Dispozitivele mobile permit plasarea de pariuri live in cele mai bune conditii

Daca ne gandim la cat de mult a evoluat tehnica in ultimii ani, vom observa ce progrese enorme s-au facut in domeniul IT&C. Evolutia este impresionanta mai ales in cazul smartphone-urilor si al tabletelor. Retelele de telecomunicatii si internet s-au dezvoltat si ele foarte puternic, indiferent ca ne referim la retelele fixe sau la cele mobile. Viteza de transfer de date a ajuns la cote foarte mari, iar Romania este pe o pozitie de top la nivel european si chiar mondial in acest domeniu. Important de mentionat este ca au scazut in acelasi timp preturile, gratie volumelor mari de clienti si a concurentei acerbe intre producatori / operatori.

In acest context, cu astfel de dispozitive mobile de inalta performanta si cu acces la internet de mare viteza oriunde te-ai afla, in calitate de utilizator poti folosi smartphone-ul / tableta pentru tot mai multe lucruri, de la plati si online banking pana la shopping online si… pariuri sportive. Exact, acesta din urma este unul dintre domeniile care profita cel mai mult de dezvoltarea tehnologiei. Pariurile sportive au migrat si ele spre mediul online, acolo unde exista deja continut de calitate din lumea sportului – stiri, analize, reportaje si mai ales meciuri care pot fi urmarite in direct.

Unde exista meciuri live, pot exista si pariuri live. Fie ca esti acasa si urmaresti un eveniment sportiv de pe canapea, la televizor, fie ca urmaresti acelasi eveniment chiar de pe un dispozitiv mobil ori fie ca esti pe stadion si vezi cu adevarat live acel meci, poti plasa pariuri sportive online. Vei trai partida la intensitate maxima, mai ales daca pariezi live pe parcursul acesteia, profitand de cotele momentului. Analizezi cu atentie desfasurarea meciului si ai mai multe sanse de castig. Dar, dincolo de orice, este vorba despre modul in care te conectezi la respectivul eveniment, in calitate de iubitor al sportului. Daca pariezi pe echipa ta favorita si se dovedeste ca ai fost inspirat, sentimentul de la final este cu atat mai placut.

In Romania exista tot mai multe persoane care pariaza pe internet, iar cea mai apreciata agentie de pariuri sportive online pare sa fie Unibet, daca urmarim clasamentele realizate de comunitatile de pariori. Cei de la Unibet au deja peste 13,5 milioane de clienti la nivel international, din peste 100 de tari. Fiind o agentie licentiata in Romania, se poate juca 100% legal la Unibet. Clientii noi profita inclusiv de oferta de bun venit, care include un bonus generos, un pariu fara risc.

Dincolo de bonusuri si cote foarte bune, Unibet impresioneaza pe piata de pariuri online prin oferta de pariuri live, dar si prin modul in care permite jocul direct de pe dispozitive mobile, in cele mai bune conditii. Astfel, se poate descarca o aplicatie dedicata sau se poate accesa versiunea de mobil a website-ului companiei. Pariurile sportive (online sau offline) sunt incadrate in categoria jocurilor de noroc si sunt dedicate exclusiv persoanelor cu varsta de minim 18 ani. Este recomandat jocul echilibrat, pentru divertisment, pentru ca nu exista nicio garantie cu privire la castiguri, iar sumele pariate pot fi pierdute integral.