Internetul mobil de mare viteza ajuta dezvoltarea pariurilor live

Adesea apar stiri, rapoarte si statistici cu privire la viteza conexiunilor la internet in Romania. Este deja cunoscut ca in tara noastra utilizatorii si companiile se bucura de viteze “ametitoare”, in comparatie chiar cu state mult mai dezvoltate din Europa si chiar cu Statele Unite ale Americii. Providerii de servicii de internet s-au intrecut mereu in lansarea de upgrade-uri, investind sume impresionante in retele. Concurenta acerba si apetitul romanilor pentru tehnologie au facut ca piata romaneasca sa evolueze continuu.

In ultimii ani, accentul s-a pus inclusiv pe internetul mobil. Acum, cand smartphone-urile au devenit parte integrata din viata de zi cu zi a romanilor, Orange, Vodafone, Telekom si DigiMobil se intrec in calitatea retelelor mobile, inclusiv in zona 4G. Internetul mobil de mare viteza ajuta multe domenii, printre care se remarca si… piata de pariuri sportive online si mai ales segmentul de pariuri live. Este comod sa pariezi de pe internet, dar nivelul maxim de adrenalina se atinge la pariuri live; experienta ideala este de pe smartphone sau tableta, ceea ce iti permite jocul de oriunde te-ai afla, in timp ce urmaresti evenimentele sportive preferate (la TV, online sau chiar pe o arena!).

Evident, in acelasi timp cu piata de pariuri online a crescut si piata de informatii cu privire la pariurile sportive, pe internet. Astfel, website-urile care ofera ponturi pariuri online s-au dezvoltat accelerat. Este cazul celor de la Tipzor.ro si Ponturi-Bune.ro, doua branduri tot mai cunoscute in domeniu.

Conform Digi 24, “Internetul de mare viteza devine tot mai accesibil pentru romani. O arata statistica Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii. Numarul de conexiuni 4G a ajuns la 3,7 milioane, mai mult decat dublu fata de acum un an. Asta inseamna un sfert din conexiunile de internet mobil de mare viteza”. 95% este rata de penetrare a internetului mobil in Romania, la jumatatea anului 2016, arata datele Autoritatii de Reglementare in Comunicatii.

“Ce ne-a dus de colo-colo, de la omul spectator la omul digital, ne-a dus practic evolutia online-ului, faptul ca in momentul de fata, sincer, putem sa accesam orice aplicatie si o facem. Ce vor utilizatorii in momentul de fata este internet plus mobilitate”, a declarat in acest context Catalin Marinescu, presedintele ANCOM.