Ogorul.ro, magazinul online de incredere pentru activitati agricole, gradina si casa

Tot mai multe magazine online incearca sa atraga publicul interesat de comenzi in e-commerce. Consumatorul are astfel ocazia de a alege nu doar produse de calitate la preturi mici, ci si servicii care sa-l avantajeze. Conteaza foarte mult fiecare detaliu atunci cand este ales un furnizor, pentru ca ulterior totul sa decurga foarte bine, iar relatia comerciala sa fie placuta la fiecare comanda. Un magazin demn de remarcat pe nisa de produse pentru activitati agricole si gradinarit este www.ogorul.ro.

Brandul Ogorul este deja cunoscut in domeniul agricol, acum fiind prezent si in mediul online, intr-o forma moderna si usor de utilizat. Produsele si serviciile celor de la Ogorul sunt astfel disponibile oriunde in tara, chiar si in zonele indepartate din mediul rural.

Ogorul se dedica fermierilor, indiferent de nivelul de business la care acestia actioneaza – de la mari antreprenori din domeniul agricol pana la persoane pasionate de gradinarit si care vor sa cumpere diverse produse pentru gospodarie, de exemplu masini de tuns iarba, scari, unelte pentru gradina sau dispozitive pentru masurare.

“SC Ogorul Retail SRL este o companie tanara, membra a grupui de firme BRISE care a fost infintat in vara anului 2013, din dorinta de a veni in ajutorul fermierilor mici si medii de cultura mare, respectiv a fermierilor din horticultura – legumicultori si pomicultori si cultivatori de vita de vie”, se precizeaza chiar pe website-ul companiei.

De pe ogorul.ro nu lipsesc ofertele promotionale, asadar sunt recomandate vizitele dese si eventual abonarea la serviciul gratuit de newsletter. De la ingrasaminte la zootehnie, de la utilaje si accesorii agricole la masini si unelte pentru casa si gradina, totul poate fi comandat simplu si rapid.

Daca ai nevoie poate de generatoare de curent electric si nu stii ce ar fi mai bine sa alegi, poti solicita consultanta din partea specialistilor Ogorul, care vor raspunde cu placere la toate intrebarile, oferind sfaturi pentru alegere corecta, pentru fiecare caz particular.

Avand sloganul “belsug si spor”, Ogorul se pozitioneaza ca partener al clientilor sai, oferind o gama completa de produse si servicii, mereu la un nivel ridicat de calitate, chiar si peste asteptari.