Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Sambata, 19 August
                   
 
 


» Dezvoltatorii români de jocuri vor fi prezenți pentru prima dată la Gamescom cu un pavilion național oficial

Dezvoltatorii români de jocuri, prin sprijinul RGDA (Asociația Dezvoltatorilor de Jocuri din România), se vor alătura târgului Gamescom 2017 din Köln, uniți pentru prima dată într-un pavilion național.

» Proiecții de film și expoziții foto susținute de Epson la ”Vama sub lumini de Oscar” 2017

Epson susține festivalul internațional de arte vizuale ”Vama sub lumini de Oscar” (VSLO), prin realizarea de proiecții de film, dar și prin imprimarea expozițiilor foto din cadrul evenimentului.

» Canon invită pasionații de arte vizuale la Vama sub Lumini de Oscar 2017

Canon așteaptă pasionații de fotografie, în perioada 20-26 august 2017, la cel mai mare festival de arte vizuale din România, Vama sub Lumini de Oscar (VSLO), care va avea loc în Vama Veche.

» Faceți cunoștință cu noile Moto E4 & Moto E4 Plus: Mai multe posibilități cu același smartphone de calitate

În prezent, oferta de dispozitive smartphone de buget este în continuă creștere, însă funcțiile oferite de acestea nu ies din tipar, iar calitatea este variabilă. Acest lucru înseamnă adesea că aveți la dispoziție puține variante care să vă satisfacă cu adevărat nevoile.   

» Rezultate financiare Lenovo Q1 FY1718

Lenovo a anunțat astăzi rezultatele financiare înregistrate în primul trimestru al anului fiscal 2017-2018 (1 aprilie – 30 iunie 2017).

» IoT Communication Networks

Locaţie: Bucharest, Romania<br />Data: 25 octombrie 2017<br />Course Overview&nbsp;&nbsp; &nbsp;

» Intro to Machine Learning

Locaţie: Bucharest, Romania<br />Data: 26 octombrie 2017<br />Course Overview: Machine Learning use a set of algorithms which enables computers to solve problems that are classified on a higher complexity level than traditional algorithms. Examples of such cases are: to predict a consumer behavior by its past choices, recognize a person within an image, &ldquo;understand&rdquo; written text, to predict&nbsp;&nbsp; a system failure or a cyber-attack.

» Cryptography

Locaţie: Bucharest, Romania<br />Data: 8 noiembrie 2017<br />Applied Cryptography &amp; Secure Communication: the usage of encryption techniques to ensure Data Confidentiality and Data Integrity &nbsp; Course Overview

» Internet of Things and Smart City

Locaţie: Bucharest, Romania<br />Data: 16 noiembrie 2017<br />Internet of Things and Smart City, by Mr. Israel Ronn General Overview

» Cellular networks - from 2G to 5G

Locaţie: Bucharest, Romania<br />Data: 11 decembrie 2017<br />Cellular networks - from 2G to 5G By Mr. Yuval Elgavish &nbsp; Course Overview:

» Nokia 8: Trei premiere într-un singur dispozitiv proiectat ca vârf de gamă

HMD Global, compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete şi operează sub conceptul &bdquo;The Home of Nokia Phones&rdquo;, a anunţat astăzi lansarea modelului Nokia 8, un smartphone de mare performanţă cu o construcţie specială, proiectat anume pentru creatorii de conţinut.

» Huawei primește recunoașterea EISA pentru modelele Huawei P10 și Huawei Watch 2

Huawei Consumer Business Group (CBG) a c&acirc;știgat astăzi două noi premii din partea Asociației Europeane de Imagine și Sunet (EISA). Astfel, Huawei P10 a primit distincția pentru &ldquo;Smartphone-ul cu cea mai bună cameră a anului 2017-2018&rdquo;, iar Huawei Watch 2 pentru &ldquo;Cel mai bun wearable al anului&rdquo;.

