Un transport care nu tulbura somnul si nu intineaza amintirea…

Se spune ca barfele de la nunta, inmormantare sau botez sunt aproape de neevitat, dar ai constiinta impacata stiind ca ai facut tot ce depindea de tine sa organizezi la superlativ aceste evenimente importante.
Cand este vorba de o persoana in viata, participantii pot spune tot ce vor, te doare insa, cand vorbesc despre cei care nu mai sunt si nu se pot apara.

”Daca il iubeau din toata inima, nu-l lasau sa fie ingropat in pamant strain”, vor spune carcotasii. Discutiile vor degenera neplacut cu observatii de tipul:”Cum, domnule, sa-l lase acolo, acum cand exista firme ce ofera servicii premium de transport decedati?

Si ei stiu cat de usor se aduce in tara un decedat dintr-o tara europeana prin intermediul unei firme de top de servicii funerare. Nu mai poti pacali pe nimeni spunand ca se cer zeci de mii de euro, fiindca preturile se opresc undeva la 4 000 de euro, incluzand si costul sicrielor obligatorii si al actelor ce compun dosarul international de repatriere.

Chiar si combustibilul masinii cu care se va face transportul si salariile soferilor intra in acest tarif.

In suma care oscileaza intre 2 000-4 000 de euro intra multe servicii funerare, cum ar fi: pregatirea minutioasa a trupului pentru repatriere, injectia de conservare, aranjarea corecta in sicrie, sigilarea capacelor si manipularea sicrielor, care devin foarte grele fiindca vorbim de un sicriu de zinc pus intr-altul din lemn masiv de esenta tare.

Toate aceste etape care preced calatoria finala sunt migaloase, iar ei reusesc sa le faca la timp pe toate fiindca se lucreaza in echipa si fiecare om primeste insarcinari de care se achita la superlativ.

Fa in asa fel ca despre mortul tau sa nu se discute cu mila amestecata cu revolta: mila ca l-ai abandonat prin straini, cand avea mai mare nevoie de tine, revolta ca uiti tot ce a facut pentru tine si nu iti faci datoria fata de cei decedati ca tot romanul!

Masinile funerare ale firmelor de top care asigura transport decedati international sunt curate luna si in stare tehnica exceptionala, plus ca sunt autorizate legal sa transporte decedati pe distante mari.

Cu aceste mijloace de transport, somnul in calatoria catre tara le va fi netulburat si memoria neintinata, iar vazand serviciile de calitate premium, participantii la ceremonia finala, vor spune: „Cat de mult l-au iubit, de au cheltuit o avere sa il aduca in tara! Ce eleganta este masina si ce sobrii sunt soferii. Sicriele stralucesc, primirea a fost regala, praznicul la inaltime!”

Sa zicem ca esti insensibil la barfe! Dar vei avea mereu constiinta neimpacata stiind ca nu i-ai oferit celui drag un mormant acasa si ca nu l-ai primit cum se cuvine inainte de plecare. Este ca si cum cineva a dorit sa te viziteze inainte de a pleca departe, pentru totdeauna, iar tu ai incuiat usa si ai stat ascuns in casa asteptand sa plece.

Situatiile neprevazute de viata nu reprezinta o scuza sa fim lipsiti de omenie. Acum este suficient un telefon, iar firma Funerarenicolas.ro pleaca neintarziat sa ni-l aduca pe cel drag in cele mai bune conditii, la preturi omenoase.