Comunicate de Presa | Inregistrari domenii .RO, .EU, .COM, .NET, .BIZ, .INFO .. etc - Hosting Romania - Anunturi Gratuite
Miercuri, 08 Iulie
                   
 
 


» La mulți ani America!

Astăzi, cetăţenii americani de pretutindeni sărbătoresc Ziua Naţională a Statelor Unite ale Americii, eveniment care marchează, în acest an, împlinirea a 244 de ani de la adoptarea Declaraţiei de Independenţă din ‪1776‬, un text ale cărui idei sunt universal valabile și la fel de actuale pentru orice stat democratic. Parteneriatul strategic între România și SUA, […] The post La mulți ani America! appeared first on Ana Birchall.

» La mulți ani Justiției!

Astăzi, întregul sistem judiciar sărbătorește Ziua Justiției. Instituită în urmă cu 26 de ani, prin Hotărârea Guvernului nr. 364/1994, Ziua Justiției se organizează anual, în prima duminică a lunii iulie. Theodore Roosevelt spunea că ”dreptatea nu constă în a fi neutru între bine și rău, ci în găsirea dreptății și susținerea acesteia oriunde s-ar găsi, […] The post La mulți ani Justiției! appeared first on Ana Birchall.

» La multi ani de Ziua Drapelului Național!

În fiecare an, pe 26 iunie, sărbătorim Ziua Drapelului Național, unul dintre simbolurile României prevăzute în Constituție, alături de stemă, sigiliu și imn. Tricolorul românesc este simbolul libertății de la 1848, al de unității de la 1859 și o adevărată emblemă a românismului de pretutindeni și a valorilor împărtășite de români în istoria lor zbuciumată, […] The post La multi ani de Ziua Drapelului Național! appeared first on Ana Birchall.

» 140 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România și SUA

Astăzi aniversam 140 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România și SUA, anul acesta împlindu-se 23 de ani de la lansarea Partneriatului Strategic dintre cele două țări. Parteneriatul strategic între România și SUA, bazat pe strânsa prietenie și alianță dintre țările noastre, este și un simbol al angajamentului împărtăşit reciproc pentru asigurarea securităţii […] The post 140 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România și SUA appeared first on Ana Birchall.

» 31 mai – Ziua românilor de pretutindeni

Începând cu anul 2015, în ultima duminică a lunii mai este aniversată Ziua românilor de pretutindeni, în semn de prețuire pentru toți compatrioții noștri care locuiesc, lucrează sau studiază în afara granițelor. Pentru mine aceasta zi este o zi a unității. Este un moment de sărbătoare a identității noastre culturale în comunitățile românești din afara […] The post 31 mai – Ziua românilor de pretutindeni appeared first on Ana Birchall.

» La mulți ani, Andruțu de Ziua Copilului! La mulți ani tuturor copiilor!

Astăzi, în prima zi de vară, sărbătorim aventura copilăriei și bucuria fără margini pe care cei mici o aduc în viețile noastre, făcându-le mai frumoase și mai pline de sens în fiecare zi. Nimic pe lume nu se compară cu luminițele din ochii unui copil fericit! Copilăria este asemenea unui tărâm aparte, plin de mirare, […] The post La mulți ani, Andruțu de Ziua Copilului! La mulți ani tuturor copiilor! appeared first on Ana Birchall.

» Hristos s-a înălțat!

La 40 de zile după Învierea Domnului, Biserica prăznuiește Sfântul Praznic al Înălțării Domnului nostru Iisus Hristos cu trupul la cer. Numit în popor Ispas, Praznicul Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos la ceruri simbolizează biruinţa omului asupra vesniciei morţii şi reprezintă un moment de înălţare spirituală pentru fiecare dintre noi. Marea sărbătoare creștină de astăzi […] The post Hristos s-a înălțat! appeared first on Ana Birchall.

» Să ne aducem aminte de 20 mai 1990!