» Fotografia de nuntă în 2017

&Icirc;n 2017, fotografii rom&acirc;ni au oferit proaspăt căsătoriților albume printate separat și selecții de poze &icirc;n format 10x15 cm, cu scopul de a-i fideliza, deși la mare căutare au fost și anul acesta fotocărțile, relevă un studiu realizat la inițiativa Epson, &icirc;n r&acirc;ndul a peste 400 de fotografi reuniți &icirc;n comunitatea de profil&nbsp;WeddingStaff.

» ASUS lansează VivoBook 14 (X405)

VivoBook 14 oferă performanțe uimitoare și dispune de un ecran NanoEdge de 14&quot;, cu o ramă de 7,8 mm, conferindu-i un raport ecran/corp de 78%, pentru o imagine imersivă. Designul NanoEdge le-a permis inginerilor ASUS să &icirc;ncorporeze un ecran FullHD cu diagonala de 14&quot; &icirc;ntr-o ramă comparabilă ca dimensiuni cu cea a unui laptop de 13&quot;.

» Prin Future 25, eMAG a pregătit 25 de viitori lideri și i-a răsplătit cu o excursie în San Francisco

eMAG &icirc;și răsplătește talentele și investește continuu &icirc;n viitorul lor. 25 de tineri angajați au intrat &icirc;ntr-un program intensiv de dezvoltare, Future 25, la finalul căruia au primit și o excursie la San Francisco, av&acirc;nd ocazia unică de a vizita companii din Silicon Valley.

» Peste 100.000 de conectări gratuite prin serviciul Wi-Fi oferit de Telekom în cadrul festivalului Untold

Acoperirea cu internet Wi-Fi a festivalului Untold a fost asigurată și anul acesta de către Telekom Romania, deservind astfel un perimetru de aproximativ 220.000 de metri pătrați. Pe parcursul celor patru zile de festival, rețeaua Wi-Fi oferită gratuit de către Telekom a &icirc;nregistrat peste 100.000 de sesiuni de conectare simultane.

» A mai rămas o lună până la cel mai mare eveniment de JavaScript din România!

Cea de-a patra editie JSCamp Romania,&nbsp;eveniment&nbsp;dedicat web developerilor locali si internationali, are loc pe 19 septembrie la Radisson Blu Hotel si reuneste pentru o zi specialisti in domeniul JavaScript din toata lumea.

» F5: Lider de piață pe segmentul soluțiilor WAF

Conform celui mai recent studiu Gartner dedicat aplicațiilor web de tip firewall (WAF: Web Application Firewalls) și publicat la &icirc;nceputul lunii august, F5 avansează &icirc;n poziția de &ldquo;lider&rdquo;, din cea anterioară de &ldquo;challenger&rdquo;.

» Infractorii cibernetici ascund backdoor-ul ShadowPad într-un software folosit de sute de companii din întreaga lume

Experții Kaspersky Lab au descoperit un backdoor implantat &icirc;ntr-un software de management al serverelor folosit de sute de companii mari din &icirc;ntreaga lume. Atunci c&acirc;nd este activat, backdoor-ul le permite infractorilor să descarce module malware suplimentare sau să fure date.

» TELUS International achiziționează compania Voxpro

TELUS International, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii BPO (business process outsourcing) la nivel global, a achiziționat compania Voxpro, specializată &icirc;n soluții pentru suport clienții, asistență tehnică și operațiuni de v&acirc;nzări, prezentă pe piețele din Statele Unite, Irlanda, Rom&acirc;nia și Filipine.

» ELKO Romania anunţă organizarea cursului Axis Communications’ Academy la Brașov

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, specializată &icirc;n distribuţia unei game largi de echipamente și soluții IT, anunţă organizarea Axis Communications&rsquo; Academy la Brașov.

