De ce sa apelezi la o firma de transport international de animale

Cand ai nevoie sa trimiti un pachet – oriunde doresti, intern sau international – apelezi la o firma de curierat. Altfel spus, lasi pachetul / plicul tau in grija unei firme specializate si nu… „rogi pe cineva”. De ce? Pentru ca iti pasa de corespondenta ta, de ceea ce ai nevoie sa expediezi. De ce ai proceda altfel cand vine vorba de animalele tale de companie?! Evident, nu referim la colaborarea cu o firma dedicata si nu la trimiterea acestora prin curier, caci firmele de curierat nu accepta si nici nu au voie sa accepte expedierea de animale vii…

Nu lasa lucrurile la voia intamplarii, apeleaza la profesionisti atunci cand ai nevoie de transport international de animale de companie – caini si pisici, poate si alte necuvantatoare. Nu doar ca sunt animale vii, dar sunt prietenele tale, poate chiar parte din familie. Asadar, doresti sa le oferi tot ceea ce poate sa fie mai bun. Daca in cazul mancarii sau a unor accesorii se poate vorbi si de rasfat, in cazul transportului pe distante lungi nu este un moft, ci o necesitate sa colaborezi cu o companie care ofera servicii adecvate si 100% legale.

Cei de la www.transport-animale.net au expertiza in domeniu, sunt autorizati veterinar pentru transportul european al animalelor vii si indeplinesc cele mai exigente rigori de specialitate. Ai nevoie de transport spre Anglia, Franta, Olanda, Germania sau Ungaria? Trebuie doar sa discuti cu un specialist si sa incerci sa faci o programare de transport.

Cainele tau va calatori in cele mai bune conditii, intr-o cusca dedicata, intr-o masina dotata cu instalatie de climatizare automata, care realizeaza atat functia de racire, cat si functia de incalzire. Exista soferi profesionisti, dar si personal special dedicat ingrijirii animalelor transportate. Cainii au nevoie de hrana si de apa, dar si de plimbari in lesa, in anumite momente de pauza. In plus, la fel ca orice fiinte, pot avea nevoi speciale.

Firma transport animale raspunde inclusiv cerintelor speciale, atat timp cat acestea sunt posibile si legale, fiind in interesul animalelor transportate. „Respectam toate normele legale in domeniu, asigurandu-ne asfel ca oferim servicii sigure pentru animalele transportate in Franta. Suntem autorizati de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, care ne reglementeaza activitatea pe aceasta nisa de servicii pentru posesorii de animale de companie”, se precizeaza pe website-ul companiei. Datele de contact sunt: adresa – Sos. Viilor 94, Bl. CFR, Sc. C, Et. 2, Ap. 4, Sector 5, telefon – 0774.511.516, facebook – https://www.facebook.com/transport.animale.europa.

Apeland la o astfel de firma de transport international de animale, stii ca animalele tale de companie vor ajunge la destinatie exact in starea in care au plecat, evitandu-se incidentele nedorite si experimentele periculoase…