Ce așteptări trebuie să avem de la o imprimantă multifuncțională în mediul de business

De la firmele mici până la cele mari, indiferent de tipul de activitate, toate au nevoie de un departament de tip office unde realizează contracte, facturi, alte documente specifice. Și aici vorbim de minimul posibil, căci sunt firme cu departamente office ample, ba chiar companii unde aceasta acticitate este decisivă pentru funcționarea operațiunilor generale, pentru că realizează coordonarea celorlalte departamente. Utilizarea unei imprimante multifuncționale nu doar ușurează și eficientizează munca, dar pare să fie în zilele noastre indispensabilă!

Când alegem un astfel de echipament pentru firmă, trebuie să nu uităm scopul alegerii, misiunea echipamentului. Avem nevoie de o imprimantă / copiator / scaner pentru mediul de business, deci care va trebui să lucreze intensiv. Implicit, ne așteptăm să facă față acestei funcționări diferite față de cea obișnuită într-un mediu rezidențial. Avem nevoie astfel de o multifuncțională profesională, un echipament special conceput pentru mediul de business.

Se poate alege o multifuncțională konica minolta, un brand care are numeroase produse de top pe acest segment, B2B. Ideal este ca alegerea să fie făcută chiar printr-un provider specializat în furnizarea de soluții de printare pentru companii. Clientul va beneficia astfel de consultanță specializată, va alege dintre cele mai bune opțiuni disponibile pe piață. Trebuie evitată cumpărarea de astfel de echipamente de la retaileri universari, unde există riscul de a alege greșit, eventual de a alege un echipament care nu este potrivit unui mediu de lucru intensiv, așa cum se întâmplă într-un birou de afaceri.

Ce așteptări trebuie să mai avem de la o imprimantă multifuncțională în mediul de business, în afară de funcționarea optimă la lucru intens? Viteza mare de reacție la comenzi, viteză mare de printare, indiferent dacă printăm alb negru sau color. De asemenea, avem nevoie de consumabile durabile și cu prețuri optimizate pentru consum mare. Din nou, consultanța specializată de business își va spune cuvântul în adoptarea unei anumite decizii de achiziție.

Iată de exemplu, la un preț mediu, multifuncționala alb negru Konica Minolta Bizhub 4052. Câteva caracteristici demne de apreciat: viteza A4: 40 ppm alb-negru; formate hârtie: A6-A4 și formate customizate; panou de operare tactil, color, de 7 inch cu operare familiara și intuitivă, similara cu cea a echipamentelor Konica Minolta A3. În plus, merită amintit faptul că alimentatorul de documente cu scanner dual scanează la o singură trecere, față-verso, documentele cu dublă față. Cei de la ecopy.ro, care propun acest produs printre multe alte variante de business, subliniază securitatea sporită a datelor datorită diverselor funcții de securitate care reduc riscul pierderii datelor.