Nu vreau sa treaca ziua de astazi fara sa ne aducem aminte de 20 mai 1990! In 20 mai 1990, s-au organizat primele alegeri libere la care au participat românii care veneau dupa zeci de ani de comunism și de lipsă totală a exercițiului democratic. Desi inca nu aveam varsta legala sa pot vota ( […] The post Să ne aducem aminte de 20 mai 1990! appeared first on Ana Birchall.

» 21 mai – La mulți ani, Elena! La mulți ani, Constantin!

Astăzi, ‪21 mai‬, Biserica Ortodoxă îi prăznuiește pe Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, numiți și cei întocmai cu apostolii pentru contribuția lor la răspîndireea Creștinismului în lume. Povestea lor este plina de invataminte. În anul 312, înaintea unei bătălii, lui Constantin i s-a arătat pe cer semnul Crucii cu inscripția: “in hoc signo vinces” – […] The post 21 mai – La mulți ani, Elena! La mulți ani, Constantin! appeared first on Ana Birchall.

» 17 mai – Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și Societății Informaționale

Astăzi, 17 mai, celebrăm cea de-a 51 aniversare a Zilei Mondiale a Telecomunicațiilor și Societății Informaționale, sărbătorită anual de la 1969, pentru a marca semnarea, în 1865, a Convenției Telegrafice Internaționale și crearea Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (UIT). Scopul Zilei Mondiale a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale este de a conștientiza posibilitățile pe care utilizarea […] The post 17 mai – Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și Societății Informaționale appeared first on Ana Birchall.

» 12 mai – Ziua Internațională a asistentului medical

Astăzi, 12 mai, este Ziua Internațională a asistentului medical. Gândul meu bun se duce către toți asistenții medicali din spitale care, zilele acestea, se află, alături de medici si tot personalul medical, în linia întâi în lupta cu noul coronavirus. A fi asistent medical înseamnă mai mult decât o profesie. Înseamnă nobleţe, devotament, răbdare, spirit […] The post 12 mai – Ziua Internațională a asistentului medical appeared first on Ana Birchall.

» 10 mai – Ziua Tatălui

Astazi sarbatorim si “Ziua Tatălui”. Marcată în fiecare an începând cu anul 2010 în a doua duminică a lunii mai, aceasta zi speciala ne oferă prilejul să ne arătăm încă o dată dragostea, preţuirea și respectul pentru părinții noştri. Pentru mine, Tăticul împreună cu Mami şi bunicii mei Cătălina şi Gheorghe au contribuit fundamental la […] The post 10 mai – Ziua Tatălui appeared first on Ana Birchall.

» 10 Mai – Ziua Independenței, Ziua Regalității

„Pășind pe acest pământ, am devenit român!” Acestea sunt cuvintele rostite de principele Carol I atunci când a pășit prima dată pe pământul românesc, înainte de a fi încoronat principe al României la data de 10 mai 1866.”Drumul lui Carol”, așa cum a rămas în istorie traseul parcurs de principele Carol I de la intrarea […] The post 10 Mai – Ziua Independenței, Ziua Regalității appeared first on Ana Birchall.

» 10 mai – Ziua Naţională a portului tradiţional

Ziua Naţională a portului tradiţional din România este aniversată, începând cu anul 2015, în a doua duminică a lunii mai. Este un moment de sărbătoare, de redescoperire a minunatelor tradiţii româneşti, a bogăţiei inestimabile a patrimoniului nostru cultural. Portul tradiţional românesc, care ni se revelează in fiecare zonă a ţării într-o diversitate de motive româneşti, […] The post 10 mai – Ziua Naţională a portului tradiţional appeared first on Ana Birchall.

» 6 mai – 30 de ani de la primul Pod de Flori

Astăzi, 6 mai, se împlinesc 30 de ani de la ziua în care, pentru câteva ore, între România și Republica Moldova nu a mai existat graniță, când am fost cu toții împreună fără nicio îngrădire. În acea zi de mare sărbătoare, circa 1.200.000 de persoane au putut trece Prutul, fără pașaport și viză. Imaginile rămase […] The post 6 mai – 30 de ani de la primul Pod de Flori appeared first on Ana Birchall.

