Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Vineri, 27 Aprilie
                   
 
 


» Recepția dedicată Zilei Naționale a Regatului Țărilor de Jos

Sunt onorată să particip la recepția dedicată Zilei Naționale a Regatului Țărilor de Jos, transmițând mesajul doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă. Sincere felicitări și cele mai calde urări de fericire și prosperitate către poporul olandez! La mulți ani! Fijne Koningsdag! The post Recepția dedicată Zilei Naționale a Regatului Țărilor de Jos appeared first on Ana Birchall.

» 13 ani de la semnarea Tratatului de Aderare al României la Uniunea Europeană

Semnarea, la 25 aprilie 2005, în Luxemburg, a Tratatului de Aderare a României la Uniunea Europeană a însemnat un moment istoric pentru România – împlinirea celui mai important obiectiv naţional din ultimii 25 de ani, alături de aderarea la NATO. Astăzi, la 11 ani de la aderarea la Uniunea Europeană, țara noastră este un partener […] The post 13 ani de la semnarea Tratatului de Aderare al României la Uniunea Europeană appeared first on Ana Birchall.

» Guvernul României, angajament ferm pentru începerea negocierilor de aderare la OCDE

Guvernul României, angajament ferm pentru începerea negocierilor de aderare la OCDE COMUNICAT DE PRESĂ   Marți, 24 aprilie, viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, a participat la Conferința OCDE la nivel înalt ”O nouă agendă de reforme pentru o Europă de Sud-Est mai competitivă”, care a avut loc la sediul Organizației, la […] The post Guvernul României, angajament ferm pentru începerea negocierilor de aderare la OCDE appeared first on Ana Birchall.

» 23 aprilie – Sfântul Mare Mucenic Gheorghe

23 aprilie este pentru creștinii ortodocși din întreaga lume o dată semnificativă pentru că astăzi îl prăznuim pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință asupra necazurilor și vrăjmașilor văzuți și nevăzuți. Poporul român drept credincios a avut întotdeauna o mare evlavie față de Sfântul Gheorghe, voievozii punându-i icoana pe steagurile de luptă și închinându-i […] The post 23 aprilie – Sfântul Mare Mucenic Gheorghe appeared first on Ana Birchall.

» 23 aprilie – nașterea lui William Shakespeare și Ziua Internațională a Cărții

Pe 23 aprilie 1564 se năștea William Shakespeare, considerat cel mai important dramaturg și poet de limbă engleză din toate timpurile. Opera lui Shakespeare este cu adevărat impresionantă, cele mai cunoscute fiind sonetele și piesele dramaturgice care se joacă pe scenele marilor teatre ale lumii. Tot pe 23 aprilie este sărbătorită și Ziua Internațională a […] The post 23 aprilie – nașterea lui William Shakespeare și Ziua Internațională a Cărții appeared first on Ana Birchall.

» 22 aprilie – Ziua Pământului

Peste un miliard de oameni din 192 de țări sărbătoresc astăzi, 22 aprilie, Ziua Pământului – cel mai mare eveniment dedicat mediului înconjurător marcat anual la nivel mondial. Anul acesta, reprezentanții organizației Earth Day Network, care promovează evenimentele dedicate Zilei Pământului, atrag atenția asupra riscurilor produse de poluarea cu plastic, atât în ce privește sănătatea […] The post 22 aprilie – Ziua Pământului appeared first on Ana Birchall.

» 20 aprilie – Ziua Internațională a Presei Libere

Data de 20 aprilie este ziua în care jurnaliştii marchează, la iniţiativa organizaţiei „Reporteri fără frontiere”, încă din 1981, Ziua Internaţională a Presei Libere. Felicit pe această cale pe toţi jurnaliştii români care îşi fac meseria cu onestitate şi cu un înalt grad de pregătire deontologică, în scopul corectei informări a publicului. România este astăzi […] The post 20 aprilie – Ziua Internațională a Presei Libere appeared first on Ana Birchall.

» Întrevedere cu președintele Centrului pentru Analiza Politicilor Europene (CEPA), domnul Peter Doran

Am avut o întrevedere foarte bună astăzi cu domnul Peter Doran, președintele Centrului pentru Analiza Politicilor Europene (CEPA), în care i-am transmis felicitări pentru organizarea conferinței ”Redefinirea climatului de securitate în Europa Centrală și de Est – perspectiva Bucureștiului”, unul dintre cele mai importante evenimente din sfera securității desfășurate în România. De asemenea, am stabilit etapele […] The post Întrevedere cu președintele Centrului pentru Analiza Politicilor Europene (CEPA), domnul Peter Doran appeared first on Ana Birchall.

