoare adăugată pe segmentele de Security, Networking şi Wireless a înregistrat anul trecut vânzări cu 32% mai mari, comparativ cu anul 2016, pe fondul introducerii de noi furnizori în portofoliu, precum și al reluării investiţiilor companiilor în soluţii de securitate IT.

» GPeC 2018 a început: magazinele online află totul despre cum să își crească vânzările, iar cei mai buni speakeri internaționali în E-Commerce și Digital Marketing vin la GPeC SUMMIT

De 13 ani, GPeC este considerată cea mai importantă serie de evenimente E-Commerce și Marketing Online din România și Europa de Est.

» Alex Milcev, EY: Patru aspecte fiscale de luat în considerare înainte de lansarea unei oferte ICO

Ofertele inițiale de monede (ICO-urile) reprezintă fără îndoială cea mai nouă tendință în finanțarea companiilor – peste 3 miliarde USD au fost atrase astfel doar în 2017. Acest nivel este mai ridicat decât în toți anii precedenți laolaltă, în ciuda interdicției ofertelor ICO în China continentală și Coreea de Sud.

» BenQ anunţă disponibilitatea noilor monitoare IPS din seria 80, perfecte pentru acasă și la birou

BenQ, companie recunoscută pe plan internațional pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine profesionale, anunţă disponibilitatea a cinci monitoare cu un design elegant, potrivit oricărui stil, precum şi o serie de tehnologii menite să ofere utilizatorului confort în utilizare.

» Dragostea stă în calea siguranței pe Internet a utilizatorilor, avertizează Kaspersky Lab

Dacă sunteți într-o relație, vă puteți pune această întrebare: sunteți expertul în lumea cibernetică sau cel care contează tot timpul pe partener pentru a vă ajuta atunci când aveți probleme cu dispozitivele, activitatea online sau cu alte aspecte care țin de tehnologie?

» Brother câștigă o nouă recunoaștere iF Design Awards

Brother câștigă o nouă recunoaștere iF Design Awards pentru una din cele mai performante game ale sale, imprimantele și multifuncționalele laser color L8000 & L9000.

» Amenzi pentru nerespectarea regulamentului european Roam like at home

„În urma unor sesizări venite din partea utilizatorilor, ANCOM a investigat modul în care operatorii aplică regulamentul european Roam like at home în România.

» HyperX extinde gamele FURY DDR4 și Impact DDR4

HyperX®, divizia de gaming a Kingston® Technology Company, Inc., a anunțat adăugarea unor module de înaltă frecvență la gamele HyperX® FURY DDR4 DIMM și HyperX® Impact DDR4 SODIMM. Atât FURY DDR4 DIMM cât și Impact DDR4 SODIMM oferă funcții de overclocking automat prin Plug N Play.

» CA Technologies ajuta o banca de top din Slovacia sa implementeze platforma de Open Banking si sa respecte standardele PSD2

In contextul noii directive europene PSD2, CA Technologies a implementat la banca slovaca din Top 3 national, solutiile CA API Gateway, CA Developer Portal si CA DevTest Service Virtualization, pentru a ajuta banca sa se alinieze standardelor acestei directive. SolvIT Networks este distribuitor al CA SEE in Romania si furnizor al produselor mentionate mai sus pe piata locala.

» Euroweb urmărește dublarea veniturilor din soluțiile de securitate informatică în 2018

Euroweb România, unul dintre principalii furnizori locali de servicii telecom și ict pentru clienții business, vizează o creștere de 100% a veniturilor generate de soluțiile de securitate informatică, în acest an Creșterea și diversificarea amenințărilor digitale, precum și alinierea până la 25 mai 2018 la cerințele Regulamentului General

» Cele mai noi soluții de la Brinel si Cisco pentru respectarea normelor GDPR prezentate la Cluj Connecting Day

“Obiectele se conecteaza la internet, robotii ne preiau munca repetitiva, sistemele expert ne evalueaza si ne prezic reactiile... Si noi? Noi, oamenii, ce facem? Invatam sa ne adaptam din mers, invatam cum sa ne protejam datele private sau critice, lasam rutina masinilor, dar pastram inovarea si bucuria de a trai! In esenta asta e menirea noastra.

» Vacanța pe cont propriu: destinații sigure în care e mai ieftin să călătorești singur

Călătoriile de unul singur sunt considerate una dintre cele mai importante tendințe de călătorie în 2018. Numărul persoanelor care aleg o astfel de experiență pare să crească de la an la an.

