Avantaje angajari videochat sau reteta succesului

A trecut ca fulgerul in masina ei rosie ca focul pe bulevard. Avea atitudine la volan si a lasat o dara scumpa de parfum, fiindca masina era decapotabila, iar parfumul ei, in editie limitata.
Fosta ei colega de clasa, premianta, se uita cu jind, in timp ce vindea fructe si legume la toneta stradala.
“Nu se poate! Nu se poate! Cum poate fi atat de nedrapta viata? Copia dupa mine toate temele, o ajutam sa treaca clasa si acum, uite! Ea este premianta vietii, iar eu repetenta. An de an de an repet acelasi lucru, le cantaresc produsele oamenilor si le iau banii pe ele. Sunt zile in care cumparatorii mei ma umplu de reprosuri, de parca eu as aduce cartofii ofiliti sau stricati, rosiile lemnoase si ardeii strambi. Si pentru ce indur atatea? Sa am un salariu, sa fiu asigurata medical si sa ies la o pensie mizera! Pentru asta am mainile lipicioase tot timpul si ma bat ploile, vantul si soarele aici, fiindca intru in magazine, toamna, tarziu, cand imi dau lacrimile de ger. Patronul crede ca fac mai multa vanzare stand pe strada…
Cel mai rau ma simt, cand trece asa cu servieta, aranjata la patru ace vreo codasa din liceu sau din generala, ma recunoaste si se opreste 10-15 minute sa ma compatimeasca si sa imi spuna ca la cat invatam de bine, ea ma credea cel putin doctor!”
Asa gandeste fata care a invatat bine, a fost cea mai cuminte si totusi complet lipsita de noroc, fiindca nu s-a interesat despre avantaje angajari videochat.
Doua femei, doua destine diferite, amandoua aflate sub iminenta imbatranirii si a pierderii frumusetii.
Este la fel de important cum te prinde batranetea, dupa cum conteaza cum reusesti sa iti manageriezi tineretea. O femeie prevazatoare pune bani bine pentru momentele in care puterile si farmecele ii scad si incepe sa depinda de cei apropiati.
O femeie inteleapta isi asigura batranetea din tinerete si isi traieste regal tineretea si frumusetea, sa nu aiba niciodata regrete.
Tocmai de aceea, cand doreste sa se angajeze, orice fata sa aiba in vedere urmatoarele aspecte:
-sa fie respectata la locul de munca. Sa lucreze alaturi de o echipa care o sustine permanent in ceea ce face si nu la un patron care o umileste sau si mai rau o hartuieste. Am auzit povestea tragica a multor fete care vand textile, incaltaminte sau alimente si fiindca nu au cedat avansurilor patronului batran si burtos s-au trezit si date afara de le serviciu si cu datorii enorme de achitat.
-angajarea sa fie legala 100%, adica sa nu accepte sa stea nici 2 saptamani fara carte de munca. Angajarea legala inseamna drepturi de care avem nevoie: concediu platit, concediu medical, asigurarea medicala platita, contributiile la Casa de Pensii, dreptul la ajutor de somaj in cazul in care unitatea se desfiinteaza sau pierdem locul de munca, posibilitatea luarii concediului pentru nasterea copilului si primirii indemnizatiei pentru cresterea si ingrijirea acestuia.
-programul de lucru sa fie flexibil, sa aiba libertatea de a contribui si la dezvoltarea personala si sa avem si timp de petrecut cu cei dragi.
Dezvoltarea personala nu inseamna neaparat numai cursuri, cursuri si scoli, ci si o carte buna, un spectacol bun, vizionarea unui film din care ai ce invata. As trece la acest capitol si excursiile din tara si din strainatate, fiindca au o contributie hotaratoare in dezvoltarea noastra.
Contactul cu alte culturi si cu alti oameni poate avea un impact fantastic asupra tuturor persoanelor care il experimenteaza.
-salariul sa fie consistent si sa rasplateasca sacrifiiile. Nimeni nu ar trebui sa stea la un loc de munca nepotrivit, care il erodeaza fizic si psihic si care nu il motiveaza material! Muncim ca sa avem de toate si sa se vada roadele muncii noastre, nu ca sa ne imprumutam de la salariu la salariu. Muncim pentru o pensie rezonabila, nu pentru una de mizerie, fiindca la batranete putem fi dependenti de anumite medicamente.
Daca ai fost premianta clasei si daca nu ai fost, meriti mai mult decat sa stai in picioare toata ziua si clientii sa isi verse nemultumirile asupra ta.
Ai curaj si indrazneste sa tintesti cat mai sus si nu vei regreta!
Poate ca intr-o zi vei fi tu fata care trece in decapotabila atragand privirile ca un magnet si raspandind in jur un parfum miraculos: parfumul succesului!