» Angajamentul Guvernului pentru consolidarea securității flancului estic al NATO

Angajamentul Guvernului pentru consolidarea securității flancului estic al NATO COMUNICAT DE PRESĂ   Viceprim-ministrul Ana Birchall a participat, joi, 19 aprilie, la conferința ”Redefinirea climatului de securitate în Europa Centrală și de Est – perspectiva Bucureștiului”, organizată de Center for European Policy Analisys (CEPA). La reuniunea găzduită de Administrația Prezidențială au participat personalități marcante din […] The post Angajamentul Guvernului pentru consolidarea securității flancului estic al NATO appeared first on Ana Birchall.

» Întrevedere cu adjunctul ministrului georgian al afacerilor externe, domnul Vakhtang Makharoblishvili

  Am avut o întrevedere foarte bună astăzi cu adjunctul ministrului georgian al afacerilor externe, domnul Vakhtang Makharoblishvili. Am transmis felicitări autorităților georgiene pentru amplul program de reforme implementate în ultimii ani și am reiterat sprijinul României pentru împlinirea aspirațiilor europene și euro-atlantice ale Georgiei, salutând frecvența contactelor și calitatea întrevederilor bilaterale româno-georgiene, inclusiv pe […] The post Întrevedere cu adjunctul ministrului georgian al afacerilor externe, domnul Vakhtang Makharoblishvili appeared first on Ana Birchall.

» Felicitări tuturor elevilor pentru ambiția de care au dat dovadă!

S-a mai încheiat o olimpiadă națională: Elevii vasluieni, salbă de premii la religie S-a mai încheiat o olimpiadă națională: Elevii vasluieni, salbă de premii la religie The post Felicitări tuturor elevilor pentru ambiția de care au dat dovadă! appeared first on Ana Birchall.

» Dezvoltarea, aprofundarea și extinderea Parteneriatului Strategic cu SUA, între prioritățile Guvernului României

Dezvoltarea, aprofundarea și extinderea Parteneriatului Strategic cu SUA, între prioritățile Guvernului României COMUNICAT DE PRESĂ   Dezvoltarea, aprofundarea și extinderea Parteneriatului Strategic cu SUA sunt între prioritățile Guvernului României, asumate prin Programul de Guvernare. Acesta  este mesajul transmis de viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, cu prilejul întrevederilor avute cu înalţi oficiali […] The post Dezvoltarea, aprofundarea și extinderea Parteneriatului Strategic cu SUA, între prioritățile Guvernului României appeared first on Ana Birchall.

» 566 de ani de la nașterea lui Leonardo da Vinci

Pe 15 aprilie, în urmă cu 566 de ani, se năstea cea mai reprezentativă personalitate a Renașterii – Leonardo da Vinci. Pictor, sculptor, arhitect, muzician, inginer, inventator, anatomist, geolog, cartograf, botanist și scriitor, Leonardo da Vinci este considerat cel mai de seamă geniu din întreaga istorie a omenirii. Spirit enciclopedic, Leonardo da Vinci a marcat […] The post 566 de ani de la nașterea lui Leonardo da Vinci appeared first on Ana Birchall.

» Felicitări elevilor din Vaslui pentru rezultatele deosebite obținute la olimpiadele naţionale de limbi moderne!

Elevii vasluieni pe podium la olimpiadele naţionale de limbi moderne În săptămâna aferentă vancanţei pascale, cei mai buni olimpici din ţară au susţinut fazele naţionale aferente disciplinelor pentru care au concurat. Buzău, Maramureş Dâmboviţa şi Constanţa au găzduit olimpiadele de limbi moderne, unde elevii din judeţul Vaslui au obţinut rezultate deosebite. http://adevarul.ro/locale/vaslui/elevii-vasluieni-podium-olimpiadele-nationale-limbi-moderne-1_5acdc95edf52022f75b22682/index.html The post Felicitări elevilor din Vaslui pentru rezultatele deosebite obținute la olimpiadele naţionale de limbi moderne! appeared first on Ana Birchall.

