Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Vineri, 17 August
                   
 
 


» 15 august – Adormirea Maicii Domnului

În fiecare an, la 15 august, creștinii prăznuiesc ,,Adormirea Maicii Domnului”, cea mai importantă sărbătoare închinată Mariei, mama după trup a Domnului nostru Iisus Hristos. Sărbătoarea amintește de  sfârșitul pamântesc al Fecioarei Maria, care s-a petrecut în chip minunat, așa cum relatează primele scrieri creștine. Astfel, înconjurată de femeile mironosițe și de apostoli, Maica Domnului părăsește lumea […] The post 15 august – Adormirea Maicii Domnului appeared first on Ana Birchall.

» Ziua Internaţională a Tinerilor – 12 august

Tema Zilei Internaţionale a Tinerilor de anul acesta este „Spaţii sigure pentru tineri” (Safe Spaces for Youth), referitoare la importanța asigurării mediului sigur și sănătos care le permite tinerilor să se exprime liber, să se implice, să participe în luarea deciziilor și să ajute la dezvoltarea și coeziunea socială a comunităţii din care fac parte. […] The post Ziua Internaţională a Tinerilor – 12 august appeared first on Ana Birchall.

» Legea pensiilor – proiect

The post Legea pensiilor – proiect appeared first on Ana Birchall.

» În sfârșit, a fost desemnată firma care va realiza lucrările la șoseaua de centură a municipiului Bârlad

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția șoselei de centură a municipiului Bârlad. După soluționarea eventualelor contestații în cadrul procedurii de atribuire, urmează semnarea contractului de achiziție publică și demararea lucărilor de construcție a centurii ocolitoare. Scoaterea la licitație a pachetului comun (proiectare și execuție), așa […] The post În sfârșit, a fost desemnată firma care va realiza lucrările la șoseaua de centură a municipiului Bârlad appeared first on Ana Birchall.

» Ziua Națională a Republicii Singapore

Cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Singapore vreau să transmit sincere felicitări și urări de fericire și prosperitate tuturor cetățenilor din Singapore! Am avut ocazia să văd și să cunosc Singapore atât în context privat, în vizită cu familia mea, cât și în calitate oficială, cu ocazia participării la cea de-a 17-a ediție a conferinței […] The post Ziua Națională a Republicii Singapore appeared first on Ana Birchall.

» România, o susținătoare activă a aspiraţiilor europene şi euro-atlantice ale Georgiei

Sprijinul României pentru integritatea teritorială și suveranitatea Georgiei în granițele recunoscute internațional a fost unul ferm și consecvent în cei 10 ani de la izbucnirea conflictului militar din august 2008, în baza prieteniei și a relației speciale dintre țările noastre, precum și a colaborării dintre UE și Georgia pentru stabilirea unor legături mai strânse. În […] The post România, o susținătoare activă a aspiraţiilor europene şi euro-atlantice ale Georgiei appeared first on Ana Birchall.

» Felicitări tuturor elevilor și dascălilor de la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui!

Felicitări tuturor elevilor și dascălilor de la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui pentru rezultatele obținite la probele de admitere la facultățile de medicină din țară! După ce, an de an, elevii LMK au obținut rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele de profil, anul acesta, aproape toți elevii din două clase au fost admiși la […] The post Felicitări tuturor elevilor și dascălilor de la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui! appeared first on Ana Birchall.

» Vandalizarea Casei memoriale Elie Wiesel reprezintă un act antisemit incalificabil pe care îl condamn în mod categoric

Vandalizarea Casei memoriale a laureatului Premiului Nobel pentru Pace și supraviețuitor al Holocaustului, Elie Wiesel, din Sighetu Marmației reprezintă o insultă la adresa victimelor şi supravieţuitorilor Holocaustului și un act antisemit incalificabil pe care îl condamn în mod categoric! Antisemitismul, discriminarea și violența de orice fel sunt forme de manifestare a intoleranței, pe care ne-am […] The post Vandalizarea Casei memoriale Elie Wiesel reprezintă un act antisemit incalificabil pe care îl condamn în mod categoric appeared first on Ana Birchall.