» 8 mai – Ziua Națională a Egalității de Șanse

Ziua Națională a Egalității de Șanse sarbatorita in data de 8 mai ocupă un loc aparte în sufletul. Este o aniversare care îmi aduce foarte multă bucurie, gândindu-mă la proiectele importante pentru care am luptat ca parlamentar până acum, la munca depusă pentru a avea un cadrul legislativ care să ofere şanse egale femeilor şi […] The post 8 mai – Ziua Națională a Egalității de Șanse appeared first on Ana Birchall.

» 8 mai – Ziua mondială a Crucii Roșii

Ziua de 8 mai a fost declarată Ziua mondială a Crucii Roșii în anul 1859 de către Comitetul Internațional al Crucii Roșii. Mișcarea Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie s-a născut la inițiativa elvețianului Henry Dunant. Profund impresionat de imaginea oribilă de după bătălia de la Solferino din 1859, care a făcut peste 40.000 […] The post 8 mai – Ziua mondială a Crucii Roșii appeared first on Ana Birchall.

» 3 mai – Ziua Mondială a Râsului!

Adevărul e că nu-ți prea vine-a râde când vezi toate știrile din ultima perioada! Va propun totusi sa ne amintim ca “zâmbetele sunt sărutările sufletului” si oricat de mult ne incearca viata este important sa nu uitam sa zambim! Pentru mine, nu numai astăzi, ci mereu, cel mai frumos zâmbet a fost și va rămâne […] The post 3 mai – Ziua Mondială a Râsului! appeared first on Ana Birchall.

» 3 mai – Ziua Mondială a Libertății Presei

Ziua de astăzi, 3 mai, este dedicată tuturor jurnaliștilor care îşi fac meseria cu dedicaţie, responsabilitate și mereu în căutarea adevărului, fiind celebrată Ziua Mondială a Libertății Presei. Inţiativa a venit la Conferinţa Generală UNESCO care, printr-o rezoluţie din 1991 asupra promovării libertăţii presei în lume, a recunoscut că o presă liberă, pluralistă şi independentă […] The post 3 mai – Ziua Mondială a Libertății Presei appeared first on Ana Birchall.

» 27 aprilie – Ziua Regelui a Regatului Țărilor de Jos

Astăzi, de Ziua Regelui a Regatului Țărilor de Jos, doresc să vă transmit cele mai calde urări de pace și de prosperitate, cu încredere deplină în viitorul relațiilor noastre politice, diplomatice, economice și culturale. Olanda este un partener important pentru Romania.La mulți ani! Fijne Koningsdag! (fotografii de la receptia de anul trecut) The post 27 aprilie – Ziua Regelui a Regatului Țărilor de Jos appeared first on Ana Birchall.

» Un an de la preluarea mandatului de ministru al Justiției: Efortul meu de recâștigare a încrederii românilor în actul de justiţie continuă

Astăzi se împlinește un an de la momentul în care am preluat conducerea Ministerului Justiției. Inițial a fost un mandat interimar, iar mai apoi mandat plin până în 4 noiembrie 2019.Au fost cele mai intense luni petrecute de mine într-o funcție publică într-o perioadă critică pentru justiția din România, o perioadă în care asaltul și […] The post Un an de la preluarea mandatului de ministru al Justiției: Efortul meu de recâștigare a încrederii românilor în actul de justiţie continuă appeared first on Ana Birchall.

» 20 aprilie – Ziua Internaţională a Presei Libere

Astăzi, 20 aprilie, este Ziua Internaţională a Presei Libere, stabilită încă din anul 1981, la iniţiativa organizaţiei „Reporteri fără frontiere”.Amploarea pe care a luat-o fake news-ul în ultimii ani ar trebui să ne facă să conștientizăm mai mult ca oricât cât de important este ca presa să fie liberă.Felicit pe toţi jurnaliştii români care îşi […] The post 20 aprilie – Ziua Internaţională a Presei Libere appeared first on Ana Birchall.