» Felicitări româncei Francesca Velicu pentru premiul “Outstanding Achievement in Dance” la gala Premiilor Olivier din acest an!

The post Felicitări româncei Francesca Velicu pentru premiul “Outstanding Achievement in Dance” la gala Premiilor Olivier din acest an! appeared first on Ana Birchall.

» Sfânta Lumină pleacă spre România de la Sfântul Mormânt din Ierusalim

Sfânta Lumină pleacă spre România de la Sfântul Mormânt din Ierusalim. Mulțumesc părintelui Theofil din Ierusalim pentru că a împărtășit și cu noi acest moment! The post Sfânta Lumină pleacă spre România de la Sfântul Mormânt din Ierusalim appeared first on Ana Birchall.

» 3 aprilie – Ziua Jandarmeriei Române

În fiecare an, pe 3 aprilie, este sărbătorită Ziua Jandarmeriei Române, dată care marchează promulgarea ”Legiuirii pentru reforma corpului slujitorilor în jandarmi” de către domnitorul Grigore Alexandru Ghica, act normativ ce consfinţea apariţia în spaţiul militar românesc a Jandarmeriei. Astăzi, când se împlinesc 168 de ani de la înfiinţarea Jandarmieriei, gândul meu se îndreaptă către […] The post 3 aprilie – Ziua Jandarmeriei Române appeared first on Ana Birchall.

» Guvernul României, iluminat în albastru de Ziua Internaţională a Conştientizării Autismului

Guvernul va marca, și în acest an, Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, alăturându-se, prin acest demers, instituțiilor din România și comunității internaționale. În data de 2 aprilie, începând cu ora 20.00, Palatul Victoria va fi iluminat în albastru, în semn de solidaritate față de persoanele afectate de această afecțiune. Guvernul României susține demersurile întreprinse […] The post Guvernul României, iluminat în albastru de Ziua Internaţională a Conştientizării Autismului appeared first on Ana Birchall.

» Paște fericit credincioșilor romano-catolici!

Cristos a înviat! Sărbători pascale binecuvântate, pline de căldură sufletească, tuturor credincioșilor romano-catolici care astăzi celebrează învierea Domnului nostru Isus Cristos. Paște fericit! The post Paște fericit credincioșilor romano-catolici! appeared first on Ana Birchall.

» 1 aprilie – înființarea Academiei Române

Pe 1 aprilie 1866 lua fiinţă cel mai înalt for ştiinţific şi cultural al României, Academia Română, având un rol fundamental în modernizarea societăţii româneşti şi aşezarea ei alături de marile culturi occidentale. Academia Română s-a ridicat deasupra vicisitudinilor vremurilor, fiind instituţia-reper care prin valoarea membrilor şi prin excelenţa ideilor a reuşit întotdeauna să fie […] The post 1 aprilie – înființarea Academiei Române appeared first on Ana Birchall.

» 137 ani de la naşterea lui Octavian Goga

Pe 1 aprilie 1881, în localitatea Răşinari din Sibiu, se năştea una dintre figurile reprezentative ale literaturii transilvănene în contextul istoric al Marii Uniri din 1918 – poetul Octavian Goga. Goga s-a remarcat drept unul dintre artizanii cei mai de seamă ai satului românesc, opera sa fiind asemenea unui imn dedicat lumii satului cu toate […] The post 137 ani de la naşterea lui Octavian Goga appeared first on Ana Birchall.

» 30 martie – 7 aprilie 2018: Sărbătoarea Paștelui evreiesc (Pesah)

Evreii din toată lumea sărbătoresc, timp de 8 zile (30 martie – 7 aprilie), Paștele (Pesah în limba ebraică). Pesah simbolizează eliberarea din robia egipteană şi ieşirea din Egipt a evreilor conduşi de Moise, dar şi suferinţele îndurate de poporul evreu în timpul celor 40 de ani de peregrinări prin deşert. Potrivit tradiției, în prima […] The post 30 martie – 7 aprilie 2018: Sărbătoarea Paștelui evreiesc (Pesah) appeared first on Ana Birchall.