» Comemorarea eroilor căzuți în Primul Război Mondial

Mausoleul Eroilor de la Mărășești, ridicat în memoria celor care şi-au jertfit viaţa în Războiul de Reîntregire a României din anul 1917, este un omagiu adus actelor de patriotism ale veteranilor, datorită cărora ne bucurăm astăzi de o lume mai bună, de pace și prosperitate. Datorită în primul rând jertfei soldaţilor români care au luptat […] The post Comemorarea eroilor căzuți în Primul Război Mondial appeared first on Ana Birchall.

» 96 de ani de la naşterea lui Marin Preda

Născut la 5 august 1922, la Siliștea-Gumești, localitate devenită celebră prin romanul ”Moromeții”, Marin Preda a impresionat prin unicitatea creației sale epice și prin modul în care a știut să suprindă în operele sale omul și trăirile lui pe fondul marilor evenimente istorice ale secolului al XX-lea. Marin Preda este unul dintre scriitorii de referinţă […] The post 96 de ani de la naşterea lui Marin Preda appeared first on Ana Birchall.

» Festivalul comunei Hoceni

Este o onoare pentru mine să fiu și anul acesta la săbătoarea Zilelor comunei Hoceni. Vreau să îl felicit pe domnul primar Vasile Țabără și echipa de consilieri locali pentru organizarea unei noi ediții de succes! The post Festivalul comunei Hoceni appeared first on Ana Birchall.

» Creșterea bugetului alocat de SUA Inițiativei de Descurajare Europeană reconfirmă tăria legăturii transatlantice

Creșterea bugetului militar al Statelor Unite ale Americii pentru anul 2019, cu privire la cheltuielile alocate Inițiativei de Descurajare Europeană – European Deterrence Initiative, la 6,5 miliarde de dolari, reconfirmă tăria legăturii transatlantice și relevanța acesteia în contextul global actual. În calitate de partener strategic al SUA și stat membru NATO, România este un contributor […] The post Creșterea bugetului alocat de SUA Inițiativei de Descurajare Europeană reconfirmă tăria legăturii transatlantice appeared first on Ana Birchall.

» Un pas important în vederea aderării României la Spațiul Schengen

Mulțumesc colegilor și colegelor alături de care anul trecut am lucrat intens pentru realizarea acestui obiectiv! https://www.profit.ro/perspective/romania-si-bulgaria-devin-parte-a-sistemului-de-informatii-schengen-18297739 The post Un pas important în vederea aderării României la Spațiul Schengen appeared first on Ana Birchall.

» Rectificare bugetară – august 2018

The post Rectificare bugetară – august 2018 appeared first on Ana Birchall.

» Întâlnire cu tinerii înscriși în Programul de Internship organizat de Guvernul României

A fost o încântare să mă întâlnesc astăzi cu tinerii înscriși în cea de-a VI-a ediție a Programului Oficial de Internship organizat de Guvernul României! Discuția cu ei mi-a întărit convingerea că tinerii de valoare și cu inițiativă trebuie să se implice tot mai mult și în diplomație, în administrație și, de ce nu, în […] The post Întâlnire cu tinerii înscriși în Programul de Internship organizat de Guvernul României appeared first on Ana Birchall.

» Întâlnire de lucru cu ambasadorul Republicii India la București, E.S. domnul Thanglura Darlong

Am avut o întâlnire de lucru foarte bună astăzi cu ambasadorul Republicii India la București, E.S. domnul Thanglura Darlong – un prilej pentru a discuta împreună modalitățile de dezvoltare a cooperării bilaterale în cadrul Parteneriatului Extins între România și India. The post Întâlnire de lucru cu ambasadorul Republicii India la București, E.S. domnul Thanglura Darlong appeared first on Ana Birchall.

