Shopping de primavara – cum sa gasesti online promotiile cele mai interesante

Faptul ca cele mai interesante promotii din lumea fashion sunt online este bine cunoscut, insa uneori partea dificila este tocmai procesul de a identifica respectivele promotii. Mediul online a devenit extrem de dens. Exista o multime de magazine de imbracaminte si incaltaminte si multe altele par sa se lanseze pe piata din Romania in fiecare an.

Pentru clienti, acest lucru este unul pozitiv, caci concurenta determina preturi mici si politici comerciale cat mai prietenoase (de exemplu drept de retur tot mai extins si mai usor de utilizat, chiar si fara a plati costurile de transport determinate de acest proces).

Sa cauti in atat de multe magazine fara o strategie bine pusa la punct poate deveni neplacut, caci pierzi mult timp, la fel ca in mediul offline. Mult mai bine este sa te abonezi la servicii de newsletter ale magazinelor tale preferate. Si aici exista insa o problema, caci unele magazine abuzeaza de acest serviciu si trimit chiar si zilnic emailuri cu oferte nu tocmai atractive. In plus, daca te-ai abonat la multe astfel de newslettere, vei vedea ca pana si timpul de a le citi sau / si sterge va fi irosit.

Ai putea in schimb sa utilizezi o aplicatie precum Shopador. „Afla prima/primul despre cele mai tari campanii promotionale, acestea fiind de la cele mai iubite magazine de imbracaminte din Romania. Shopador iti ofera o experienta mult mai placuta a shopping-ului de haine online”, promit reprezentantii Shopador, care includ cele mai importante campanii promotionale derulate de magazine ca DyFashion si multe alte branduri din retailul de fashion.

Nu conteaza ca vrei sa cumperi rochii de seara, pantaloni sau tricouri – orice ai dori, le vei gasi mai usor, la preturile cele mai atractive. Un alt avantaj este ca Shopador monitorizeaza numai campaniile promotionale ale unor magazine importante in domeniu, magazine de incredere, verificate de multi clienti.