Inlocuieste contul de economii cu Allfinanz Romania Ovb asigurari de viata!

Mi-i amintesc pe bunici si pe alti batrani din sat si precautia lor de a avea un ban pus bine pentru zile negre. Au fost si povesti triste legate de economiile lor.

1. O batrana care toata viata a avut grija de copii sau de paralizati. Va imaginati cata mizerie a indurat. Si-a pus banii la o banca si era multumita ca avea o stransurica. In momentul in care s-au devalorizat nu a mai putut sa faca nimic cu ei. Nimeni, dar absolut nimeni nu putea sa ii scoata din cap ca i-a pierdut.

2. Socrul unui prieten de familie foarte bun, om cumpatat si econom.
A murit la peste 90 de ani, fiindca a cazut in curte si si-a fracturat un picior, iar complicatiile i-au grabit moartea. Dupa inmormnatare, copiii i-au gasit un cufar plin cu banii care nu se mai foloseau de ani. Cu banii aceea se putea cumpara le vremea respectiva un apartament si o masina, dar s-au pierdut.

3. Alti batrani puneau banii bine in casa si uitau de ei. Se suparau tare cand nu ii gaseau, se imbolnaveau si acuzau pe nedrept pe toti cei care veneau in casa ca le-au furat banii. In final si apartinatorii se suparau pe ei, abandonandu-i, iar totul pleca de la o intentie buna si de la prevedere.

Au fost si cazuri in care oameni platiti sa lucreze cu ziua i-au pandit, sa vada unde tin banii si le-au furat economiile.

Allfinanz Romania Ovb asigurari de viata ne ajuta sa ne securizam economiile, ba mai mult, ele sa creasca in perioada cotizarii, fiindca se capitalizeaza si sa ne fie de folos in cazul in care ne vom imbolnavi sau sa acopere cheltuielile legate de inmormantare si sa asigure supravietuirea familiei pe o perioada de timp, pana se produce redresarea.

Un om care isi iubeste copiii si sotia face aceasta asigurare din iubire pentru ei, sa ii stie asigurati. Si in caz de imbolnavire asigurarea are dublu rol. Prin accesul la clinicile particulare si la cele mai bune servicii medicale si ingrijiri el isi poate redobandi mai repede sanatatea, dar suma lunara care ii va fi asigurata va fi utilizata pentru cheltuielile curente ale familie, in cazul in care asiguratul este singurul aducator de venituri in casa.

Descoperim in acest mod plaja vasta a eficientei acestei asigurari:

1. suportarea costurilor celor mai bune ingrijiri medicale in caz de boala.

2. indemnizatie lunara pana la recapatarea capacitatii de munca.

3.prima asigurata la sfarsitul contractului, in cazul in care asiguratul a fost sanatos si totul s-a terminat cu bine.

4. sustinerea familiei in caz de deces.

De ce OVB? Fiindca are vechime pe piata internationala de profil si numarul mare de clienti multumiti i-a asigurat mentinerea in topul celor mai buni mediatori de asigurari timp de aproape o jumatate de secol. In tot acest timp a acumulta experienta si a stabilit parteneriate cu asiguratori de nadejde, de aceea OVB rezista.

Suntem norocosi ca de 14 ani ei actioneaza si in Romania si avem si noi acces la asigurari diverse, eficiente si cu acoperire.

Lista asigurarilor pe care le putem obtine in urma consilierii oferite de consultantii financiari de la OVB contine:

-asigurarea de viata, prezentata pe larg, mai sus.

-asigurarea de sanatate.

-asigurarea de locuinta, care ar trebui sa fie obligatorie.

-asigurarea electronicelor si a bunurilor de folosinta indelungata.

-pensia facultativa.

M-as bucura sa apara si la noi asigurari atipice sau pliate pe nevoile profesionale ale clientilor.

Concret, ar fi bine ca pianistul sa isi poata asigura auzul si mainile, pictorul vazul si degetele, dansatorul picioarele, profesorul si cantaretul vocea.

In felul acesta si-ar asigura cele mai bune ingrijiri, axate pe zonele sau partile corpului omenesc expuse.

Prevederea nu este suficienta, daca nu este corect materializata. Nu suntem prevazatori, cand pastram banii la saltea si anuntam ca plecam in concediu peste hotare pentru 10 zile.

Nu procedam corect abonandu-ne la contul de economii deschis la banca. Recurgem la goliri si realimentari successive si nu stim cand ne imbolnavim si avem nevoie cu adevarat de bani si de ajutor medical si material.

Asigurarea de sanatate sau de viata mediaza pentru noi cele mai bune ingrijiri la clinici renumite din tara, dotate cu aparatura moderna si personal cu inalta pregatire.

Iata de ce se impune sa avem o astfel de asigurare pe numele nostru si sa-i sfatuim si pe cei dragi sa-si faca!