» Ziua Națională a Regatului Maroc

A fost o bucurie pentru mine să particip astăzi la recepția oferită cu ocazia Zilei Naţionale a Regatului Maroc! La mulți ani, Regatului Maroc și la mulți ani, prieteniei noastre! The post Ziua Națională a Regatului Maroc appeared first on Ana Birchall.

» Ziua Imnului Național al României – 29 iulie

Sunt onorată să particip la ceremonialul de intonare a imnului național cu ocazia Zilei Imnului Național al României! 29 iulie este o sărbătoare deosebit de importantă pentru oricine simte și trăiește românește! Conținutul profund patriotic al poemului ”Un răsunet” de Andrei Mureșanu aflat la originea imnului nostru, pe melodia lui Anton Pann, a însuflețit adunările […] The post Ziua Imnului Național al României – 29 iulie appeared first on Ana Birchall.

» Consolidarea cooperării economice și aprofundarea relaţiilor bilaterale, printre temele abordate de viceprim-ministrul Ana Birchall în cadrul întrevederilor din marja summit-ului Alianței Pacificului

Consolidarea cooperării economice și aprofundarea relaţiilor bilaterale, printre temele abordate de viceprim-ministrul Ana Birchall în cadrul întrevederilor din marja summit-ului Alianței Pacificului COMUNICAT DE PRESĂ   În perioada 23–24 iulie 2018, viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, a participat la cel de-al XIII-lea Summit al Alianței Pacificului, o inițiativă de integrare politică, […] The post Consolidarea cooperării economice și aprofundarea relaţiilor bilaterale, printre temele abordate de viceprim-ministrul Ana Birchall în cadrul întrevederilor din marja summit-ului Alianței Pacificului appeared first on Ana Birchall.

» 24 iulie – nașterea lui Alexandre Dumas

Pe 24 iulie 1802 se năștea Alexandre Dumas, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați romancieri din toate timpurile. Autor al unui număr impresionant de opere literare, Dumas a reușit, datorită stilului său inconfundabil, să inspire generaţii întregi prin scrierile sale care pun în prim-plan camaraderia, curajul, onestitatea şi spiritul de echipă ca virtuţi fundamentale […] The post 24 iulie – nașterea lui Alexandre Dumas appeared first on Ana Birchall.

» Vicepremierul Ana Birchall: Guvernul României susține cooperarea pe termen lung sub egida Alianței Pacificului

Vicepremierul Ana Birchall: Guvernul României susține cooperarea pe termen lung sub egida Alianței Pacificului COMUNICAT DE PRESĂ   În perioada 23-24 iulie 2018, Ana Birchall, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, a participat la reuniunea Consiliului Miniştrilor Alianţei Pacificului cu Statele Observatoare, în marja celui de-al XIII-lea Summit al Alianţei Pacificului. În cadrul alocuțiunii […] The post Vicepremierul Ana Birchall: Guvernul României susține cooperarea pe termen lung sub egida Alianței Pacificului appeared first on Ana Birchall.

» Felicitări Asociației „Myosotis”!

Tabăra de Vară de la Dealu Mare, organizată de voluntarii Asociației „Myosotis” din Bârlad, ne arată tuturor ce lucruri minunate se pot întâmpla atunci când oamenii cu suflet mare îşi dăruiesc timpul, talentul, energia, cunoştinţele şi abilităţile pentru un viitor mai bun al întregii societăţi. Felicitări Asociației „Myosotis” și un gând bun către toți cei […] The post Felicitări Asociației „Myosotis”! appeared first on Ana Birchall.

» Guvernul României: Invitație pentru producătorii de film de a realiza co-producții prin schema de ajutor de stat pentru industria cinematografică

  Guvernul României: Invitație pentru producătorii de film de a realiza co-producții prin schema de ajutor de stat pentru industria cinematografică COMUNICAT DE PRESĂ   Viceprim-ministrul Ana Birchall a participat, în perioada 19-21 iulie, la Ischia Global Film&Music Fest, unul dintre cele mai importante festivaluri din Europa, care reunește nume de prim-plan din industria internaţională […] The post Guvernul României: Invitație pentru producătorii de film de a realiza co-producții prin schema de ajutor de stat pentru industria cinematografică appeared first on Ana Birchall.

