Trupa cover – solutia ideala pentru evenimente personale si de business

Foarte multi artisti din domeniul muzical se bazeaza in mare parte pe veniturile pe care le obtin din participarea la nunti, botezuri, aniversari si alte evenimente personale, in paralel cu participarea la evenimente de business sau chiar organizate pentru autoritati publice (festivaluri de diverse feluri pe domeniul public). Spre deosebire de clasica varianta a formatiei pentru nunti, se poate alege o trupa cover nunta care va face din acest eveniment personal unul mult mai rafinat, mai elegant, pe placul invitatilor. Distractia va fi maxima, iar muzica se va ridica la cel mai inalt nivel calitativ. Evident, nu orice trupa cover este la fel, deci alegerea este foarte importanta in acest domeniu.

O varianta demna de luat in seama este Prestige Orchestra, cei care au lansat conceptul de one band show in Romania. Trupa s-a facut remarcata la cele mai exclusiviste evenimente, oferind petrecerilor o energie aparte. Repertoriul vast impresioneaza audienta, dar trebuie punctat faptul ca orchestra are o componenta foarte complexa: doi solisti cu polivalenta in interpretare, sectie ritmica formata din percutie, tobe, pian, chitara, chitara bass, acordeon, precum si suflatori – saxofon, trompeta, trombon si nai.

Prestige Orchestra ofera evenimentelor un pachet complet, in sensul ca dispune de echipamente de sunete si lumini, logistica pentru scena de asemenea fara compromis. „Sonorizarea este foarte importanta pentru noi si de aceea am ales brandul L-Acoustics pentru sistemul de sunet. Setup-ul standard este pentru evenimente de pana la 200 de persoane, insa acestea se pot upgrada in functie de numarul de invitati si capacitatea aproximativa a salii in care se desfasoara evenimentul. Inginerul nostru de sunet va sta la dispozitie pentru a beneficia de un sunet impecabil”, spun reprezentantii acestei trupe cover, ideale pentru nunti, dar si alte tipuri de evenimente.

In mediul de afaceri, la nivel inalt, a devenit o moda si in Romania sa fie organizate evenimente de seara, petreceri corporate, evenimente tip cocktail, unde se imbina socializarea, discutiile legate de afaceri si cresterea notorietatii anumitor branduri. Evident, muzica are un rol aparte, caci face ca toate discutiile sa se lege mai bine. Este nevoie de o trupa cover capabila sa ofere acest sunet impecabil, pe placul oaspetilor.

Indiferent de tipul de eveniment si de locul in care este organizat, este important ca trupa ce asigura muzica sa fie contractata cu cat mai mult timp inainte, pentru a se asigura disponibilitatea acesteia. Trupele de succes, asa cum este Prestige Orchestra, au foarte mare cautare, fiind recomandate de obicei inclusiv intre organizatorii de evenimente, agentii de PR etc.