Cum alegi o firma de transport?

O sa va impartasesc cateva sfaturi  despre cum sa cautati o firma transport mobila Bucuresti. Mi-a luat ceva timp sa o gasesc pe cea buna, insa cred ca am facut alegerea potrivita. Firma se numeste Relocari Bucuresti. Este o societate cu experienta in domeniu, care isi ofera serviciile la preturi convenabile si ofera aceeasi calitate de fiecare data, cu fiecare client in parte.

 

O firma mutari Bucuresti care ofera cu adevarat mai mult decat transport, Relocari Bucuresti si-a cladit o reputatie construita pe recenzii bune si pareri pozitive din partea clientilor, iar firma ofera la randul ei servicii de nota 10.

 

Cum alegem o firma transport mobila?

 

In industria transporturilor, de cele mai multe ori clientii sunt pacaliti de catre transportatorii care nu elibereaza facturi fiscale si dorim sa tragem un semnal de alarma asupra acestui fapt.

 

De cate ori nu s-a intamplat sa mergeti in magazinele de bricolaj, iar la iesire sa fiti intampinati de cate 2-3 indivizi care sa va intrebe daca doriti transport si sa va taxeze cu cate 100 lei pentru doar cativa kilometri? Sa zicem ca acest lucru nu ar fi o problema, dar intrebarea este de ce nu elibereaza si o factura fiscala daca tot au preturi asa de umflate?

 

Simplu! Pentru ca marfa pe care o transporta nu este asigurata (in caz de accident sau de deteriorare nu veti fi despagubit), nu platesc taxe catre stat (lucreaza la negru) si in cazul in care au norocul de a transporta pe o distanta mai lunga fara ca dumneavoastra sa ii insotiti, va puteti astepta nici sa nu receptionati intreaga marfa la destinatie.

 

Cum sa alegeti o companie de transport de incredere?

 

In primul rand, ar trebui sa verificati ca firma de transport sa aiba o vechime pe piata, iar personalul si masinile sa fie adecvate pentru a putea realiza transportul.

 

In al doilea rand, ca sa beneficiati de un pret cat mai mic, trebuie sa va asigurati ca firma cu care vreti sa incheiati un contract de transport are masinile in dotare si nu subcontracteaza de la o alta companie, iar daca au masinile trebuie sa stiti in ce stare de functionare sunt (ca nu am vrea ca masina sa ramana prin nu stiu ce camp).

 

Dupa ce v-ati asigurat de toate acestea, verificati daca respectiva companie va veni cu cutii sau folii cu bule pentru ambalat si cu personalul necesar pentru a realiza transportul.

 

Un semn sigur al unei firme profesionale de mutari este personalul uniformizat. In cazul in care firma de mutari pe care o utilizati a furnizat uniforme pentru membrii echipei de mutare va fi mai usor sa identificati faptul ca echipa care a sosit pentru a va muta mobilierul este de la firma de mutari pe care ati angajat-o.

 

 

In cele din urma, dar nu in ultimul rand, primul contact cu firma de mutari pare prietenos? Daca va predati toate bunurile unei firme, este foarte important sa simtiti ca aveti incredere in ei. De asemenea, mutarea poate fi o experienta inceata, deci alegerea unei firme de mutari care te face sa te simti in largul tau va merge mult spre reducerea nivelului stresului in ziua de mutare.