» Ziua internaţională Nelson Mandela – 18 iulie

Pe 18 iulie sărbătorim data la care s-a născut Nelson Mandela, marele luptător pentru drepturile omului care a devenit primul preşedinte ales în mod democratic al Africii de Sud. Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la nașterea liderului al cărui destin a fost strâns legat de lupta poporului său pentru democrație și libertate. […] The post Ziua internaţională Nelson Mandela – 18 iulie appeared first on Ana Birchall.

» Bun venit în echipă noilor noștri colegi din programul de Internship al Guvernului României!

Bun venit în echipă noilor noștri colegi, Ilinca Șerban, Dumitru Oprițoiu și Eduard Ciobanu, parte a programului de Internship Guvernul României! Așa cum am spus de fiecare dată, implicarea tinerilor performanți în administrația publică este indispensabilă. Capacitatea de inovare, tenacitatea, inteligența sau ambiția sunt calități specifice tinerilor, iar sectorul public are nevoie de studenți și […] The post Bun venit în echipă noilor noștri colegi din programul de Internship al Guvernului României! appeared first on Ana Birchall.

» Azerbaidjan este un partener strategic valoros al României, iar anul 2018 are o însemnătate deosebită pentru ambele state fiind anul aniversării Centenarului

  Ana Birchall: Azerbaidjan este un partener strategic valoros al României, iar anul 2018 are o însemnătate deosebită pentru ambele state fiind anul aniversării Centenarului COMUNICAT DE PRESĂ Viceprim-ministrul Ana Birchall a avut luni, 16 iulie, o întrevedere cu Fuad Muradov, președintele Comitetului de Stat pentru Diaspora al Azerbaidjanului. Pe agenda discuțiilor s-au aflat teme […] The post Azerbaidjan este un partener strategic valoros al României, iar anul 2018 are o însemnătate deosebită pentru ambele state fiind anul aniversării Centenarului appeared first on Ana Birchall.

» Ziua Naţională a Franţei – 14 iulie

14 iulie este Ziua Naţională a Franţei, dată la care este celebrată Căderea Bastiliei din 1789, eveniment de referinţă al Revoluţiei Franceze. Revoluţia Franceză şi motto-ul ei devenit celebru (Liberté, Égalité, Fratenité) marchează un moment de răscruce nu doar pentru poporul francez, ci o adevărată piatră de temelie pentru democraţiile moderne care îşi trag seva […] The post Ziua Naţională a Franţei – 14 iulie appeared first on Ana Birchall.

» Participare la conferința ”Implicarea tinerilor în politicile publice de tineret”

Am fost onorată să particip astăzi la conferința finală a proiectului ”Implicarea tinerilor în politicile publice de tineret”, organizată de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR). I-am felicitat pentru organizarea unor evenimente de real succes în cadrul cărora tinerii din toată țara și-au putut exprima ideile, planurile și proiectele care să-i pună mai […] The post Participare la conferința ”Implicarea tinerilor în politicile publice de tineret” appeared first on Ana Birchall.

» Recepția oferită de E.S. doamna ambasador Michèle Ramis cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei

Sunt onorată să particip astăzi la recepția oferită de E.S. doamna ambasador Michèle Ramis cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei. La mulți ani, Franței și tuturor cetățenilor francezi!     The post Recepția oferită de E.S. doamna ambasador Michèle Ramis cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei appeared first on Ana Birchall.

» Festivitatea de închidere a Olimpiadei Internaţionale de Matematică, IMO2018

Bravo, băieți! Sunt onorată să particip astăzi la Festivitatea de închidere a celei de-a 59-a ediţii a Olimpiadei Internaţionale de Matematică, organizată la Cluj-Napoca, pe care o puteți urmări în direct pe TVR 3 şi TVR Cluj, începând cu ora 14.30: http://www.tvrplus.ro/live-tvr-3 The post Festivitatea de închidere a Olimpiadei Internaţionale de Matematică, IMO2018 appeared first on Ana Birchall.