» Creștere de aproape 40% a cifrei de afaceri pe trimestrul 2 din 2017 în Divizia Plăți a Grupului Asseco SEE

Grupul Asseco South Eastern Europe (WSE: ASEECOSEE, ASE) a anunțat pe 10 august la Varșovia rezultatele financiare pentru al doilea trimestru și jumătatea anului 2017, conform cărora&nbsp; compania a &icirc;nregistrat o creștere de 12% a cifrei de afaceri comparativ cu aceleași perioade ale anului 2016, ajung&acirc;nd la 35,5 milioane EUR &icirc;n al doilea trimestru și la 66,6 milioane EUR după p

» Sony obține un număr record de distincții la Premiile EISA 2017

Sony a fost apreciat de Asociația Europeană pentru Imagine și Sunet (EISA) pentru crearea unor produse care redefinesc experiența de utilizator &icirc;n domeniul imaginii și home theatre. &Icirc;n acest an, Sony a primit un număr record de șapte premii, mai multe dec&acirc;t orice alt producător, depășind &icirc;n același timp numărul de premii obținute de Sony la edițiile precedente.

» TP-Link semnează cu Ingram Micro Romania (RRC) un acord pentru distribuția de soluții business

TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a semnat acordul de distribuție pentru gama de echipamente destinate clienților companii cu Ingram Micro Rom&acirc;nia (RRC), distribuitor cu valoare adăugată de soluții IT. &nbsp;

» Clever Taxi: aproximativ două milioane de comenzi înregistrare anul acesta la Cluj

Cluj-Napoca este orașul care se dezvoltă &icirc;ntr-un ritm accelerat &icirc;n ultimii ani, iar cu festivaluri ca Untold s-a deschis și mai mult către turiști.

» Allied Telesis lansează switch-ul SwitchBlade x908 Generation 2 Advanced Layer 3 Modular pentru era IoT

Dezvoltat special pentru instalările curente de tip Internet of Things (IoT) şi smart industry, echipamentul x908 GEN2 este construit pe baza unei arhitecturi de 2.6 TB non-blocante şi interschimbabile care suportă cele mai mari viteze Ethernet.

» Noi produse Panasonic care asigură precizie premium la domiciliu: Aparatele de tuns părul ER-SC60 SC40 și mașinile de tuns barba ER-SB60 SB40

Pe măsură ce obiceiurile de &icirc;ngrijire ale bărbatului modern continuă să evolueze pe &icirc;ntregul glob, Panasonic trece la un nivel superior cu noile sale aparate de tuns părul (ER-SC60/SC40) și mașini de tuns barba (ER-SB60/SB40).

» Advanced Machine Learning; Scientific Python and Machine Learning

Locaţie: Bucharest, Romania<br />Data: 19 octombrie 2017<br />Course Overview:

» Soluții inteligente pentru birouri, conforme GDPR

Interviu cu Dan Modoran, Managing Director, Tryamm Trading Consulting SRL. IT Trends: Tryamm are o istorie de aproape un sfert de secol pe piața rom&acirc;nească. Care au fost principalele momente care au marcat evoluția firmei?

» Playerele Blu-Ray Panasonic, seriile DMP-UB300 UB400, câștigă unul dintre premiile EISA 2017

Panasonic are plăcerea să anunțe că Playerele Panasonic Blu-Ray DiscTM seriile DMP-UB300/UB400 au primit un prestigios premiu acordat de către Asociația Europeană de Imagine și Sunet (EISA) și anume pe cel de &lsquo;Cele mai bine v&acirc;ndute Playere Blu-Ray Ultra HD EISA 2017-2018&rsquo;.

» Every Can Counts România şi Bucureşti Mall readuc la viaţă Atlantida

Every Can Counts Rom&acirc;nia şi Bucureşti Mall regăsesc Atlantida pierdută &icirc;ntr-o construcţie realizată din doze de aluminiu, colectate &icirc;n urma unei campanii de voluntariat ce a avut loc pe plaja Mamaia din Constanţa, la &icirc;nceputul lunii august.

» EY își consolidează serviciile de asistență fiscală prin lansarea noilor servicii de transformare și tehnologie fiscală: Tax Technology and Transformation

EY anunță crearea unei noi linii de consultanță fiscală &ndash; Tax Technology and Transformation, cu peste 1.000 de consultanți din firmele membre EY din &icirc;ntreaga lume specializați &icirc;n optimizarea &icirc;n domeniul tehnologiei și performanței fiscale. Noile servicii vor ajuta companiile să-și redefinească funcțiile fiscale și să se pregătească pentru era digitală.