» Final Frontier #7 - singurul târg de carte SF&Fantasy a ajuns la ediția a-7a

Pe 24 și 25 martie, cea de-a șaptea ediție a singurului târg de carte SF&Fantasy din țară, Final Frontier, te așteaptă cu noutăți editoriale, lansări fantastice, realități virtuale și ateliere supercreative la Universitatea Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176) între orele 11:00 și 19:00.

» Konica Minolta și MOBOTIX dezvoltă soluții inteligente de supraveghere video

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) și MOBOTIX AG vizează dezvoltarea celor mai inovatoare soluții de supraveghere video, ce îmbină conceptul descentralizat al camerelor IP MOBOTIX cu tehnologiile avansate Konica Minolta din domeniul opticii și al imagisticii. MOBOTIX este pionier și lider mondial pe piața sistemelor video de supraveghere de înaltă rezoluție.

» Centrul de dezvoltare software al grupului ING își propune să ajungă la 750 de angajați până în 2020

Centrul de dezvoltare software al grupului ING se apropie de 500 de angajați și își propune să ajungă la 750 de specialiști IT până în anul 2020. Pornind de la 100 de angajați la finalul anului 2015, hub-ul a înregistrat o creștere susținută, atingând cu un an mai devreme obiectivul de a lucra cu 500 de experți IT.

» Noul driver Game Ready este disponibil pentru fanii Sea of Thieves

NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready Driver pentru Sea of Thieves. De asemenea, driver-ul va oferi suport NVIDIA Highlights pentru Call of Duty WWII și Tekken 7.  În plus, prin acest driver, NVIDIA Ansel va fi disponibil în Star Wars Battlefront 2. Driver Game Ready pentru Sea of Thieves

» Nicoleta Macovei, noul General Manager S&T România

Nicoleta Macovei se alatură echipei S&T România în funcția de General Manager. S&T România anunță numirea Nicoletei Macovei în funcția de Director General începând cu luna martie 2018.

» Axis anunţă colaborarea cu furnizori de conţinut audio de top pentru mediul retail

Echiparea magazinelor cu instalații audio nu reprezintă o noutate, dar potențialul de a îmbunătăți experiența clienților din retail prin muzică sau alt conținut audio este, în mare parte, neexploatat.

» Dell EMC aduce Open Networking la marginea reţelei pentru acces de generaţie următoare

Dell EMC lansează familia Virtual Edge Platform (VEP), prima soluţie de reţea cu arie mare de acoperire software-defined (SD-WAN) adusă pe piaţă cu noul procesor Intel® Xeon® D-2100, pentru a grăbi acțiunea de transformare digitală prin conectarea marginii reţelei enterprise cu mediul cloud prin intermediul universal Customer Premise Equipment (uCPE).

» Avântul logisticii susține cererea de software românesc. Jucătorii din domeniu estimează o creștere cu 50% față de 2017

Anul 2018 se anunță unul extrem de dinamic pentru industria de logistică, iar jucătorii din domeniul soluțiilor WMS (Warehouse Management System) estimează o creștere cu 50% a cererii venite din partea companiilor care folosesc astfel de soluții. Piața este împărțită între doi jucători autohtoni, soluțiile externe, venite prin intermediul marilor retaileri și jucătorii de nișă.

» Peste 6000 de oportunități de carieră și 130 de companii la Angajatori de TOP

Săptămâna aceasta, vineri și sâmbătă, pe 23-24 martie la Sala Palatului, are loc Angajatori de TOP, cel mai mare eveniment de carieră. Ediția cu numarul 24 va reuni 130 de companii şi peste 6000 de oportunităţi de carieră.

» Antreprenoriatul feminin în România, work in progress

Ca antreprenor am trăit toate experiențele pe care această alegere ți le aduce, de la provocări și eșecuri, la împliniri și reușite. Am crescut o companie de facility management services de la 1 la aproape 600 de angajați între 2003 și 2015 și am repornit, de 2 ani, pe același drum cu o firma de eficientizare energetică a companiilor.

» Avaelgo și BinBox anunță un parteneriat strategic

Avaelgo, și BinBox, primul furnizor de Azure Stack din România, anunță parteneriatul strategic pentru oferirea serviciilor de cloud hibrid în Azure Stack-ul BinBox.