» Hotărâre privind recunoaşterea Asociaţiei ”Telefonul Copilului” ca fiind de utilitate publică

Guvernul a aprobat, în ședința de săptămâna aceasta, proiectul de Hotărâre privind recunoaşterea Asociaţiei ”Telefonul Copilului” ca fiind de utilitate publică. Asociația implicată în promovarea și respectarea drepturilor copiilor le acordă acestora sprijin imediat, oferind asistență gratuită la numărul de telefon 116 111. De la înființarea sa, numărul a fost apelat de peste 2,3 milioane […] The post Hotărâre privind recunoaşterea Asociaţiei ”Telefonul Copilului” ca fiind de utilitate publică appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall, mesaj din partea Guvernului la finalul Olimpiadei Internaționale de Matematică: Felicitări tuturor premianților și cinste tuturor participanților!

Ana Birchall, mesaj din partea Guvernului la finalul Olimpiadei Internaționale de Matematică: Felicitări tuturor premianților și cinste tuturor participanților! COMUNICAT DE PRESĂ   Viceprim-ministrul Ana Birchall a participat, vineri, 13 iulie, la ceremonia de încheiere a celei de 59-a ediții a Olimpiadei Internaționale de Matematică, eveniment care a avut loc la Cluj-Napoca. În intervenția susținută […] The post Ana Birchall, mesaj din partea Guvernului la finalul Olimpiadei Internaționale de Matematică: Felicitări tuturor premianților și cinste tuturor participanților! appeared first on Ana Birchall.

» Viceprim-ministrul Ana Birchall l-a primit în vizită de rămas-bun pe Paul Brummel, ambasadorul Marii Britanii la București

Viceprim-ministrul Ana Birchall l-a primit în vizită de rămas-bun pe Paul Brummel, ambasadorul Marii Britanii la București COMUNICAT DE PRESĂ   Viceprim-ministrul Ana Birchall l-a primit, joi, 12 iulie, pe E.S. domnul Paul Brummel, ambasadorul Marii Britanii în România, în vizită de rămas-bun, în contextul încheierii mandatului acestuia în România. ”Îi mulțumesc domnului ambasador Paul […] The post Viceprim-ministrul Ana Birchall l-a primit în vizită de rămas-bun pe Paul Brummel, ambasadorul Marii Britanii la București appeared first on Ana Birchall.

» Guvernul alocă fonduri pentru refacerea drumurilor afectate de indundații din județul Vaslui

În ședința de Guvern de astăzi, pe baza adresei comune a Consiliului Județean și a Prefecturii Vaslui, s-a alocat prin H.G., din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului, suma de 3.186 mii lei pentru refacerea a 27,270 km drumuri județene, ca urmare a calamităților naturale din ultima perioadă. Prin acest sprijin financiar destinat refacerii drumurilor, […] The post Guvernul alocă fonduri pentru refacerea drumurilor afectate de indundații din județul Vaslui appeared first on Ana Birchall.

» Întrevedere cu E.S. José Guillermo Ordorica Robles, ambasadorul Mexicului la Bucureşti

Am avut astăzi o întrevedere foarte bună cu E.S. domnul José Guillermo Ordorica Robles, ambasadorul Statelor Unite Mexicane la Bucureşti. În cadrul discuției am subliniat că dezvoltarea relaţiilor cu Mexicul, îndeosebi din perspectiva dinamizării cooperării economice bilaterale, reprezintă un obiectiv important, consemnat în programul nostru de guvernare, la capitolul relansării relaţiilor cu ţările emergente din […] The post Întrevedere cu E.S. José Guillermo Ordorica Robles, ambasadorul Mexicului la Bucureşti appeared first on Ana Birchall.

