intelec – servicii contabile complete in Constanta

Se spune ca trebuie sa fii foarte atent atunci cand alegi contabilul sau firma cu care vei colabora pentru servicii de contabilitate. Este bine asadar sa alegi nu doar in functie de cost (cel mai bun pret), ci si in functie de alte elemente care iti arata ca vei avea un partener de incredere, cu experienta, care ofera servicii de cea mai buna calitate in domeniu. Nu merita asadar niciun compromis, mai ales ca poti gasi pe piata firme de contabilitate constanta cu servicii ieftine si bune.

Un astfel de exemplu este intelec, membra a grupului nemesis. Tocmai aceasta apartenenta la un grup de companii de renume in Constanta ofera garantia unui partener pe care te poti baza. intelec este o companie specializata in oferirea serviciilor contabile, raportare a situatiei economice si intocmirea de documente cu specific contabil.

„Dupa o experienta de peste 30 de ani in domeniul contabil, inglobam astazi in ceea ce numim intelec – intelligent economics, solutiile cele mai eficiente din domeniul economic, carora le adaugam promptitudine si corectitudine pentru a va proteja in orice moment. Toata priceperea expertilor, o aducem in fata clientilor folosind un serviciu client ireprosabil. Departamentele noastre de vanzari/relatii cu clientii sunt nerabdatoare sa va rezolve problemele”, se mentioneaza pe website-ul companiei, acolo unde sunt disponibile spre consultare si niste pachete – abonamente de servicii. Sunt expuse inclusiv preturi, desi in general in acest domeniu pretul se stabileste / negociaza in functie de volumul de lucru si de alte elemente specifice fiecarui caz.

Ce inseamna servicii contabile complete? In primul rand evidenta contabila, evidenta de gestiune, salarii – resurse umane, fise fiscale, declaratii, bilant, refacere evidenta contabila (daca este cazul), intocmire si depunere documente online, servicii de consultanta contabila, evidenta mijloacelor fixe si a amortizarii acestora, reprezentarea in fata organelor de control.

Alte servicii pot include organizarea compartimentelor, informari legislative, prezentare de rapoarte, arhivare si organizare documente, depunere documente si declaratii, consultanta si asistenta la intocmirea dosarelor de credit. Pentru firmele inregistrate in judetul Constanta sau care au activitate in zona, colaborarea cu intelec este posibila la costuri prietenoase.