» 23 aprilie – Ziua Forţelor Terestre

Pe data de 23 aprilie, într-o zi în care creştinii ortodocşi îl cinstesc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, militarii români aniversează Ziua Forţelor Terestre, în memoria celor care prin vitejia şi devotamentul lor au făcut cinste României în momente de răscruce şi oferă un exemplu demn de urmat astăzi prin participarea exemplară alături de aliaţii […] The post 23 aprilie – Ziua Forţelor Terestre appeared first on Ana Birchall.

» Ziua internațională a Cărții. „Dragostea pentru lectură este cea mai de preţ zestre pe care o putem transmite copiilor noştri”

Astăzi, ‪23 aprilie‬, este sărbatorita Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor, semn de recunoaștere a rolului esențial al cărților în evoluția și istoria umanității. Lectura este ușa spre înțelepciune, iar cărțile sunt cărămizile pe care clădim un viitor mai bun. Ele hrănesc imaginația, ne lărgesc orizonturile, ne aduc putere și alinare și […] The post Ziua internațională a Cărții. „Dragostea pentru lectură este cea mai de preţ zestre pe care o putem transmite copiilor noştri” appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO.

În perioada 20-23 ianuarie 2020, Ana Birchall a participat la cea de-a 20-a întâlnire la nivel înalt organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO Marianna V. Vardinoyannis care s-a desfășurat la Atena. Tema principală a evenimentului a fost „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea […] The post Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO. Marianna V. Vardinoyannis: „Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice. În următorii ani, vom observa o creștere a dezvoltării orașelor inteligente care vor beneficia, printre altele, de o mai bună gestionare a deșeurilor, un transport public mai bun și o mai bună distribuție a resurselor” appeared first on Ana Birchall.

» Să ne mobilizăm în lupta cu COVID-19 și Corupția!

Covid-19 și Corupția au în comun și altceva în afară de primele două litere. Vorbim de două flageluri cu care ne-am confruntat și cu care, probabil, încă o vreme, ne vom mai confrunta. Ambele generează pagube materiale și, în cele din urmă, pierderi de vieți omenești. Nu putem pune capăt unei boli (epidemia de Coronavirus), […] The post Să ne mobilizăm în lupta cu COVID-19 și Corupția! appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO.

În perioada 20-23 ianuarie 2020, Ana Birchall a participat la cea de-a 20-a întâlnire la nivel înalt organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO Marianna V. Vardinoyannis care s-a desfășurat la Atena. Tema principală a evenimentului a fost „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea […] The post Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO. Marianna V. Vardinoyannis: „Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice. În următorii ani, vom observa o creștere a dezvoltării orașelor inteligente care vor beneficia, printre altele, de o mai bună gestionare a deșeurilor, un transport public mai bun și o mai bună distribuție a resurselor” appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO.

În perioada 20-23 ianuarie 2020, Ana Birchall a participat la cea de-a 20-a întâlnire la nivel înalt organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO Marianna V. Vardinoyannis care s-a desfășurat la Atena. Tema principală a evenimentului a fost „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea […] The post Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO. Marianna V. Vardinoyannis: „Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice. În următorii ani, vom observa o creștere a dezvoltării orașelor inteligente care vor beneficia, printre altele, de o mai bună gestionare a deșeurilor, un transport public mai bun și o mai bună distribuție a resurselor” appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO.

În perioada 20-23 ianuarie 2020, Ana Birchall a participat la cea de-a 20-a întâlnire la nivel înalt organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO Marianna V. Vardinoyannis care s-a desfășurat la Atena. Tema principală a evenimentului a fost „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea […] The post Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO. Marianna V. Vardinoyannis: „Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice. În următorii ani, vom observa o creștere a dezvoltării orașelor inteligente care vor beneficia, printre altele, de o mai bună gestionare a deșeurilor, un transport public mai bun și o mai bună distribuție a resurselor” appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO.