» Președintele SUA Donald Trump l-a nominalizat judecător la Curtea Supremă pe Brett Kavanaugh

Este al patrulea absolvent al Yale Law School, după Sonia Sotomayor, Clarence Thomas și Samuel A. Alito, Jr., care va deveni judecător al Curții Supreme de Justiție a Statelor Unite ale Americii. Odată cu nominalizarea lui Brett Kavanaugh, Curtea Supremă a SUA va avea 4 judecători absolvenți ai Yale Law School, din totalul de nouă […] The post Președintele SUA Donald Trump l-a nominalizat judecător la Curtea Supremă pe Brett Kavanaugh appeared first on Ana Birchall.

» Participarea la expoziția cu titlul “Militari americani și francezi pe frontul românesc în Marele Război”

Pentru mine a fost un privilegiu să fiu astăzi prezentă la expoziția cu titlul “Militari americani și francezi pe frontul românesc în Marele Război”, în compania a doi dintre cei mai importanți parteneri strategici ai României: SUA și Franța. Evenimentul a avut loc în Sala Bizantină a Cercului Militar Naţional. În intervenția pe care am […] The post Participarea la expoziția cu titlul “Militari americani și francezi pe frontul românesc în Marele Război” appeared first on Ana Birchall.

» Recepția oferită cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Arabe Egipt

Am fost onorată să particip astăzi la recepția oferită de ambasada Egiptului cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Arabe Egipt – o zi deosebită pentru toți cetățenii egipteni! The post Recepția oferită cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Arabe Egipt appeared first on Ana Birchall.

» Întrevedere cu domnul Pieter Bult, reprezentantul UNICEF în România

Am avut astăzi o întrevedere foarte bună cu Pieter Bult, reprezentantul UNICEF în România. Am discutat despre teme și proiecte de interes comun, inclusiv despre organizarea unei conferințe la nivel înalt în timpul exercitării Președinției Consiliului UE de către România, care să pună în valoare bunele practici ale României și ale activității UNICEF din Bruxelles […] The post Întrevedere cu domnul Pieter Bult, reprezentantul UNICEF în România appeared first on Ana Birchall.

» Mesaje susținute la Olimpiada Internațională de Matematică (Cluj-Napoca)

Elemente ale intervenției pe care am susținut-o la Cluj-Napoca, în deschiderea Olimpiadei Internaționale de Matematică – Dragi elevi. Sunteți cu siguranță un exemplu nu doar pentru colegii de generație, dar și pentru ceilalți tineri. Sunteți adevărata bogăție, iar datoria noastră este să vă asigurăm sprijinul. – În zilele noastre se vorbește tot mai mult despre […] The post Mesaje susținute la Olimpiada Internațională de Matematică (Cluj-Napoca) appeared first on Ana Birchall.

» La deschiderea Olimpiadei Internaționale de Matematică de la Cluj-Napoca

Am participat astăzi la deschiderea celei de-a 59-a ediții a Olimpiadei Internaționale de Matematică, la Cluj-Napoca, unde a transmis mesajul prim-ministrului Viorica Dăncilă și al Guvernului României. Le-am urat elevilor să se bucure de o experiență minunată trăită în România, de care cu toții să își aducă aminte cu drag peste ani. Le-am transmis elevilor […] The post La deschiderea Olimpiadei Internaționale de Matematică de la Cluj-Napoca appeared first on Ana Birchall.

» Guvernul României le urează succes elevilor participanți la Olimpiada Internațională de Matematică

Guvernul României le urează succes elevilor participanți la Olimpiada Internațională de Matematică COMUNICAT DE PRESĂ Viceprim-ministrul Ana Birchall a participat, duminică, 8 iulie a.c., la deschiderea celei de-a 59-a ediții a Olimpiadei Internaționale de Matematică, unde a transmis mesajul prim-ministrului Viorica Dăncilă și al Guvernului României. Olimpiada se desfășoară în perioada 3-14 iulie 2018, în […] The post Guvernul României le urează succes elevilor participanți la Olimpiada Internațională de Matematică appeared first on Ana Birchall.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 123 | utilizatori online 28