» 85 de ani de la nașterea lui Nichita Stănescu

Pe 31 martie în urmă cu 85 de ani se năștea, la Ploiești, Nichita Stănescu. Poet inovator, cu un stil inconfundabil și o sensibilitate cuceritoare, Nichita a lăsat moștenire o operă lirică prețioasă. Poeziile sale sunt o îmbinare de poveste între vrajă și emoție, adevărate pansamente pentru suflet. Am citit majoritatea poeziilor lui Nichita Stănescu […] The post 85 de ani de la nașterea lui Nichita Stănescu appeared first on Ana Birchall.

» Cutiuța muzicală – Johann Sebastian Bach

Din tradiționala cutiuță muzicală, astăzi, la 333 de ani de la nașterea lui Johann Sebastian Bach, vă propun spre audiție Concertul Brandenburgic no.2 compus de marele compozitor german, în interpretarea Orchestrei Baroce din Freiburg.   The post Cutiuța muzicală – Johann Sebastian Bach appeared first on Ana Birchall.

» 165 de la naşterea lui Vincent van Gogh

Născut pe 30 martie 1853, Vincent Van Gogh a reușit să lase în urmă o operă artistică ce avea să îl transforme într-unul dintre cei mai celebri pictori și artiști din lumea întreagă. Van Gogh a avut o viață neliniștită, plină de încercări și a dorit să surprindă în opera sa această sensibilitate aparte, să […] The post 165 de la naşterea lui Vincent van Gogh appeared first on Ana Birchall.

» 29 martie 2004 – aderarea României la NATO

29 martie reprezintă o dată importantă în istoria modernă a României, consemnând momentul în care ţara noastră devine membru cu drepturi depline a celei mai importantă Alianţă de securitate din acest secol. La 29 martie 2004, România a depus instrumentele de ratificare la Departamentul de Stat al SUA, stat depozitar al Tratatului Alianţei Nord-Atlantice. Depunerea […] The post 29 martie 2004 – aderarea României la NATO appeared first on Ana Birchall.

» Viceprim-ministrul Ana Birchall a discutat cu reprezentanții AmCham despre perspectivele aprofundării Parteneriatului Strategic cu SUA pe dimensiunea economică

Viceprim-ministrul Ana Birchall a discutat cu reprezentanții AmCham despre perspectivele aprofundării Parteneriatului Strategic cu SUA pe dimensiunea economică COMUNICAT DE PRESĂ   Viceprim-ministrul Ana Birchall a avut, miercuri, 28 martie, o întâlnire de lucru cu reprezentanții Camerei de Comerț Americane în România (AmCham), organizaţie non-profit care promovează interesele economice şi comerciale ale comunităţii de afaceri, […] The post Viceprim-ministrul Ana Birchall a discutat cu reprezentanții AmCham despre perspectivele aprofundării Parteneriatului Strategic cu SUA pe dimensiunea economică appeared first on Ana Birchall.

» Parlamentul României: Declaraţia solemnă pentru celebrarea unirii Basarabiei cu Ţara Mamă, România, la 27 martie 1918

The post Parlamentul României: Declaraţia solemnă pentru celebrarea unirii Basarabiei cu Ţara Mamă, România, la 27 martie 1918 appeared first on Ana Birchall.

» România, în calitate de stat membru al UE, va sprijini în continuare obiectivele Ghanei de bună guvernare și dezvoltare

România, în calitate de stat membru al UE, va sprijini în continuare obiectivele Ghanei de bună guvernare și dezvoltare COMUNICAT DE PRESĂ   Viceprim-ministrul Ana Birchall a avut, marți, 27 martie a.c., o întrevedere cu Shirley Ayorkor Botchwey, ministrul ghanez al afacerilor externe. Vizita în țara noastră a ministrului ghanez al afacerilor externe este prima […] The post România, în calitate de stat membru al UE, va sprijini în continuare obiectivele Ghanei de bună guvernare și dezvoltare appeared first on Ana Birchall.

» Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrulu

Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrului Ana Birchall COMUNICAT DE PRESĂ   Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA este înființat în conformitate […] The post Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrului Ana Birchall appeared first on Ana Birchall.

» MAE a notificat Ambasada Federației Ruse la București că un diplomat din cadrul acesteia va fi declarat persona non-grata

MAE a notificat Ambasada Federației Ruse la București că un diplomat din cadrul acesteia va fi declarat persona non-grata COMUNICAT DE PRESĂ Urmare a concluziilor Consiliului European din 23-24 martie 2018, MAE consideră că atacul de la Salisbury reprezintă o amenințare  la adresa securității colective și a dreptului internațional. Conform concluziilor, Consiliul European este de […] The post MAE a notificat Ambasada Federației Ruse la București că un diplomat din cadrul acesteia va fi declarat persona non-grata appeared first on Ana Birchall.

» Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrulu

Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrului Ana Birchall COMUNICAT DE PRESĂ   Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA este înființat în conformitate […] The post Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrului Ana Birchall appeared first on Ana Birchall.

» 25 martie – Buna Vestire

Astăzi credincioşii din întreaga Biserică sărbătoresc praznicul Bunei Vestiri, una dintre cele mai vechi sărbători creştine. Astăzi Sfânta Fecioară Maria primeşte de la Arhanghelul Gavriil vestea că va purta în pântece şi va naşte pe Fiul lui Dumnezeu, acceptând să fie darul cel mai curat al umanităţii către Creatorul ei. Buna Vestire înseamnă începutul zămislirii […] The post 25 martie – Buna Vestire appeared first on Ana Birchall.

» 25 martie – Ziua Poliției Române

În fiecare an, pe 25 martie, este aniversată Ziua Poliției Române, în semn de prețuire pentru minunații oameni care s-au pus în slujba apărării legii. Vreau să le transmit tuturor celor care se ocupă de siguranţa noastră – comandanţi, poliţişti şi angajaţi ai Poliţiei Române – aprecierea mea faţă de profesionalismul, pregătirea şi seriozitatea cu […] The post 25 martie – Ziua Poliției Române appeared first on Ana Birchall.

» Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrulu

Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrului Ana Birchall COMUNICAT DE PRESĂ   Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA este înființat în conformitate […] The post Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrului Ana Birchall appeared first on Ana Birchall.

» Ora Pământului 2018

Aniversată în mod tradițional în ultima sâmbătă a lunii martie, ”Ora Pământului” (Earth Hour) este marcată în 2018 pe 24 martie, pentru a evita suprapunerea cu sărbătoarea Paștelui catolic. Anul acesta, oameni din peste 7000 de orașe, din 180 de țări, vor stinge simbolic lumina între orele 20.30-21.30, participând la cea mai mare mișcare voluntară […] The post Ora Pământului 2018 appeared first on Ana Birchall.

» Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrulu

Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrului Ana Birchall COMUNICAT DE PRESĂ   Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA este înființat în conformitate […] The post Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrului Ana Birchall appeared first on Ana Birchall.

» Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrulu

Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrului Ana Birchall COMUNICAT DE PRESĂ   Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA este înființat în conformitate […] The post Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrului Ana Birchall appeared first on Ana Birchall.

» Guvernul Dăncilă susține eforturile de formare a tinerei generații de lideri și diplomați

  Guvernul Dăncilă susține eforturile de formare a tinerei generații de lideri și diplomați COMUNICAT DE PRESĂ   Viceprim-ministrul Ana Birchall a participat, astăzi, 22 martie a.c., la cea de-a șaptea ediție a Conferinței Lauder de diplomație și afaceri internaționale pentru învățământul liceal – 2Day Ambassador, care a avut loc la Palatul Parlamentului. Evenimentul, organizat de […] The post Guvernul Dăncilă susține eforturile de formare a tinerei generații de lideri și diplomați appeared first on Ana Birchall.

» Întrevedere cu domnul Pieter Bult, reprezentantul UNICEF în Romania

Am avut o întrevedere foarte bună astăzi cu domnul Pieter Bult, reprezentantul UNICEF în Romania, în care am discutat despre drepturile copiilor și activitatea UNICEF în România, precum și despre continuarea proiectelor comune din cadrul cooperării noastre de peste 27 de ani cu UNICEF, în conformitate cu Programul de țară al UNICEF pentru România 2018 […] The post Întrevedere cu domnul Pieter Bult, reprezentantul UNICEF în Romania appeared first on Ana Birchall.

» Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrulu

Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrului Ana Birchall COMUNICAT DE PRESĂ   Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA este înființat în conformitate […] The post Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrului Ana Birchall appeared first on Ana Birchall.

» Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrulu

Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrului Ana Birchall COMUNICAT DE PRESĂ   Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA este înființat în conformitate […] The post Prin decizia prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost înființat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA și a altor proiecte bilaterale România-SUA, sub coordonarea viceprim-ministrului Ana Birchall appeared first on Ana Birchall.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 157 | utilizatori online 30