În perioada 20-23 ianuarie 2020, Ana Birchall a participat la cea de-a 20-a întâlnire la nivel înalt organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO Marianna V. Vardinoyannis care s-a desfășurat la Atena. Tema principală a evenimentului a fost „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea […] The post Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO. Marianna V. Vardinoyannis: „Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice. În următorii ani, vom observa o creștere a dezvoltării orașelor inteligente care vor beneficia, printre altele, de o mai bună gestionare a deșeurilor, un transport public mai bun și o mai bună distribuție a resurselor” appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO.

În perioada 20-23 ianuarie 2020, Ana Birchall a participat la cea de-a 20-a întâlnire la nivel înalt organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO Marianna V. Vardinoyannis care s-a desfășurat la Atena. Tema principală a evenimentului a fost „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea […] The post Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO. Marianna V. Vardinoyannis: „Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice. În următorii ani, vom observa o creștere a dezvoltării orașelor inteligente care vor beneficia, printre altele, de o mai bună gestionare a deșeurilor, un transport public mai bun și o mai bună distribuție a resurselor” appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO.

În perioada 20-23 ianuarie 2020, Ana Birchall a participat la cea de-a 20-a întâlnire la nivel înalt organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO Marianna V. Vardinoyannis care s-a desfășurat la Atena. Tema principală a evenimentului a fost „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea […] The post Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO. Marianna V. Vardinoyannis: „Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice. În următorii ani, vom observa o creștere a dezvoltării orașelor inteligente care vor beneficia, printre altele, de o mai bună gestionare a deșeurilor, un transport public mai bun și o mai bună distribuție a resurselor” appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO.

În perioada 20-23 ianuarie 2020, Ana Birchall a participat la cea de-a 20-a întâlnire la nivel înalt organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO Marianna V. Vardinoyannis care s-a desfășurat la Atena. Tema principală a evenimentului a fost „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea […] The post Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO. Marianna V. Vardinoyannis: „Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice. În următorii ani, vom observa o creștere a dezvoltării orașelor inteligente care vor beneficia, printre altele, de o mai bună gestionare a deșeurilor, un transport public mai bun și o mai bună distribuție a resurselor” appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO.

În perioada 20-23 ianuarie 2020, Ana Birchall a participat la cea de-a 20-a întâlnire la nivel înalt organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO Marianna V. Vardinoyannis care s-a desfășurat la Atena. Tema principală a evenimentului a fost „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea […] The post Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO. Marianna V. Vardinoyannis: „Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice. În următorii ani, vom observa o creștere a dezvoltării orașelor inteligente care vor beneficia, printre altele, de o mai bună gestionare a deșeurilor, un transport public mai bun și o mai bună distribuție a resurselor” appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO.

În perioada 20-23 ianuarie 2020, Ana Birchall a participat la cea de-a 20-a întâlnire la nivel înalt organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO Marianna V. Vardinoyannis care s-a desfășurat la Atena. Tema principală a evenimentului a fost „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea […] The post Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO. Marianna V. Vardinoyannis: „Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice. În următorii ani, vom observa o creștere a dezvoltării orașelor inteligente care vor beneficia, printre altele, de o mai bună gestionare a deșeurilor, un transport public mai bun și o mai bună distribuție a resurselor” appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO.

În perioada 20-23 ianuarie 2020, Ana Birchall a participat la cea de-a 20-a întâlnire la nivel înalt organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO Marianna V. Vardinoyannis care s-a desfășurat la Atena. Tema principală a evenimentului a fost „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea […] The post Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO. Marianna V. Vardinoyannis: „Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice. În următorii ani, vom observa o creștere a dezvoltării orașelor inteligente care vor beneficia, printre altele, de o mai bună gestionare a deșeurilor, un transport public mai bun și o mai bună distribuție a resurselor” appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO.