» Vodafone lansează cel mai mare program internațional care va sprijini 10 milioane de tineri să-și găsească un loc de muncă

Vodafone lansează programul internațional „Alege-ți viitorul", conceput pentru a oferi în premieră îndrumare în carieră în economia digitală și acces la cursuri pentru un număr de 10 milioane de tineri din 18 țări, inclusiv România. Inițiativa este cea mai mare de acest gen din lume.

» Amadeus creează programul NDC-X pentru a stimula inovația în industrie

Industria turismului se îndreaptă spre un nivel sporit de personalizare pe măsură ce tehnicile de comercializare identifică noi oportunități de venituri și de afaceri, iar călătorii se așteaptă ca brandurile să le cunoască preferințele și să își adapteze în consecință ofertele.

» Să vorbim despre reciclare prin teatru

Every Can Counts România (www.everycancounts.ro), programul european dedicat reciclării dozelor din aluminiu, atrage atenţia tinerilor asupra protejării mediului printr-o manieră inedită, o piesă de teatru!

» George Agafiței se alătură brandului Valoria

Cu o experiență de peste 20 de ani în susținerea dezvoltării potențialului echipelor și cu o educație formală în psihologie și administrarea afacerii, cu accent pe dezvoltarea leadershipului și a modelelor de afaceri, George Agafiței se alătură brandului Valoria.

» Sony World Photography Awards a desemnat cel mai bun fotograf din România

Juriul competiției Sony World Photography Awards l-a desemnat drept câștigător al premiului Romania National Award pe fotograful Nicu Spînu. 

» Cum arată industria IT a României, în 2018, după schimbările fiscale. Previziunile unei companii românești

Entuziasmul generat de ultimele inovații din industria IT va continua în 2018 și, pe fondul unor așteptări tot mai mari, se va pune mai mult accent pe valoarea comercială, securitate și transparență, arată o analiză a companiei românești EXE Software. Conform cercetărilor interne, creșterea globală a industriei IT se va situa în jurul cifrei de 5-7%.

» Gefco încheie un parteneriat cu acceleratorul de startup-uri Techstars

GEFCO, furnizor global de servicii pentru lanțurile de aprovizionare industriale complexe și lider european în logistica vehiculelor finite, a anunțat astăzi un parteneriat cu Techstars, o rețea globală care sprijină succesul antreprenorilor, cu experiență în peste 1.000 de startup-uri internaționale.

» Mastercard premiază plățile cu cardul în locațiile Carrefour, în cadrul campaniei Când extraordinar e pur și simplu Normal: Priceless

Mastercard, operatorul celei mai rapide rețele de procesare a plăților din lume, şi Carrefour, retailerul cu cea mai mare acoperire geografică, demarează o nouă campanie prin care încurajează plățile electronice în rândul consumatorilor din România.

» Perspectiva afacerilor din serviciile profesionale în 2018

Definită în termenii la zi ai progresului, economia performantă a unei țări este bazată pe servicii. Chiar dacă în structura economiei țărilor dezvoltate alte ramuri ocupă încă un loc important, cea a serviciilor revendică rolul de lider. Dezvoltarea serviciilor este un deziderat și pentru România, dacă vrea să fie o economie competitivă.

» NVIDIA RTX Technology transformă în realitate randarea cinematică în timp real

NVIDIA a anunțat astăzi NVIDIA RTX™, o tehnologie de ray tracing (urmărire a imaginii) care le permite creatorilor de conținut și dezvoltatorilor de jocuri să randeze în timp real, la calitate cinematografică.

» Elevii de liceu au programat în Java în cadrul Competiție Naționale Greenfoot

Pe data de ​20 martie 2018 a avut loc desemnarea elevilor câștigători care au participat la competiția națională de Java „Programează în Greenfoot” pentru liceu. Competiția, aflată la cea de-a doua ediție, este organizată de ​Asociația ADFABER în cadrul Proiectului Kids in Tech și sponsorizată de ​Oracle Academy​.

» Philips Lighting îşi consolidează poziţia de lider în iluminatul care foloseşte IoT în cadrul Light + Building 2018

În cadrul târgului Light + Building 2018, care se desfăşoară în perioada 18-23 martie, Philips Lighting (Euronext: LIGHT), lider mondial în domeniul iluminatului, își evidențiază poziția de companie care oferă soluții de iluminat pentru Internetul Lucrurilor (IoT), anunțând o platformă IoT și servicii și sisteme de iluminat conectat.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 187 | utilizatori online 28