» Samsung Electronics lansează noul SSD portabil T5

Samsung Electronics Co., Ltd anunţă astăzi lansarea Samsung SSD Portabil T5 &ndash; cea mai nouă unitate portabilă solid-state drive (PSSD) și ridică standardele de performanţă pentru dispozitivele de memorie externă.

» Canon vă oferă şansa să aruncaţi o privire în viitorul transmisiilor şi al cinematografiei la IBC cu ajutorul soluţiilor inovatoare 4K pentru fluxuri de lucru

Canon Europe, liderul mondial &icirc;n soluții de imagistică, &nbsp;prezintă produse de generaţie nouă pentru fluxuri de lucru impecabile, pentru participanţii la IBC 2017, cel mai mare t&acirc;rg internaţional din industria de media şi transmisii.

» Canon recunoscut ca lider de clasă la Premiile EISA 2017

Canon Europe, liderul mondial &icirc;n domeniul soluţiilor de imagistică, are onoarea să anunţe c&acirc;ştigarea a trei premii de prestigiu acordate de Asociaţia Europeană de Imagine şi Sunet (EISA).

» Destiny 2 are un nou trailer 4K, care rulează la 60 cadre pe secundă

NVIDIA consolidează colaborarea cu Bungie și&nbsp;Activision pentru&nbsp;Destiny 2,&nbsp;lans&acirc;nd un nou trailer PC Beta care cuprinde noi imagini din varianta pe PC a jocului&nbsp;Destiny 2,&nbsp;care rulează &icirc;n format 4K cu 60 cadre pe secundă.&nbsp;

» Kaspersky Lab lansează Secure Connection Freemium App pentru dispozitivele cu Android

Kaspersky Lab prezintă o nouă aplicație freemium, Kaspersky Secure Connection pentru dispozitivele cu Android, soluție destinată să protejeze datele transmise de utilizatori prin intermediul Internetului. Cea mai importantă caracteristică a acestei aplicații este adaptabilitatea.

» Agenția DWF s-a mutat într-un sediu nou și plănuiește noi recrutări

DWF, agenţie specializată &icirc;n servicii de optimizare a site-urilor pentru motoarele de căutare, și-a mutat activitatea &icirc;ntr-un sediu nou, dublu față de cel precedent. Această mutare face parte din planul de creștere al companiei, care presupune, printre altele, și extinderea echipei.

» NETGEAR extinde seria GS300, lansând două noi switch-uri Gigabit

Netgear&reg;, Inc. (NASDAQ: NTGR), producător global de echipamente de rețea destinate caselor inteligente și mediului de businesss (SMBs), extinde seria de switch-uri fără administrare Gigabit GS300 cu un model de 48 porturi și unul cu 5 porturi POE.

» Noi produse Panasonic care asigură precizie premium la domiciliu: Aparatele de tuns părul ER-SC60 SC40 și mașinile de tuns barba ER-SB60 SB40

Pe măsură ce obiceiurile de &icirc;ngrijire ale bărbatului modern continuă să evolueze pe &icirc;ntregul glob, Panasonic trece la un nivel superior cu noile sale aparate de tuns părul (ER-SC60/SC40) și mașini de tuns barba (ER-SB60/SB40).

» Noi produse Panasonic care asigură precizie premium la domiciliu: Aparatele de tuns părul ER-SC60 SC40 și mașinile de tuns barba ER-SB60 SB40

Pe măsură ce obiceiurile de &icirc;ngrijire ale bărbatului modern continuă să evolueze pe &icirc;ntregul glob, Panasonic trece la un nivel superior cu noile sale aparate de tuns părul (ER-SC60/SC40) și mașini de tuns barba (ER-SB60/SB40).

» Cu Real Time Parking Service, Sistemul Sygic Car Navigation îi ajută pe conducătorii auto din orașe să economisească zeci de euro

p { margin-bottom: 2.47mm; border: medium none; padding: 0mm; direction: ltr; line-height: 120%; text-align: left; }a:link { color: rgb(5, 99, 193); }
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 375 | utilizatori online 31