În perioada 20-23 ianuarie 2020, Ana Birchall a participat la cea de-a 20-a întâlnire la nivel înalt organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO Marianna V. Vardinoyannis care s-a desfășurat la Atena. Tema principală a evenimentului a fost „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea […] The post Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO. Marianna V. Vardinoyannis: „Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice. În următorii ani, vom observa o creștere a dezvoltării orașelor inteligente care vor beneficia, printre altele, de o mai bună gestionare a deșeurilor, un transport public mai bun și o mai bună distribuție a resurselor” appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO.

În perioada 20-23 ianuarie 2020, Ana Birchall a participat la cea de-a 20-a întâlnire la nivel înalt organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO Marianna V. Vardinoyannis care s-a desfășurat la Atena. Tema principală a evenimentului a fost „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea […] The post Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO. Marianna V. Vardinoyannis: „Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice. În următorii ani, vom observa o creștere a dezvoltării orașelor inteligente care vor beneficia, printre altele, de o mai bună gestionare a deșeurilor, un transport public mai bun și o mai bună distribuție a resurselor” appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO.

În perioada 20-23 ianuarie 2020, Ana Birchall a participat la cea de-a 20-a întâlnire la nivel înalt organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO Marianna V. Vardinoyannis care s-a desfășurat la Atena. Tema principală a evenimentului a fost „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea […] The post Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO. Marianna V. Vardinoyannis: „Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice. În următorii ani, vom observa o creștere a dezvoltării orașelor inteligente care vor beneficia, printre altele, de o mai bună gestionare a deșeurilor, un transport public mai bun și o mai bună distribuție a resurselor” appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO.

În perioada 20-23 ianuarie 2020, Ana Birchall a participat la cea de-a 20-a întâlnire la nivel înalt organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO Marianna V. Vardinoyannis care s-a desfășurat la Atena. Tema principală a evenimentului a fost „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea […] The post Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO. Marianna V. Vardinoyannis: „Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice. În următorii ani, vom observa o creștere a dezvoltării orașelor inteligente care vor beneficia, printre altele, de o mai bună gestionare a deșeurilor, un transport public mai bun și o mai bună distribuție a resurselor” appeared first on Ana Birchall.

» 12 aprilie – Duminica sfântă a Floriilor

Duminica Floriilor consfinţeşte intrarea Domnului în Ierusalim, primirea lui ca un împărat, dar şi începutul Săptămânii Patimilor care vor culmina cu Jertfa de pe Cruce şi cu Învierea în cea de-a treia zi. Bucuria praznicului este transpusă de tradiţia creştină în sărbătorirea celor care au nume de flori, purtând un mesaj de renaştere, regenerare, permanentă […] The post 12 aprilie – Duminica sfântă a Floriilor appeared first on Ana Birchall.

» Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO.

În perioada 20-23 ianuarie 2020, Ana Birchall a participat la cea de-a 20-a întâlnire la nivel înalt organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO Marianna V. Vardinoyannis care s-a desfășurat la Atena. Tema principală a evenimentului a fost „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea […] The post Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”, eveniment organizat de Nizami Ganjavi International Center în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO. Marianna V. Vardinoyannis: „Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice. În următorii ani, vom observa o creștere a dezvoltării orașelor inteligente care vor beneficia, printre altele, de o mai bună gestionare a deșeurilor, un transport public mai bun și o mai bună distribuție a resurselor” appeared first on Ana Birchall.
 
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru acum!


» Website-ul afacerii tale la un super pret! 500 lei + TVA prin serviciul OnlineStart

pariuri sportive pe mobil Joaca la pariuri sportive pe mobil pentru a profita de cele mai rapide oferte.
Mutari Internationale
   
 
Arhiva | CopyRight 2007 - SAPTAMANA dot COM
Privacy policy
Gazduit de gazduit de SpeedHost
articole publicate astazi 76 | utilizatori online 41